Şimdi Ara

===> Nokia N95 & N82 Karşılaştırması Reis-i Eagles™ <=== (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
20.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ||_MusTy®_||

quote:

Orjinalden alıntı: PMD

82-958gb aynı da

95ten emin misin?

ewt üçününde işlemcileri aynı fakat ram düz 95'de daha az

düz95 64 ram

N95-2 ve N82 128 ram
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilengiz

quote:

Orjinalden alıntı: ||_MusTy®_||

quote:

Orjinalden alıntı: PMD

82-958gb aynı da

95ten emin misin?

ewt üçününde işlemcileri aynı fakat ram düz 95'de daha az

düz95 64 ram

N95-2 ve N82 128 ram

teknosa da n82 yi de incelemiştim ama n82 daha hızlı gibi geldi..
  • arkadaşlar sonuç olarak 8gb mı yoksa n82 mi diyorsunuz açık bir kıyaslama yokmudurr..
  • quote:

Orjinalden alıntı: n73memre

arkadaşlar sonuç olarak 8gb mı yoksa n82 mi diyorsunuz açık bir kıyaslama yokmudurr..

tasarım ve büyük ekran istiosan n95 8gb
    Xenon flash ve daha stabil çalışma istiosan N82
  • N82 inin n95e üstünlük kurabilecegini düsünmüyorum sahsen...Fotograf kalitesi cekime bagli olarak degisebilmekte cekim esnasindaki en ufak isik degisimi bile kalite bakimindan cok cok fark ettirirki benim anlamadigim bazi fotolarda (koltuk ornegin) inanilmaz kotu bir cekim n95 degil 1.3 mp kamera dahi bole bi foto cekemez sanirim ayrica neden flas acik degil o cekimlerdde makro konusunda (cicek fotosu) o mesafaden netlememesi imkansiz sen sadece bir kez denersen emin ol bazen n 82 ide netlemeyecektir eger koyabilirsem makro cekim biseyler koymaya calisacagim farki ve mesafeyi gostermek adina... ama calisma icin emegine saglik...
  • bu arada benim bahsettigim n95 8 gb bilmiyorum kamera kalitesi olarak ne kadar fark var...
  • N 82 kesinlikle fotoda N95'ten üstün.
  • foto kalitesi yazılımsal bir olaydır.geleceğin ne getireceği belli olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilengiz

foto kalitesi yazılımsal bir olaydır.geleceğin ne getireceği belli olmaz.

Burada Xenon flashı yok sayamazsınız ama
  • valla bu karşılaştırmalar sayesinde n82 aldım hiç pişman değilim.xenon flash telefona acayip bi hava katıyor.hem küçük hemde birçok özelliği desteklemesi de
    ayrı bişey.n95 in de büyük ekran çift sürgü ile ayrıcalığı var.bu arada başıma gelen bir ilginç olayı sunayım size.geçen versiyon güncelledim.güncellemenin sonunda telefonu tanırken yeni donanım n95 generic gibi bişey yazdı.başına böyle bişey gelen varmı acaba.
  • Yazıda pek inandırıcı gelmiyor belki ama millet eline alsa 2sini karşılaştırsa herşeyiyle kesinlikle N82 alır.

Bu N95 8GB'da olsa...
  • Kesinlikle katılıyorum, ben de N95 8gb'tan N82'ye geçtim.

Gerek performans, gerek uzun vade kullanım açısından N82'nin üstünlüğünün tartışılmaz olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KilleR_

Kesinlikle katılıyorum, ben de N95 8gb'tan N82'ye geçtim.

Gerek performans, gerek uzun vade kullanım açısından N82'nin üstünlüğünün tartışılmaz olduğunu düşünüyorum.

Senide geçirdim sonunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KilleR_

Kesinlikle katılıyorum, ben de N95 8gb'tan N82'ye geçtim.

Diğer kullanıcılarda test etse eminim değiştirecektir. Ekran ve ergonomi için N95 8GB tercih edenlerde olacaktır.
  • Nokia sitesinde iki telefonu karşılaştırın derim almadan önce özellikler olarak N81 çok ağır basıyor N95. N81 tek eksisi tuşlarının şekli.Böle çok özellikli bir telefonlara kimi iş telefonu gibi yada orta yaşdaki insanların kullandığı cep telefonlarında olan tuşlara benzer tuşlar yapmış olmaları kötü
  • güzel paylaşım saolasın
  • İYİ İNCELEME OLMUŞ TEŞEKKÜRLER FAKAT N82 DAHA İYİ GİBİ GELDİ BANA
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noctivagant

Nokia sitesinde iki telefonu karşılaştırın derim almadan önce özellikler olarak N81 çok ağır basıyor N95. N81 tek eksisi tuşlarının şekli.Böle çok özellikli bir telefonlara kimi iş telefonu gibi yada orta yaşdaki insanların kullandığı cep telefonlarında olan tuşlara benzer tuşlar yapmış olmaları kötü

n81
  • size n95 8gb ile çekilmiş bir makrom var sizde görün istedim ama buraya nasıl ekleyeceğimi bulamadım.
    bence senin dediğin gibi bazı seyler çekime bağlı. sonyericsson nun yarışmasına gönderdim.

quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim_y

N82 inin n95e üstünlük kurabilecegini düsünmüyorum sahsen...Fotograf kalitesi cekime bagli olarak degisebilmekte cekim esnasindaki en ufak isik degisimi bile kalite bakimindan cok cok fark ettirirki benim anlamadigim bazi fotolarda (koltuk ornegin) inanilmaz kotu bir cekim n95 degil 1.3 mp kamera dahi bole bi foto cekemez sanirim ayrica neden flas acik degil o cekimlerdde makro konusunda (cicek fotosu) o mesafaden netlememesi imkansiz sen sadece bir kez denersen emin ol bazen n 82 ide netlemeyecektir eger koyabilirsem makro cekim biseyler koymaya calisacagim farki ve mesafeyi gostermek adina... ama calisma icin emegine saglik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alien_turk -- 18 Ağustos 2008; 2:39:13 >

• N95 çok hoş duruyor N82 i beğenmedim . N95 alcam galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bach -- 19 Ağustos 2008; 16:11:10 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.