Şimdi Ara

Nokia N8 ya da Samsung Galaxy S ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli arkadaşlar her iki cihaz arasında kararsız kalmamın nedeni n8 in geçerliliğini yitiren işletim sistemine karşılık üst düzey kamerası, samsung un tasarım ve kamera sıkıntısının yanında android gibi bir artısı bulunması. N8 deki donma olaylarının yazılım güncellemesiyle çözüldüğünü duydum bir de telefonları turkcell in kampanyalarından seçeceiğim yani nakit alma şansım yok o yüzden iki cihazdan birini seçmek durumundayım. Bir de symbian mı yoksa android in mi ücretsiz ürün destiği daha geniş bilgi almak istiyorum.

Son olarak 2 yıldır e71 kullanmaktayım ve flash player destekleyen tarayıcı kullanamadığım için madur oldum bir de gps in devreye girmesi 10 dk yı bulabiliyordu.

Beklentiler:

1.Hızlı işletim sistemi

2.Hızlı ve verimli gps desteği

3.İyi bir kamera

4.Flash player destekli tarayıcı kullanabilme (mümkünse SKFRIRE tarzı pc tarayıcılarını andıran tarayıcı)

5.Verimli batarya

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

• N8 'de flash player yok, Galaxy S'in de kamerası iyi değil.

Ben optimus Black ( kamerası hakkında bilgim yok ) - Xperia X10 yada bütçen yeterse kesinlikle Xperia ARC tavsiye ederim
  • yunus birazdan damlamasınlar adam nokia yada samsung diyo sen sony ericsson öneriyom diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: honey5555

yunus birazdan damlamasınlar adam nokia yada samsung diyo sen sony ericsson öneriyom diye

Gelirlerse cevaplarını veririz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakmazo

Değerli arkadaşlar her iki cihaz arasında kararsız kalmamın nedeni n8 in geçerliliğini yitiren işletim sistemine karşılık üst düzey kamerası, samsung un tasarım ve kamera sıkıntısının yanında android gibi bir artısı bulunması. N8 deki donma olaylarının yazılım güncellemesiyle çözüldüğünü duydum bir de telefonları turkcell in kampanyalarından seçeceiğim yani nakit alma şansım yok o yüzden iki cihazdan birini seçmek durumundayım. Bir de symbian mı yoksa android in mi ücretsiz ürün destiği daha geniş bilgi almak istiyorum.

Son olarak 2 yıldır e71 kullanmaktayım ve flash player destekleyen tarayıcı kullanamadığım için madur oldum bir de gps in devreye girmesi 10 dk yı bulabiliyordu.

Beklentiler:

1.Hızlı işletim sistemi

3.İyi bir kamera

4.Flash player destekli tarayıcı kullanabilme (mümkünse SKFRIRE tarzı pc tarayıcılarını andıran tarayıcı)

5.Verimli batarya

1. Galaxy S

2. N8

3. N8

3. N8

4. Galaxy S

5. N8

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: honey5555

yunus birazdan damlamasınlar adam nokia yada samsung diyo sen sony ericsson öneriyom diye

Gelirlerse cevaplarını veririz

birisi damlamışda o çok polemiğe girmiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEnergy

1. Galaxy S

2. N8

3. N8

4. Galaxy S

5. N8

Nokia 3-2 önde gidiyor şimdilik teşekkürler.
  • Galaxy S.Stabil işletim sistemi ile onu tercih etmen için en büyük etken.1ghz işlemcisi ile performansı daha iyidir.internette daha kolay gezersin.Gps olarak konu android olduğu için istediğiniz gps programını bulabilirsiniz n8 in malzeme kalitesi daha iyidir kaç kere yere attım kırılmadı.n8 1.200 civarı.Bana kalırsa 100 lira daha ekleyin Xperia Arc alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

Galaxy S.Stabil işletim sistemi ile onu tercih etmen için en büyük etken.1ghz işlemcisi ile performansı daha iyidir.internette daha kolay gezersin.Gps olarak konu android olduğu için istediğiniz gps programını bulabilirsiniz n8 in malzeme kalitesi daha iyidir kaç kere yere attım kırılmadı.n8 1.200 civarı.Bana kalırsa 100 lira daha ekleyin Xperia Arc alın

Peki neden xperia arc artıları neler ?
  • quote:

quote:

1. Galaxy S

2. N8

3. N8

4. Galaxy S

5. N8

Nokia 3-2 önde gidiyor şimdilik teşekkürler.

