N95 ile P535 arasında kararsız kaldım arkadaşlar. Bilen, anlayan, kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum..
n95 al . bikere 5 mp kamera . artı yedek paraç ve ikincieli çok iyi düşün asusu satacağın zaman adam sana 250 ytl verirse şaşrıma elden satman lazım oda nerde . n95 al hem 5 mp hemde wlan falan vs bundada var.
Asus P535; Intel XScale 520MHz CPU 64MB RAM 256MB ROM Bluetooth 2.0 + EDR Wi-Fi 802.11b/g GPS miniSD expansion 2.0MP Kamera 2.8 inch QVGA TFT-LCD Ekran var Nokia N95: 240X320 16M renk 2.6' TFT ekran EDGE, GPRS, GSM, UMTS (3G) W-LAN GPS Lithium Ion 950 mAh Batarya 5 megapiksel kamera (2592x1944 piksel) Carl Zeiis Lens,20x dijital zoom,auto-focus,makro,flaş VGA (640X480) Video kayıt Özel müzik tuşları Ekranı yatay kullanabilme Bence N95
N95 daha iyi tabiki
bence de n95
N95 diyenler sadece onun ustum yani olan kamerasini on plana cikarmislar.Evet haklilarda.Yani aldigin cihaz bir PDA mi yoksa cok amacli bir telefonmu once ona karar vermek lazim.Cunku Pda dedinmi yani kisaca benim laptoptan daha ufak ama windows tabanli ufak bir yardimciya ihtiyacim var edrsen N95 size hic yetmez.Yani kisaca bu cihazlardan beklentin neyse ona gore karar vericeksin.Ayrica ufak bir kiyaslama detayi veriyim AsusP535 teki gps harita ve navigasyon hizmetini N95 te bulamazsin. Ayrica N95 hala Symbian tabanli ve bircok donmaya sebeb olan sistem dosyasi iceriyor. Yani kisaca ihtiyacin sonucu belirler... Tesekkurler
Kamera, kullanışlılık, 2.el satışı, parça bulunurluğu, ses, multimedya, ergonomi vs. açılarından N95. Program, profesyonellik,ekran,pc uyumluluğu gibi özellikleri açılarından P535.
Bende şu an hem P525 hem N95 var. Ben kesinlikle N95 diyorum.