nokşa n9 almayı düşünüyorum hollandada dayım var ona aldırtıcam fiyatı kac eurodur ve telefonu türkce yapabilirmiyim ?
600€ civarlarında olacak. Türkçe yapabilirsiniz.
Yaklasik burdaki fiyati ile ayni olacagini dusunuyorum garantili almak daha mantikli geliyor oyle bariz fiyat farki olmayacak gibi duruyor. Riske girmeni tavsiye etmem
nokia son zamanlarda sıkıntı çıkartabiliyor. hele i n9'da meego işletim sistemi var. yeni bir sistem olduğu için hataya açık bence. sorun çıkartırsa çok başın ağrır. o yüzden alacaksan da garantilisini al.
quote:
Orijinalden alıntı: _blackmamba_
nokia son zamanlarda sıkıntı çıkartabiliyor. hele i n9'da meego işletim sistemi var. yeni bir sistem olduğu için hataya açık bence. sorun çıkartırsa çok başın ağrır. o yüzden alacaksan da garantilisini al.
katılıyorum ayrıca böyle bişey aldırıcaksan bilindik telefonlara yönel bence nokia ne yapıcağını bilmiyobu sıralar symbian işletim sistemini değiştirdi şimdi e7 kullanıcıları isyan edicek düşünsene o kadar para bayılıyosun 1-2 yıl sonra güncelliğini yitiricek bir işletim sistemli telefonun var berbat bir durum nokia yanlş yolda bence.
quote:
Orijinalden alıntı: canerozler
quote:
Orijinalden alıntı: _blackmamba_
katılıyorum ayrıca böyle bişey aldırıcaksan bilindik telefonlara yönel bence nokia ne yapıcağını bilmiyobu sıralar symbian işletim sistemini değiştirdi şimdi e7 kullanıcıları isyan edicek düşünsene o kadar para bayılıyosun 1-2 yıl sonra güncelliğini yitiricek bir işletim sistemli telefonun var berbat bir durum nokia yanlş yolda bence.
Symbian 2016'ya kadar desteklenecek. Bilip bilmeden konuşmayın. Ayrıca Android destekleniyor ama hangi üretici cihazını güncel destekliyor? 2 yıl sonra unutulacak diyorsun da 2 yıl önce çıkmış Android cihazların hangi biri destekleniyor? Hepsi unutuldu gitti. Hatta Android cihazların desteğinin 1 yıl bile sürmemesinden ötürü Google zorunlu 1.5 yıl yazılım şartı koydu. Yorum yaparken biraz daha bilinçli olun.