Şimdi Ara

===> Nokia N95 & N82 Karşılaştırması Reis-i Eagles™ <=== (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
20.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GPS olayını bundan 2-3 ay önce ben video ile karsılastırma yapıp n95 ve n82 bölümüne verdiğimde kimse inanmamıstı belki bu sefer inanırlar
    ellerine sağlık @reis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByTKN -- 4 Nisan 2008; 17:01:21 >
  • Bugün tamamlanmayabilir, davet edildim 1 yere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 4 Nisan 2008; 17:06:35 >
  • Reis-i Eagles

eline sağlık güzel inceleme olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 4 Nisan 2008; 17:13:32 >
  • n95in fos olduğu anlaşıldı sonunda

bu arada reis eline sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anl_clk -- 4 Nisan 2008; 20:05:46 >
  • Ses, Ergonomi, Performans & Hız bölümleri eklendi.
  • Reis ellerine sağlık Güzel bir inceleme olmuş
  • Reis'm Ergonomi Bölümünde ;

N82'nin tamam ve geri tuşları N82'e göre daha iyi.

şu cümleyi düzeltirsen sevinirim Tekrar çok saol bende büyük ihtimal N82'ye karar verdim sayende
  • okito düzelttim.
  • benim gözlerimde bir sorunmu var siz resimlere bakmadanmı cvb yazıyorsunuz n95 n82 den netlik bakımından üstün ben n82 daha iyi sanıyordum tşk reis-i eagles ilk kez orijinal boyutta bukadar n95 resmi görme imkanım oldu daha önce n95 resim konusuna girmiştim resimler küçük ebatlıydı.. n82 daha canlı ama n95 kesin olarak daha net gece çekimi iç mekan n82 daha belirgin ama çok fazla karışıklık var birde aşağıdaki ilk resim n95 kesinlikle daha üstün..
    N95 & N82
     ===> Nokia N95 & N82 Karşılaştırması Reis-i Eagles™ <===

n95 yukardaki resimlerde n82den üstün

üstte n82

Işıklar açıkken;

üsste n95 benim için netlik daha önemli kapının altına bakarsanız daha iyi yorumlarsınız

üstte n82

üstte n95 n82 odaklanamamış binanın sol yanına bakarsanız daha iyi anlarsınız n95 resmin en soluda en sağıda belirgin n82 sol taraf bariz şekilde bulanık soldaki küçük kulubeden daha iyi belli oluyor

üstte aynı gibi görünsede n95 yine daha başarılı en sağdaki bayrak direğindeki bayrağa bakın anlıyacaksınız

n95 yine üstün bariz bir şekilde n82 resmin sol yanı bulanık
    diğer resimler arabalar olsun dışmekan ev resimleri nerdeyse hiç bir fark yok aynı makrolara bakmadım
    bence n95

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimsag -- 5 Nisan 2008; 0:21:48 >

• bro senın yanlışın var hele bırıncı resım n95te bence fiyasko okadar renk farkı olurmu ya etraf normalde sarı alet beyaz cıkarmıs ve diğer resimlerdede n95le cekılen resımler daha bulanık sankı onlerıne beyaz perde cekılmıs nolursa olsun n82nın resımlerı daha kaliteli
  • Ellerine , klavyene sağlık.

İyiki N82 almışım , babamda da N95 var , değişe değişe kullanırız artık.
  • 82mi 95mi hala kararsızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiestokolik -- 6 Nisan 2008; 17:37:33 >
  • dimsag, sokak lambaları sarı. N95'te bembeyaz etraf.
  • eyvallah reis güzel inceleme olmuş iyiki varsın n82...
  • eline sağlık güzel inceleme
  • kafam iyice karıştı ben n95 8gb alcaktım bu karşılaşmayı gördüm n82 kafamda soru işareti bıraktı sizce hangisini alıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

dimsag, sokak lambaları sarı. N95'te bembeyaz etraf.

reis renk olarak gercekçi olan n82 ona bişe demedim ben netlikten bahsettim eklediğin baktığım resimlere göre yorumladım ben n95'i daha iyi buldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dimsag

quote:

reis renk olarak gercekçi olan n82 ona bişe demedim ben netlikten bahsettim eklediğin baktığım resimlere göre yorumladım ben n95'i daha iyi buldum

dimsag sen dedikten sonra N82 ile çektiğim yüzlerce fotoya baktım

hiçbirinde reis'in çektiği fotolardaki fluluk yok

acaba lensi koruyan camın o kısmı kirli miydi veya donanımsal bir sorun mu vardı bilemiyorum ama garip

N95 hepsinde netliği sağlamış ancak N82 resimlerde soldan yukarıya kadar giden hat boyunca odaklayamamış ?
  • teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: dimsag

quote:

aslında dogru soyluyosun vallahi mesala n95 ile çekilmiş bi resimde bi noktayı zoomla bide n82de zoomla n82 bulanık n95 net mesala direğin ucu yada belirli bi nokta gıbı adamın kafası mesala
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.