Şimdi Ara

NOKIA N-GAGE - N-GAGE İLE İLGİLİ HER ŞEY (GÜNCEL) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
23.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bynedim

N73'te de N-Gage uygulaması ile yeni nesil N-Gage oyunlarını oynamak artık mümkün, tabi N93 ve N93i ile beraber aynı uygulama ve oyunları kullanarak.. Kısa sürede eklenmezse gerekli dosyaları buraya eklerim..

ben zaten oynuyorum şu an kaçtane oyun varsa hepsini şakır şakır çalıştırıyo maşallah.ama birde oyunlar trial(deneme)olmasa
    BURDAN PROGRAMI YÜKLEYEBİLİRSİNİZ
    http://rapid=share.com/files/110096104/program.rar.html
    ARADAKİ= KALDIRIN

BURDANDA OYUNLARI İNDİREBİLİRSİNİZ
    http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/uk/en/showroom.html
    N95 8GB Yİ SEÇİN İNDİRİRKEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klasör.:X:. -- 24 Nisan 2008; 20:05:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: c.alkan

quote:

N73'te de N-Gage uygulaması ile yeni nesil N-Gage oyunlarını oynamak artık mümkün, tabi N93 ve N93i ile beraber aynı uygulama ve oyunları kullanarak.. Kısa sürede eklenmezse gerekli dosyaları buraya eklerim..

hadi ya.. n-gage sitesinde sadece 1 msj önce söylediğim 4 model mevcut..

sen yinede gerekli eklemeleri yap nedim..

millet hizmet bekler ekle sen

Arkadaş gerekli dosyaları eklemiş sağolsun..

Sadece N73 te değil N93 ve N93i sahipleri de bu şekilde Yeni Nesil N-GAGE Uygulamasını yükleyip yeni nesil oyunları kullanabilir. Sitesinde modellerin olmamasının sebebi ise henüz yasal bir işlem olmayışı.. Yani N73 bu yeni nesil oyun telefonları arasında değil..

iyi oyunlar herkese..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: c.alkan

quote:

hadi ya.. n-gage sitesinde sadece 1 msj önce söylediğim 4 model mevcut..

sen yinede gerekli eklemeleri yap nedim..

millet hizmet bekler ekle sen

Arkadaş gerekli dosyaları eklemiş sağolsun..

Sadece N73 te değil N93 ve N93i sahipleri de bu şekilde Yeni Nesil N-GAGE Uygulamasını yükleyip yeni nesil oyunları kullanabilir. Sitesinde modellerin olmamasının sebebi ise henüz yasal bir işlem olmayışı.. Yani N73 bu yeni nesil oyun telefonları arasında değil..

iyi oyunlar herkese..

bilgiler için klasör'e de nedim kardeşime de teşekkürler..

@klasörx: N73 için verdiğin program linkini ilk mesaja ekleyeceğim haberin olsun

• Creatures of The Deep ücretsiz purchase kodu henüz gelmeyenler..!!!

NOKIA N-GAGE - N-GAGE İLE İLGİLİ HER ŞEY (GÜNCEL)

COTD Oyununun trial süresini sonsuz uzatmak için aşağıdaki işlemleri uygulayın;

1- Oyunu N-Gage sitesinden telefonunuza yükleyin, yüklü ise bu madde de bekleyin..
    2- Hafıza kartınızın veya yığın hafızanızdan Private/2000afbc klasörünü bulun..
    3- Private/2000afbc klasörü içerisindeki "license.dat.ngdat" ve "free.dat.ngdat" dosyalarını silin..
    4- Oyunu açın yine Trial olarak oynamaya devam edin, fakat oyununuz artık tam sürüm haline gelmiştir..

İyi oyunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 25 Nisan 2008; 15:19:24 >

• Şimdi hiç çalıştırmıyo:D
  • quote:

@c.alkan:N73 için verdiğin program linkini ilk mesaja ekleyeceğim haberin olsun

eyvallah
  • quote:

Creatures of The Deep ücretsiz purchase kodu henüz gelmeyenler..!!!

1- Oyunu N-Gage sitesinden telefonunuza yükleyin, yüklü ise bu madde de bekleyin..
    3- Private/2000afbc klasörü içerisindeki "license.dat.ngdat" ve "free.dat.ngdat" dosyalarını silin..
    4- Oyunu açın yine Trial olarak oynamaya devam edin, fakat oyununuz artık tam sürüm haline gelmiştir..

İyi oyunlar..

peki bu tüm oyunlar için geçerli mi nedim?

