Şimdi Ara

===> Nokia N95 & N82 Karşılaştırması Reis-i Eagles™ <=== (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
20.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teşekkğrler Bro..
  • quote:

Orjinalden alıntı: deloyloy

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

evet açılıyor

peki tek kısayolla mı yoksa arka kamerayı açıp seçeneklerden ön kamera diyince mi açılıyor?saoll

seçeneklerden sanırım çünkü arkada modül yok düzlerdeki gibi ben 8gb kullanmadım bilmiyorum
  • 3-5 aydır N95 kullanıyorum memnunum
  • N95 8gb - N82 karşılaştırması yapılacak mı :)
  • versinler yapiim

hem artık N79 N85 falanla yapmak lazım
  • Aklınızı başınıza alın ve sakın n82 yerine N81 tercih etmeyin.

N95 8gb ile n82 kıyaslarsanız N95'in 8gb'ın kocaman ekranı sizi cezbedebilir. N82 güzel makine, eksiği yok.
  • AR_159, arkadaşım tavsiyem Nokia N82 alın. Nedeni gelince tamam tuşlar udak; ama belli bir süreden sonra alışırsınız birde Nokia N95'in düzü kızak konusunda biraz sorun birde Nokia N82'den hız olarak daha yavaş gerçi Reis-İeagles'in incelemsinden de bakılacak olursa her yönüyle Nokia N82 daha iyi. Bende Nokia N95 aldım 1 ay kulandım Nokia N82 ile değiştirdim Nokia N95 pil dayanmıyordu birde hafıza kartı artırmak istediğinizde mesela 4 GB 8 GB 16 GB performas olarak Nokia N82 ön planda. Haa ben tüm özeliklerinden faydalanmak istemiyorum benmikisi sadece görünüp vb ise tercih sizin.
  • N95 8GB çekimlerim. Karar sizin

http://img132.imageshack.us/gal.php?g=m3hm3t057.jpg
  • Reis-i Eagles, arkadaşım bildiğimiz üzere Nokia N82'nin ekran ışıklandırması düşük bu durum Nokia 5800'da da var sanırım arkadaşımda aynı demişti. Peki Nokia böyle yapmakla acaba size göre nedi hedefliyordur? Pilin süresini mi artırmak? Birde Light Control gibi programla ekran ışığı ayarlarıyla oynandığında bir sorun çıkar mı? En yakın zamanda sizden Nokia N95 8GB ve Nokia N82 incelemesini de bekliyoruz.
  • N82 sahibi olmak bi ayrıcalık bambaşka bişey bence ki özellikler her konuda çok iyi ve kendine has bi karizması var bence
  • Aѕℓαη66™, haklısnız arkadaşım. Hatırlıyorum Nokia ilk N95'i çıkardığında millet kapış kapış alıyordu hiç bir şeyi mükemmel değil mesela kamera gece çekimi berbat Wi-Fi çekim gücü zayıf hız deseniz yavaş birde ekran koruyucu yok çizilse ekranın kendisi çiziliyor en büyük eksiklerden biri.
  • çok güzel bir araştırma yapmışsınız.ellerinze sağlık.çook teşekkürler
  • Arkadaşlar fiyat avantajı olduğu için n82 düşünüyorum. Ancak kafamı kurculayan bazı noktalar var. 1. si N82 nin şarjı anlatıldığı kadar kötümü ? Kimisi 1 günü çıkarmıyor diyor. N95 8Gb. ile karşılaştırırsak hangisi daha çok gidiyor ? Birde N79 var N82 ye rakip diyorlar ancak 3d hızlandırma çipi yok iyice kafam karıştı sizce hangisi alınır ?
  • eser_83, arkadaşım öncelikle alacağınız telefon neyse şimdiden hayırlı olsun. Arkadaşım ben her 2sini de kulandım yani ilk olarak Nokia N95 düz şu an ise Nokia N82 kulanıyorum şarj konusunda Nokia N82 daha fazla götürüyor ekran N95'ten ufak olduğu için fazla şarj yemiyor birde şunu hatırlatayım cihazdaki pil orjinal ise şarj epey götürür;ama pil orijinal değilse dedikleri gibi şarj 1 gün gider bununda sebebi pilin kalitesiz olmasıdır yani demem o ki Nokia'nın orijinal pili cihazda olduğunda şarj rahat 2-3 gün götürür. Birde N95 kızağı irenç mesela N95 8GB'nin daha iyi kalıyor ciddi diyorum N95 aldım 1 ay kulandım kızağını dandik olması ekran korucunun olmaması bu önemli ekran çizilse telefonun kendi ekranı çiziliyor birde cebinizde sıkışsa ekran hasas olduğu için patlayabiliyor hız konusunda daha hızlı N82 kamera çekimleri daha iyi ve kaliteli bu yazdığım yazı umarım sizi aydınlatr niteliktedir.

• Arkadaşlar alın size gece çekimi Nokia N95-Nokia N82 Karşılaştırma

Gerekli Link;
    http://www.youtube.com/watch?v=dd57Ki9N21M&feature=fvst

Umarım bu video kapak olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaGa21sk -- 22 Haziran 2009; 22:12:34 >
  • Reis Aşağıdaki program lazım

Arkadaşlar SPB TV nin ilaçlısı varmı ?

http://www.4shared.com/file/113478325/92c330ed/SpbTV_S60_3_1_v_1_0_176.html
    demo olanda sadece 5 kanal açık ama güzel bir t v programı wi-fi üzerinden seyrediliyor.

• Starforces, arkadaşım bende bir tane var bir bakın işinizi görür belki. Program ilaçlıdır.

Gerekli Link;
    http://ra pi ds hare.com/files/247476371/SPB_Tv.rar.html

Bir şey sorcam bu program hiç kurup deneme fırsatım olmadı bu programda kanal ekleme özeliği var mı? Mesela atv ntv gibi kanallar eklemek.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.