Arkadaşlar Nokia N73 Bazı temaları yanlıslıkla telefon hafızasına kaydetmiştim şimdide kaldırmak istiyorum ama oLmuyor. Telefona sonradan program yükletmedim aldıgımda yüklemiş olabilirler mi gerekli olan bişeyler gider mi?(0 Telefon) Yüklü bişey yoksa format atıcam. Format nasıl atıcam onuda anlatır mısınız?
Yorum yazan yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler Allah razı oLsun
Temalardan silinmez. Yöneticiden silebilirsiniz.
Eğer ordan da silemiyorsanız hard fortmar koduyla format atabilirsiniz (Soft format kodunu bilmediğimden dolayı bunu söylüyorum)
* 3 yes tuşlarına aynı anda basılı şekilde kapatma açma tuşuna basarsanız format atabilirsiniz.
*#7370# idi sanırsam diğer kodu da.
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
Temalardan silinmez. Yöneticiden silebilirsiniz.
Eğer ordan da silemiyorsanız hard fortmar koduyla format atabilirsiniz (Soft format kodunu bilmediğimden dolayı bunu söylüyorum)
* 3 yes tuşlarına aynı anda basılı şekilde kapatma açma tuşuna basarsanız format atabilirsiniz.
*#7370# idi sanırsam diğer kodu da.
Yöneticiden kaldırıyorum. Cok saol
Arkadaşlar yanlıslıkla searh(arama) adlı menüyü kaldırdım Nasıl geri yüklüyecem Geri dönüşüm Kutusu falan var mı
hard format atınca bir sorun olmaz değil mi telefona arkadaşlar? birde sorum olacaktı.benim telefonum donmaya başladı özellikle kamerayı açınca oluyor sizce ne yapmalıyım daha önce böyle bir sorunla karşılaştınız mı?