N82 gerçekten birçok modelden üstün ancak bazı arkadaşların da bahsettiği gibi Dizayn konusunda pek de iç açıcı değil ! Ben dizaynını beğenmiyorum , daha etkili ve bu kadar özelliğe göre daha karizmatik olabilirdi. Bu benim görüşüm.
Şimdi uzman mobilimiz hangi telefonu kullanmaya karar verdi peki ?
La olm N95i sattım, N82'yi değil.
Hard attım, v20 yaptım. Güncel programları ve temaları kurdum, hayata yeniden başladım N82 ile...
gitti guzelim n 95 he neyse hayirlisi reis
nedir bu nokiayı anlamak imkansız.n95 fanatiğiydim bu incelemeleri okuduktan sonra dona kaldım
Şahsen bende N95i'mi çook seviyordum, hatta forum bilir. Ama daha iyisi varsa 1 yere kadar.
reis n82 ne zaman satacaksın
n95 ten n82 ye dönmeyi düşünüyorum tabii black modeli cıkınca ne dersiniz
quote:
Orjinalden alıntı: burak7777
reis n82 ne zaman satacaksın
ne biliyim ben?
quote:
Orjinalden alıntı: burak7777
n95 ten n82 ye dönmeyi düşünüyorum tabii black modeli cıkınca ne dersiniz
N82'yi tavsiye ederim.
yaw bu fotolar gerçekmi??
quote:
Orjinalden alıntı: r@siw
arkadaşlar konunun yeri değil ama n 95 ilede faruk arkadaşımız k 790 karşılaştırmış konuya eklemek istedim
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
k 790 n 95 foto karşılaştırma k 790 ultimate wihten 2.46 fotolar kullanıcılar tarafından çekildi belki kamera açıları farklı ama eklemek istedim çok yakında detaylı bir karşılaşırma sunacağım n 95
k 790
n 95
k 790
nokia yine farkını n82de ortaya koymuş helal olsun bu arada ilk sayfadaki araba resimlerindeki ford transit connect krediyle alınmış
quote:
Orjinalden alıntı: ay_erdi
nokia yine farkını n82de ortaya koymuş helal olsun bu arada ilk sayfadaki araba resimlerindeki ford transit connect krediyle alınmış
kredi mi? nerden anladın? gerçi bilmiyorum kredili mi de...
açıkcası n82 donanımsal üstün gözüküyor ama şunu unutmamak lazım aveaysanız 5bin smsiniz varsa mecbursunuz bazı konularda :) Sms yazma olayım olmasa n82 üzerinde düşünicektim ama sms işin içine girince düşünmedim bile aldım n95i :) kötü duruyor ama olsun ne diyelim sms için katlanıcaz saol reis inceleme için ..
bunu demek istemiyorum ama n82>n95 ne yapacaz bilmiyorum.n98 imi beklesek :)
quote:
Orjinalden alıntı: Simasher
açıkcası n82 donanımsal üstün gözüküyor ama şunu unutmamak lazım aveaysanız 5bin smsiniz varsa mecbursunuz bazı konularda :) Sms yazma olayım olmasa n82 üzerinde düşünicektim ama sms işin içine girince düşünmedim bile aldım n95i :) kötü duruyor ama olsun ne diyelim sms için katlanıcaz saol reis inceleme için ..
N82 başlığında 5bin sms olayını bitiren bile var.
bende sık mesaj yazarım mesela wi-fi'dan DH'a yazarım vs...