Şimdi Ara

Nokia N95 ya da Asus P535????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • N95 ile P535 arasında kararsız kaldım arkadaşlar. Bilen, anlayan, kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum..

• n95 al . bikere 5 mp kamera . artı yedek paraç ve ikincieli çok iyi düşün asusu satacağın zaman adam sana 250 ytl verirse şaşrıma elden satman lazım oda nerde . n95 al hem 5 mp hemde wlan falan vs bundada var.
  • Asus P535;
    Intel XScale 520MHz CPU
    64MB RAM
    256MB ROM
    Bluetooth 2.0 + EDR
    Wi-Fi 802.11b/g
    GPS
    miniSD expansion
    2.0MP Kamera
    2.8 inch QVGA TFT-LCD Ekran var

Nokia N95:
    240X320 16M renk 2.6' TFT ekran
    EDGE, GPRS, GSM, UMTS (3G)
    W-LAN
    GPS
    Lithium Ion 950 mAh Batarya
    5 megapiksel kamera (2592x1944 piksel) Carl Zeiis Lens,20x dijital zoom,auto-focus,makro,flaş
    VGA (640X480) Video kayıt
    Özel müzik tuşları
    Ekranı yatay kullanabilme

Bence N95
  • N95 daha iyi tabiki
  • bence de n95
  • N95 diyenler sadece onun ustum yani olan kamerasini on plana cikarmislar.Evet haklilarda.Yani aldigin cihaz bir PDA mi yoksa cok amacli bir telefonmu once ona karar vermek lazim.Cunku Pda dedinmi yani kisaca benim laptoptan daha ufak ama windows tabanli ufak bir yardimciya ihtiyacim var edrsen N95 size hic yetmez.Yani kisaca bu cihazlardan beklentin neyse ona gore karar vericeksin.Ayrica ufak bir kiyaslama detayi veriyim AsusP535 teki gps harita ve navigasyon hizmetini N95 te bulamazsin. Ayrica N95 hala Symbian tabanli ve bircok donmaya sebeb olan sistem dosyasi iceriyor. Yani kisaca ihtiyacin sonucu belirler...
    Tesekkurler
  • Kamera, kullanışlılık, 2.el satışı, parça bulunurluğu, ses, multimedya, ergonomi vs. açılarından N95.
    Program, profesyonellik,ekran,pc uyumluluğu gibi özellikleri açılarından P535.

Bende şu an hem P525 hem N95 var. Ben kesinlikle N95 diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • n95
  • n95
  • Düşünmeden Asus Derim Windows Mobile 6.0 Professional...Çok daha Prof bir makina!

N95 ise kolay kullanım vesaire vesaire o bir Nokia Al ve tepe tepe tep...
  • Asus'u görmedim ama N95 harika bir alet. benim tercihimde n95
  • Multimedia tabanlı telefon istiyorsan tereddütsüz N95 fakat hem az buz multimedia olsun ve ofis işlemlerimide hallediyim dersen Asus al derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.