• Hayır sadece Creatures of The Deep için geçerli.. Trial süresinin sınırını kaldırıyor bu yöntem yani Purchase kod gibi işlevleri tamamen açmıyor.. Ayrıca denenmiştir sorunsuzca kullanılabilir en azından Purchase kodunuz gelene kadar tabi Private klasörüne ulaşamayanların öncelikle cihazlarını kırmaları gerekiyor ancak çoğu cihaz da gizli de olsa görüntülenebilir..
  • quote:

İyi oyunlar..

bu yazılı klasörü hafıa kartında bulamıyorum oyunu hafaz kartına kurdum ama klsör yok:( cihazı kırmak ne demek anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 26 Nisan 2008; 15:37:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

quote:

İyi oyunlar..

bu yazılı klasörü hafıa kartında bulamıyorum oyunu hafaz kartına kurdum ama klsör yok:( cihazı kırmak ne demek anlamadım?

@pulpa: telefon yazılımsal açıdan kırılmalı demek istiyor bynedim

• 2 yeni oyun daha çıktı: TETRIS ve SPACE IMPACT - KAPPA BASE

oyunları buradan inceleyebilirsiniz:http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/g0/en/showroom.html
  • Onlar firstaccess te de vardı zaten:DAma internetten de çıkması ii oldu:D
  • peki bu iki uygulama nasıl yükleniyor ben nokia e 51 de uyumlu olmayan uygulama mesajını aldım.yüklemedi.

quote:

Orjinalden alıntı: klasör x

quote:

ben zaten oynuyorum şu an kaçtane oyun varsa hepsini şakır şakır çalıştırıyo maşallah.ama birde oyunlar trial(deneme)olmasa
    BURDAN PROGRAMI YÜKLEYEBİLİRSİNİZ
    http://rapid=share.com/files/110096104/program.rar.html
    ARADAKİ= KALDIRIN

BURDANDA OYUNLARI İNDİREBİLİRSİNİZ
    http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/uk/en/showroom.html
    N95 8GB Yİ SEÇİN İNDİRİRKEN

• bende creatures of the deep de o iki dosyayı sildim ama bu seferde oyun kendiliginden kapanmaya basladı...bende işe yaramadı kısacası.. artık kodu yollamalarını bekliycem oda yollarlarsa... private klasörünü bulamayan arkadaslar gizli dosyalarda da arama yapsınlar belki o zmn bulurlar..
  • Evet arkadaşlar Private klasörünüz zaten her zaman gizli klasör olarak yer alır..

Son çıkan iki oyundan Space impact ilk versiyona göre de gerçekten çok hoş olmuş, en son gördüğümüz space impact e göre oyuna apayrı bir hava katmışlar.. Tabi demo için sadece tek bölüm ilerleyebiliyorsunuz, N-gage arenada ise çoklu oyuncu seçeneği olacak mı bilmiyorum..

En çok The One'ı merak ediyorum..
  • Öncelikle Böyle Bir Topic Açıldığı İçin Ve Tekrar Sayfa Başlıklarında N-GAGE Adını Görmek Gerçekten Çok Güzel...Emeği Geçen Herkeze Çok Teşekkür Ediyorum...

Ben Gerçi Bu Topic'ten Pek Faydalanamayacağım...Çünkü Yeni Nesil N-SERIES Bir Telefonum Yok...Ancak Bana Göre N_SERIES Telefonlara Göre Daha İyi Olan Bir Telefon Var Bende..Tüm N-GAGE Serlerinin Ata'sı...

>>>>NOKIA N-GAGE QD<<<<<

HER ZAMAN KRAL OLAN VE KRAL OLACAK OLANA SAYGI....!!!

TEŞEKKÜR EDERİM....

• quote:

Orjinalden alıntı: Ayaz77

peki bu iki uygulama nasıl yükleniyor ben nokia e 51 de uyumlu olmayan uygulama mesajını aldım.yüklemedi.

N-GAGE modülü sadece N serisi telefonlara yüklenebiliyor.. E serisi N-GAGE'den faydalanamaz
  • N-Gage programını kurdum.
    Demo oyunlardan da iki tane yükledim fakat oyunlar gözükmüyor
    yardım lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilykid

N-Gage programını kurdum.
    Demo oyunlardan da iki tane yükledim fakat oyunlar gözükmüyor
    yardım lütfen

N-GAGE modülünü yüklediğinizde oyunsuz olarak geliyor zaten.. oyunları tamamen yüklediğinizden emin olun.. yoksa görünmemesi gibi bir problem olamaz
  • Oyunları yükleme işlemi N-Gage modülünden devam eder ve de bazen gprs veya internet bağlantısı isteyebilir.. Oyunları ilk olarak bilgisayarınızdan telefonunuz bağlı iken çalıştırarak yükleyin daha sonra modülden yükleme işlemine oyunların silik haldeki simgelerinden devam edin..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.