Şimdi Ara

Nokia MD-9 Mini Hoparlör İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir merak ettiğim bir cihaz olan MD-9'u sonunda alıp inceleme fırsatı buldum.O kadar özenerek hazırladığım incelemem forum ortamında çok hoş gözükmeyeceği için blogumun linkini veriyorum: MD-9 İncelemesi

Orada yüksek detaylı fotoğrafları da bulabilirsiniz.

Cihaz ile ilgili olarak merak ettiğiniz soruları da cevaplamaktan mutluluk duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biojudas -- 17 Ocak 2011; 0:15:27 >

• hocam eline sağlık güzel bir inceleme olmuş ama bu hoparlör acaba başka cihazlarla da calısır mı,mp3 player gibi yani?
  • katlanır kablosu güzelmiş.
  • Evet,güzel pratik bir tasarım yapmışlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: stalkerwolf

hocam eline sağlık güzel bir inceleme olmuş ama bu hoparlör acaba başka cihazlarla da calısır mı,mp3 player gibi yani?

Evet 3.5 mm jak takılabilen bütün cihazlarla çalışıyor.Zaten incelememde de belirtmiştim.
  • Çok güzel inceleme.Teşekkürler kardeş.
  • Hep böyle Chip gibi donanım inceleme merkezinde inceleme yapmak,detaylı detaylı fotoğraflayıp anlatmak gibi heveslerim olmuştur,onu tatmin etmeye çalışıyorum bir yandan işte :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: biojudas

Hep böyle Chip gibi donanım inceleme merkezinde inceleme yapmak,detaylı detaylı fotoğraflayıp anlatmak gibi heveslerim olmuştur,onu tatmin etmeye çalışıyorum bir yandan işte :)

Onlardan çok daha iyi yaparsın bu işi sen.Bloğundan belli zaten.Aslında başvursan almazlar mıki?
  • Çok teşekkür ederim,inşallah biraz daha iş çıkarırsam kendi donanım inceleme portalımı kurmayı düşünüyorum mobil teknolojiler üzerine.Biraz sermaye biriktiriyorum şu an,sonrasında cep telefonundan GPS cihazına,netbooktan harici hard diske kadar her türlü portatif-mobil cihazı kapsayan bir portal kuracağım Allah nasip ederse.
  • güzel inceleme olmuş ellerine sağlık, bende bu md-9u test etmiştim aynen senin söylediklerine katılıyorum. tok mono bir sesi var ama 5800 gibi de değil. Geçen ay da Md 6 yı incelemiştim o harikaydı. Çok hoşuma gitmişti. Ondan almayı düşünüyorum ama 60 küsür lira :(
  • Teşekkür ederim ;)

MD-6'yı ben de incelemek istiyorum,yakın zamanda onu da test edebilirim umarım.Esasında bir de Nokia'nın SU-8W'si (Bluetooth klavye) var en çok incelemek ve sahip olmak istediğim.
  • Ne kadar acaba bunun fiyatı hemen yanımda telefoncu var normal 45den veriorum dedi komsu oldugumuz icin 35 bırakırım dedi uygunmudur alayımmı denedim cok güzel ses verior dogrusu..Yada daha güzel bir hoporlör varsa ona bakayım..
  • Benim incelediğim ürünhttp://www.ceptopc.com adresinde 47 TL'den satılmakta.Biraz daha iyisi olan MD-6'yı da düşünmekte fayda var eğer daha kaliteli ses arıyorsanız.
  • Up
  • sayfa açılıyor ama konu gözükmüyor bilginize...
  • Tam düzeltiyordum siz yazmışsınız, teşekkür ederim; link düzeltildi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.