Şimdi Ara

Nokia N95 Deklanşör Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun zamandır kullandığım Nokia N95 ile son günlerde deklanşör sorunu yaşamaktayım.Sorun sadece fotoğraf çekerken öne çıkmakta.Yani video çekmek üzere deklanşöre basıldığında deklanşör çalışmakta.Yardımcı olabilecek arkdaş var mı ?

• malesef video çekerken flash çalışmaz..
  • Problemin ne olduğunu tam olarak anlayamadım. Deklanşör tuşuna bastığınızda odaklama mı yapmıyor; yoksa odaklama yaptıktan sonra fotoğraf çekmiyor mu? Yoksa deklanşöre bastığınızda hiç bir tepki yok mu? Daha açıklayıcı yazarsanız daha doğru cevaplar gelir.
  • @.nevermind, sorun flash değil hocam deklanşör.

@akay635,hocam deklanşöre basıldığında hiç tepki yok ve bu sorun sadece fotoğraf çekmeye çalıştığımda karşıma çıkıyor,video çekimini başlatmak için bastığımda video çekimi başlıyor.
  • eger sadece foto da yapıyorsa sorunun yazılımsal oldugunu dusunuyorum...
  • Evet, video çekerken deklanşör tuşu çalışıyorsa mekanik bir arıza yok demekki. Çok büyük ihtimalle yazılım problemi vardır. İsterseniz hard format atın. Çözüm olmazsa yazılımı güncelleyin, ardından tekrar hard format atın. Tamamen sıfırlanmış olur telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 20 Temmuz 2009; 1:14:57 >
  • versiyonunuda güncelleyebilrsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler beyler.Telefona eskiden hard format atmıştım zaten,bu sefer versiyonu değiştirmeyi düşünüyorum.Gelişmeleri size aktaracağım.Tekrar teşekkürler.
  • Tekrar selamlar beyler.Dün telefonun sürümünü güncelledim.Ancak yine olmadı .Sorun hâlâ aynı.Deklanşör kamera kullanımını başlatşmak için çalışıyor ancak fotoğraf çekmiyor.Yardımcı olabilecek arkadaş var mı ?
  • Beyler yeni bir sorunla karşı karşıyayım,dün çektiğim hiçbir fotoğraf ne telefon hafızasına ne de hafıza kartına kaydedildi.Acaba sistemin komple fotoğraf sistemi mi bozuldu ? Ama yine dikkatimi çekti,telefon kamera kayıtlarını kaydediyor!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.