GPS'de Galaxy S daha iyi olmalı
  • quote:

quote:

Galaxy S.Stabil işletim sistemi ile onu tercih etmen için en büyük etken.1ghz işlemcisi ile performansı daha iyidir.internette daha kolay gezersin.Gps olarak konu android olduğu için istediğiniz gps programını bulabilirsiniz n8 in malzeme kalitesi daha iyidir kaç kere yere attım kırılmadı.n8 1.200 civarı.Bana kalırsa 100 lira daha ekleyin Xperia Arc alın

Exmor R sensörlü 8mp kamera,Bravia engine 4.3" ekran,Android 2.3,Şarj süresi,Tasarım,1ghz işlemci,512 mb ram
    Symbian'ı geçin derim ben.Siz bilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

Exmor R sensörlü 8mp kamera,Bravia engine 4.3" ekran,Android 2.3,Şarj süresi,Tasarım,1ghz işlemci,512 mb ram

Tavsiyenize uyarak inceledim ancak dahili hafızası yok denecek kadar az ve görüntülü konuşma yok bu cihazda her ikisi de benim için önemli unsurlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tavsiyenize uyarak inceledim ancak dahili hafızası yok denecek kadar az ve görüntülü konuşma yok bu cihazda her ikisi de benim için önemli unsurlar.

Dahili hafıza pek önemli değil hafıza kartı ile halledilebilir fakat görüntülü görüşme halledilemez.Görüntülü görüşme sizin için çok önemli değilse Xperia arc alın derim.Tek kusuruda bu.Fakat görüntülü görüşme önemli derseniz galaxy s alın.n8'e para vermeyin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dahili hafıza pek önemli değil hafıza kartı ile halledilebilir fakat görüntülü görüşme halledilemez.Görüntülü görüşme sizin için çok önemli değilse Xperia arc alın derim.Tek kusuruda bu.Fakat görüntülü görüşme önemli derseniz galaxy s alın.n8'e para vermeyin

• quote:

quote:

Değerli arkadaşlar her iki cihaz arasında kararsız kalmamın nedeni n8 in geçerliliğini yitiren işletim sistemine karşılık üst düzey kamerası, samsung un tasarım ve kamera sıkıntısının yanında android gibi bir artısı bulunması. N8 deki donma olaylarının yazılım güncellemesiyle çözüldüğünü duydum bir de telefonları turkcell in kampanyalarından seçeceiğim yani nakit alma şansım yok o yüzden iki cihazdan birini seçmek durumundayım. Bir de symbian mı yoksa android in mi ücretsiz ürün destiği daha geniş bilgi almak istiyorum.

Beklentiler:

1.Hızlı işletim sistemi

3.İyi bir kamera

5.Verimli batarya

1. Galaxy S

2. N8

3. N8

3. N8

4. Galaxy S

5. N8

Bunun aslı şöyledir :

1.Galaxy S

2.Galaxy S

3.Nokia N8

4.Galaxy S

5.Nokia N8

• Eğer kamerayla gece fotoğraf çekmek sizin için önemli değilse galaxy S her açıdan beklentilerinizi karşılar
  • sırf işletim sistemi için bile galaxy s tercih ederdim
  • Görüntülü görüşme benim için önemli ayrıca günlük bazda değerlendirdiğinizde şarj süresi n8 in çok üstün görünüyor ancak youtube dan incelediğim videolarda işletim sistemi hızı tarayıcı başarısı ve gps verimliliği göz önüne alındığında galaxy s bariz üstün görünüyor. Bu noktada önemli olanın benim için önceliklerin ne olduğu. Kamera, görüntülü görüşme, şarj süresi bu noktalarda n8 üstün ve bana daha yakın.
  • quote:

Görüntülü görüşme benim için önemli ayrıca günlük bazda değerlendirdiğinizde şarj süresi n8 in çok üstün görünüyor ancak youtube dan incelediğim videolarda işletim sistemi hızı tarayıcı başarısı ve gps verimliliği göz önüne alındığında galaxy s bariz üstün görünüyor. Bu noktada önemli olanın benim için önceliklerin ne olduğu. Kamera, görüntülü görüşme, şarj süresi bu noktalarda n8 üstün ve bana daha yakın.

Görüntülü görüşme galaxy s'te de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Görüntülü görüşme benim için önemli ayrıca günlük bazda değerlendirdiğinizde şarj süresi n8 in çok üstün görünüyor ancak youtube dan incelediğim videolarda işletim sistemi hızı tarayıcı başarısı ve gps verimliliği göz önüne alındığında galaxy s bariz üstün görünüyor. Bu noktada önemli olanın benim için önceliklerin ne olduğu. Kamera, görüntülü görüşme, şarj süresi bu noktalarda n8 üstün ve bana daha yakın.

Görüntülü görüşme galaxy s'te de var

Şarj süresi ve kamera farkı var.Ama bu iki şey için n8'in kahrı çekilmez n8 kullanıcısı olarak yazıyorum bunu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.