Şimdi Ara

Nokia n95 ekran ışık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 5 yıllık bi n95 var bi süredir bunu kullanıyorum. Bu sabah ekranın ışığı gitti yani nasıl desem görebiliyorum yazanları felan ama çok karanlık. Karanlık odada kitap okumaya çalışmak gibi anlatamadım pek ama. Nasıl düzeltebilirim bunu elime aldığım şey bozuluyor moralim bozuk. Yardımınıza ihtiyacım var.

• Sanırım Tamir ettirebilirsin ben 70 tl yaptırdım yeni orjinal ekran filmi taktırdım sorun çözüldü
  • yıl olmuş 2012 hala n95 kullananlar varAyarlara bak bence.
  • aradaki filmden yapabilir...
  • hehehe internet geldi dünya iyice kücüldü.. nasil da arayip buldum bendeki n95 ile ayni sorunu olan birini :)

konuyu acan arkadas sanki benim telefonu anlatmis :) Derdime tercüman olmus. ben de 1-2 bisey ekleyim;

flex bandini degistirdim sorun gitmedi
    LCD display degistirdim ama hala ayni durumda..
    inat ettim cözümü kendim bulacam ama nasil yapacam bilmiyorum : ))
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayafaruk

hehehe internet geldi dünya iyice kücüldü.. nasil da arayip buldum bendeki n95 ile ayni sorunu olan birini :)

konuyu acan arkadas sanki benim telefonu anlatmis :) Derdime tercüman olmus. ben de 1-2 bisey ekleyim;

flex bandini degistirdim sorun gitmedi
    LCD display degistirdim ama hala ayni durumda..
    inat ettim cözümü kendim bulacam ama nasil yapacam bilmiyorum : ))

AArkadaş bulamadınmı hala cevabı aynı sorun bende de var bi kenara atmıştım teli elime geçti kendim tamir edeyim diorum ihtiyacım yok ama bozukta durmasın bari:))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.