NOKIA N 99 ALMALI MIYIM?ŞUAN TR DE YOK AMA KACAK GETIRENLER KAYITLI DIYORLAR RAKKAMLARI DA SON DERECE UYGUN 230-300YTL SIFIRLARI 450YTL OLARAK DEGISIYOR.TV OLMASI BENI EN COK BUYULEYEN OZELLIGIDIR.
Canın istiyorsa al onuda mu bize soruyorsun
ya kayıt sorunu yaşatır mı ve alanlar memnun mu arza sorun yaşayan var mı diye sorayım dedim
Nokia'nın N99 diye bir modeli "yoktur"
Nokia'nın hiçbir N serisi telefonu 700 ytl nin altında piyasaya "çıkmamıştır" sonradan düşmüştür ancak.
N99 dediğin telefon "çin telefonu" diye adlandırdığımız , taklit , servisi ve yedek parçası bulunmayan , kalitesiz malzemeden üretilmiş bir cihazdır.Kayıt
olayı "illegal" olarak yapılmaktadır.
bilmem anlatabildimmi ?
bunları söyledikten sonra "al" demez kimse sana...macera arıyorsan "almalısın"
Yurt dışından sevdiğim bir abimin arkadaşı 400YTL 'ye getirdi.N 99 çok güzel bir telefon dediğin gibi televizyon olması çok daha iyi yapıyor.İnceleme fırsatım olmadı ama telefoncu bile şarşırdı nerden buldunuz diye 700 YTL ye bana verin bile dedi.
amca hava atıyor.
kırmayın hevesini
N 100 al daha güzel
al. görüşlerini de yaz sonradan biz de bilelim.
bizim orda birinde vardı ben bu kadar basit ve yapmacık bişey görmedim
Tv istiyorsan Gsmart i120 al fiyatıda uygun.Hemde PDA
al
quote:
Orjinalden alıntı: drift34
N 100 al daha güzel
O NOKIA değil NOKlA(nokla).Çin malı.
ben de n999 alıcam 16 gp kamerası varmış
dostum sana tavsiyem öyle 700-800 milyonluk telefon alma çünkü çoğu özellik kullanmayacağın özellkiler.kamerası diyorsan al kendine bir fotoğraf makinesi.250 liraya.birde telefon alırsın 500 liraya. yinede senin kararın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme