Şimdi Ara

Nokia'nın 41MP kameralı telefonu 808 PureView nasıl üretildi ? İşte cevabı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
4
Favori
48.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumlariniz cok sacma neymis 41 megapiksel ne yapalim 12 yeter, neymis galaxy s3 43 saat acik kalabiliyormus, neymis bize cpu gpu lazim neymis 640-480 ekran hic oldumu

Bi Her telefon ciktiginda bir elestiri yagmuru oluyor. Hatta telefon duyurulmadan elestirilere basliyorsunuz. Bi elinize alin deneyin bakalim. Dogmamis cocuga don bicmeyin.

Adamlar 41 mp kamerali telefon yapmis. Kotumu oldu yani. Herkesin ihtiyaci farklidir kimisi medya yetenekleri ister kimisi internette gezinmek kimisi ps2 kalitesinde oyun oynamak ister, kimisi kaliteli video ve fotograf iater. Bu kitle candir. Cesitlilik her zaman iyidir. Cesitliligin olmasi bir cok telefon modelinin olmasini saglar. Bir cok telefon modeli alternatifi tuketicinin kendini en iyi yansitacagi telefonu almasi demektir. Bir cok model demek rekabet demek. Rekabet ise teknolojinin gelisimi demek.

Sabit fikirli olmayin.. Bosuna 300-400 kisi calismamis. Mutlaka bi tuketici kitlesi olusturacaktir bu model.

• Sıkılmadan izlenecek, hoş bir video olmuş. Beklenildiği üzere, telefonun da iddası kamera üzerine mükemmellik. Güzel paylaşım, teşekkürler

• Her kullanıcının aradığı farklı özellikler vardır bu da fotoğraf konusunda tutkulu olan insanlar için en iyi telefon olmuş bence. Fotoğraf sanatçıları profesyonel çekim yapmayacakları zaman yanlarında ufak bir makine taşırlar artık ona gerek kalmamış böyle bir telefonla daha iyi resimler çekilebilir. Bazı arkadaşlar kötüler nitelikte konuşmuş ama herkezin beklentisi farklı sonuçta ben blackberry kullanıyorum mesela telefonun amacına uygun işlevleri olduğu için uygulama vs. çok önemli dğeil benim için bazıları uygulamaya öenm verir apple kullanır bazıları özgürlük der android cihazlara yönelir bence yorum yaparken bunlarıda düşünmek gerek ayrıca bu kadar hızlı foğraf ve video işleyebilen telefonun işlemci performansıda yüksek seviyededir ekran kaliteside öyle bunlar bütün olarak çalışıyor sonuçta sıfır teknik bilgiyle konuşmamak gerek

• uğraştığın şeye bak nokia
    onun yerine akıcı bir yazılım üretsene
  • Bu konuya bir aciklik getirmek lazim saniyorum.
    1. Nokia
    2. Digerleri
    3. Fotograf makinalari ve kameralar
    4. Akilli telefon isletim sistemleri ve destekleyici yazilimlar
    5. Dogru secim
    6. Son kullanici hangisini secer
    7. Gereksiz forum kalabaligimi
    8. Teknolojinden haberi olmayan kesim
    9. Nokiadan baska markayi tanimayan fanatikler
    10. Zamaninda nokia kullanipta suan ona düsman olanlar
    11. Kedi ulasamadigi cigere pis dermis
    12. Konuya degil kisilere saldirma
    13. İdeolojik sebebler
    14. Kullanmadigi ürün hakkinda bilgisizce yorum yapanlar
    15. Herseyi ben bilirim diyenler
    16. Baskalarini kücük görenler
    17. Forumdaslari rencide edenler
    18. Sessiz kalanlar
    19. Misafirler
    20. Uyaniklar
    21. Laf kalabaligi yapanlar

Ben bu yorumlardan bunu anladim.

Nokia 41mp kamerali bir cep telefonu cebinde ve evinde internet baglantisi olmayan ve sadece telefon görüsmeleri yapanlar icin ideal bir secenek olabilir. Yasli amcalar ve yasli nineler icinde vazgecilmez bir secenek olabilir. Fotograf makinalarina meraki olup her yerde fotograf makinasi ile büyüklügünden dolayi dolasmasi mümkün olmayan yerlerde kullanabilecekleri bir üründür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mens Rea

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

bence gayet başarılı bir sensör ortaya çıkarmışlar, burada fiyat politikasından yada nokianın düşüşte oluşundan bahsetmiyoruz. apple gibi 2000 lira üzerinde bir fiyatla ürün çıkartmıyorlar piyasaya yada 1gün şarjı gidebilen androidler gibi, nokia ürününü gerçekten kaliteli ve sağlam yapıyor, biz burada optik piyasasında üstün bir teknolojiden bahsediyoruz lütfen daha saygılı yorumlar yapın eleştri yorumlarınızı okudugumda kendimi lise çağlarında gibi hissediyorum. Ortada bir emek var böyle boş laf ortaya koyan adamlar haytları boyunca ellerine bir optik cam bile almamış insanlar seviyenizi koyuyorsunuz ve insanları tahrik ediyorsuz yaptıgınız sadece bu...

Daha saygılı yorum yapın demişsin be krdeşim 1 gün dayanamadan android cepler diyorsun alttan alttan iphone reklamıda yapıyorsun

sana şöyle bir soru sorsam bu nokianın yeni cep telefonuyla sabahtan akşama kadar video resim çekersen şarjı 1 günden fazla dayanabilirmi? cevap hayır.

o küçümsediğin ndroid cepten örnek veriyim galaxy 3 normal kullanımda 43 sat gidiyor buda 2 gün 1 saat eder.

2'yle 1'i topla etti mi 3, şimdi 43'ten 3'ü çıkar 40 yapar veee.....

Vuracaktim ama dedim bi kontrol edeyim belki baska vuran vardir diye ve iyi ki bakmisim.

Tebrikler siz benden once vurmussunuz

• 1 resim kaç MB acaba?

• hd video çekimi için fena bi depolama alanı lazım.
    foto ve video çekimi için belirli bir standart yeter bence fazlasını isteyen gidip adam gibi fotoğraf makinası alır. buna ayırdıkları bütçeyi ve verdikleri emeği işletim sistemine harcasalar nokia için daha iyi olmazmı orası tartışılır

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Şimdide nokia fanları çıktı her yoruma eksi basıyorlar peki gerekceniz nedir cep telefonunda akla ilk gelen kameramıdır?

menülerde takılma olsa ne olur? 300000ghz olsa ne olur? İlk önce telefon karanlıkta vs. iyi çekiyomu ona bakarım ben. Şimdide sizin gibi Apple, Samsung fanları bastı burayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gem1

hd video çekimi için fena bi depolama alanı lazım.
    foto ve video çekimi için belirli bir standart yeter bence fazlasını isteyen gidip adam gibi fotoğraf makinası alır. buna ayırdıkları bütçeyi ve verdikleri emeği işletim sistemine harcasalar nokia için daha iyi olmazmı orası tartışılır

Bence Symbian Belle güzel bir işletim sistemi, adamlar W7 Phone'da yapıyor. Herkes Android iOS kullanırken sende W7 kullanırsın farklı olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekiusen

ah ah...şu kamera galaxy s3 te olcaktı.tüm zamanların satış rekorları kırardı.

Evet 5bin liradan alırdık bizde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

uğraştığın şeye bak nokia
    onun yerine akıcı bir yazılım üretsene

Symbian Belle
  • herkez bişeyler demiş yok 41 mp falan filan.
    adamlar 1/1.2'' sensor koymuş bir kişi çıkıpda lafını etmiyor oha bu ne diye.
    birde dslr makinaları geçiniz,onlarla bunu kıyaslamak ayıptır,dslr dedinmi bi saygı duruşunda duracaksın.

• Lg o2x kullanicisi olarak,cihaza android konulsaydi yok satacagindan eminim ama symbian belle ile bu is olmaz...Yazilimdaki geriligini kamerasi ile telafi etmeye calisilmis :)Basarili ama yetersiz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortada bir emek olduğu aşikar. Video eğlenceli olmuş. Bir de (Bunu mobilden anlamayan biri olarak söylüyorum) Symbian sevdasından vazgeç be Nokia. Hayatımda hiç Akıllı Telefon'um olmadı ama her Nokia konusunda anlamamama rağmen işletim sistemine bakar oldum. Hep Symbian. Değiştir artık şunu yahu.
  • ya herşey guzelde artık işletım sıstemını degış be kardeşim btun fırmalar anroıde geçtı sen hala kamera farkından bahsedıyon hangınız kamerayla sureklı ftraf cekıyo pfff

• Fiyatı neymiş bu aletin Türkiye ' de satış patlaması yapar bence kameralı diye en dandik modeller bile binler sattı.
  • İyi güzelde hersey kamera değil be nokia symbian da ne kadar iyi uygulama varki anroide geç bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Symbian Belle nedir ya akıllanmıcak mı bu nokia
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.