Şimdi Ara

===> Nokia N95 & N82 Karşılaştırması Reis-i Eagles™ <=== (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
20.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir insan 2 cihaz arasında bu kadarmı muallakta kalır :( <---- Bakınız foto ben :)
    bir insan 2 cihaz arasındaki mukayeseyi bu kadarmı güzel yapar :) <-------- Bakınız Foto Reis-i Eagles :)

Teşekkürler dostum. Kendi incelemelerimde bile bu kadar rahat karar verememiştim.Kararım belli,arabada zaten zor anlar için 1 tane takoz var :)) N82 Alacağım .. ;)

Bu arada eklemeden geçemedim.Kabalığımı mazur görün.8 yıldır amatör olarak bir fiil fotoğrafçılık yapıyorum.SLR ve DSLR cihazlar kullandım ve halen dslr kullanmaktayım.Benim bu telefonu tercih etmemdeki asıl amaç fotoğraf değil.Ben SYMBIAN OS9X kullanıcısıyım.Daha önce N73 te kullandım.İşlemci hızlarının yavaş olması beni cihazdan 2 ayda soğuttu.N82 deki 128mb işlemci bana,symbianos rahatlığını ve java hızını yaşatacak gibi.Tekrardan bu güzel mukayese için teşekkür ederim.Saygılar ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carbonhydrate -- 5 Nisan 2008; 21:50:18 >
  • N82 başlığından alıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 5 Nisan 2008; 23:40:15 >
  • öncelikle calısma harika kafamdaki tüm sorulara yanıt aldım tesekkürler.....ama ben n82 ile n95 8gb arasında da bir karsılaastırma bekliyorum yapaarsan makbule gecer yakında alacagım ikisinden birini
  • arkadaşlar konunun yeri değil ama n 95 ilede faruk arkadaşımız k 790 karşılaştırmış konuya eklemek istedim

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

k 790 n 95 foto karşılaştırma k 790 ultimate wihten 2.46 fotolar kullanıcılar tarafından çekildi belki kamera açıları farklı ama eklemek istedim çok yakında detaylı bir karşılaşırma sunacağım
    n 95

===> Nokia N95 & N82 Karşılaştırması Reis-i Eagles™ <===

k 790

n 95

k 790

• saol güzel paylaşım.
  • n82mi n95mi diye düşünürken sonunda n95i bugün aldım.6280den sonra çok güzel geldi çok beğendim n95i.yapmam gereken ayarları sizden rice etsem burda söyleyebilirmisiniz.(kamera ayarı vs. gibi)burda bana karar vermemde yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
  • Reis eline koluna sağlık Sen de hem siyah hem de gri N82 mi var yahu ?
  • Beyaz bilem var...

• şunun siyahını bi çıkartmadılar.. siyahını bekleyen 2 arkadaşım var.. satış açısından çok iyi gidecek siyahı..
  • belki 8gb'dan geçen olur...

• bende n 82 alacaktım yorumlara dayanarak. fakat almadan önce teknosa ya canlı canlı incelemeye gittim ve distribütör ürünü n 82 yerine 100 ytl daha ucuz olana n95 8 gb aldım. sebebine gelince n82 özellik olrak n 95 8gb den bile iyi olabilir fakat 1000 küsür ytl para ödediğin telefonda azıcıkta şekil olacak ya. o kadar para veriyorsan telefonunu çıkarınca sönük kalıyosan ayıp olur yani. n 95 8gb baştan sona karizma göründü gözüme ama n 82 telefon sadece . tabi bu iş zevk meselesi buda benim yorumum......
  • arkadaşım distribütör ürünü n82 teknosada 1229 bundan 100 ytl ucuz n95 8 gb nereden aldım ?paralel ithalatmı aldınız 8 gb yi kaça aldınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aNLcLk_1905

n95in fos olduğu anlaşıldı sonunda

bu arada reis eline sağlık

Ben yine de fos (!) olan N95 ten şu an için vazgeçmeyi düşünmüyorum. 1 yıldır kullanıyorum. Daha iyisi çıkana kadar da forever N95. Hatta N96 için bile değiştirmeyi düşünmüyorum.

Yaw arkadaşlar , bu tip yorumlar topicte kutuplaşma yapmaktan başka bir işe yaramaz. Bence daha dikkatli yorumlar yapılmalı.Herhangi bir telefonu kötülemek kimseye birşey kazandırmaz. Ancak almayı düşünen arkadaşlar için yapılacak kıyaslamalar çok daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
    Bu arada Dubaideki dünkü fiyatlar (8/4/2008): N95: 510 $, N95 8 Gb : 600 $, N82: 550 $ , iPhone 8 gb: 720 $

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramaknisnan -- 9 Nisan 2008; 13:15:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

arkadaşım distribütör ürünü n82 teknosada 1229 bundan 100 ytl ucuz n95 8 gb nereden aldım ?paralel ithalatmı aldınız 8 gb yi kaça aldınız?

paralel ithalathttp://www.ekonomikticaret.com/default.aspx buradan 12 taksitle aldım şu an en ucuz bu türkiye de...
  • reis bana bunu niye yaptın.. zaten n82 in performansı yüzünden soğudum n95den

bu gidişle satıp n95i alacam bi n82 öle gözüküyor

valla arkadaşlar yeni telefon almayı düşünenlere gerçektende n82 yi tavsiye ederim. tamam tipsiz bişey ama tip de bi yere kadar değilmi. bu incelemeyi bende bizzat yapmıştım ve fotograf, gps,hız,wi-fi,pil gibi konularda n82 nin bariz olduğu önde..kimde yanlış anlamasın lütfen amacım yön vermek değil ama şunu tipi güzel diye bi telefonda alınmaz bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godsend -- 10 Nisan 2008; 14:46:54 >
  • n95 derim ben
  • Zaten imkanı olanların alırken önce kendilerinin bizzat karşılaştırmasını tavsiye ediyorum.
  • Reis ne zmn karşılaştırmayı bitiriceksin,merakla bekler olduk ??
  • boşunamı aldık N95 8Gb dicem tabiki hayır zaten N82 daha ii olsa aralarında 500 ytl fark olmaz Toz kondurmam !
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.