Şimdi Ara

Nokia N79 sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuyu özellikle buraya açtım sorunum Noki N79'umu aldığım 6.gün garantiye vermek zorunda kaldım ekran arızası yüzünden neyse 25 gün sonra telefon geldi herşey iyi gidiyordu ama 1 ay kullandım kullanmadım derken yine aynı sorun oluştu ve garantiye yolladım şimdi arkadaşlar benim bu konuda haklarım neler telefonun 3. arzasında sanırım sıfır telefon vericekler ama ben kronik bir sorun olduğna inanıyorum ve n79 yerine fark ödeyip farklı bir telefon almak istiyorum böyle birşey mümükünmü :(
    Son olarak bide bu ekran sorunu gerçekten kronik mi ya her N79 da varmı?

NOT:Telefondan gayet memnundum ama bu ekran sorunu beni bitirdi

• N79 ekran sorunu birçok N79 kullanıcısında olusan bı hata gercekten...
    benım telde 1 kere oldu bi daha da başıma böyle birşey gelmedi...
    telefon olarak mükemmel...
  • 7 Aydır sorun yaşamadım hiç gerçekten geçmiş olsun.
  • sağolun arkadaşlarda ben şuan kronik bir sorun olduğundan korkuyorum telefonu garantiden aldığımda zaten rahat rahat kullanamamıştım artık hiç kullanamam yani muhtemelen bir daha aynı sorunu yaşayacağımdan tırsıyorum aynı sorunu 3.kez yaşayınca fark ödeyerek farklı bir teefon alabilirmiyim yoksa sıfır n79 mu veririler
  • bende de öyle bi sorun çıkmadı
    ama 3.kez aynı sorun çıkarsa ya yenisini verirler ya farkını vererek başka telefon alırsın yada paranı geri öderler...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ŧคtเђ

sağolun arkadaşlarda ben şuan kronik bir sorun olduğundan korkuyorum telefonu garantiden aldığımda zaten rahat rahat kullanamamıştım artık hiç kullanamam yani muhtemelen bir daha aynı sorunu yaşayacağımdan tırsıyorum aynı sorunu 3.kez yaşayınca fark ödeyerek farklı bir teefon alabilirmiyim yoksa sıfır n79 mu veririler

ister sıfırını al ister farkını öde farklı bi telefon al şimdi sana belki n79 bedava verseler almazsın çünkü bunun gibi bişey bende yaşadım insanın içine sinmiyor telefon ne kadar güzel olursa olsun
  • Ekran sorunu tüm N79'lar da çıkmıyor.. Benle beraber 5 arkadaş aldık 3 ay kadar oldu hepimiz sorunsuz kullanıyoruz sanırım bu sorun belli bir parti üretimde piyasaya sürülen N79'lar da var.. Aslın da nokia'nın bu hatalı seriyi toplayp, değiştirmesi gerek!
  • dan-ger hakikatende insanın içine sinmiyor telefonü alsam ve birdaha bozulmayacağından emin olsam telefon iyi ama işte daha telefon gelmededen şimdiden bozulacağını düşünüyorum ;(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.