Şimdi Ara

Nokia'nın kamerası ile iddialı yeni süper telefonu Lumia 1020 için ilk tanıtım filmi yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
1
Favori
4.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Nokia'nın kamerası ile iddialı yeni süper telefonu Lumia 1020 için ilk tanıtım filmi yayınlandı

Nokia uzun süredir merakla beklenen EOS kod adlı yeni nesil akıllı telefon modeli Lumia 1020'yi, bugün New York'ta yaptığı lansman ile duyurdu. Windows Phone 8 platformunu kullanan telefon, ağırlıklı olarak sahip olduğu yeni kamera teknolojisi ile ön plana çıkyıor. 4.5-inç büyüklüğünde ve 1280 x 768 piksel çözünürlüğünde PureMotion+ AMOLED ekrana sahip olan telefon, 2GB bellek, 1.5GHz hızında çalışan çift çekirdekli Snapdragon S4 işlemcisinden  güç alan telefon, ilk defa Galaxy S4'te gördüğümüz Gorilla Glass 3 teknolojisini de ekranın üzerinde barındırıyor. 130.4 x 71.4 x 10.4 mm boyutlarında ve 158 gram ağırlığında olan Lumia 1020, zengin ses kaydı için HAAC mikrofonlara sahip. 

Nokia Lumia 1020'nin farklılık yaratan en önemli yanı sahip olduğu 41MP çözünürlüğündeki özel kamera teknolojisi. PureView 808'deki PureView Phase 2 mobil kamera teknolojisini Phase 2 olarak ifade edilen geliştirilmiş OIS yani optik görüntü sabitleme özelliği ile buluşturan telefon, 41 MP BSI 1/1.2" sönser ile profesyonel seviyedeki bazı kompakt kameralara yakın bir sensör boyutu sunarak, ışıklı ya da düşük ışıklı ortamlarda en yüksek kamera performansını vaad ediyor. 3x kayıpsız zoom, videolar için 6x'e kadar yakınlaştırma ve ZEISS tarafından üretilen 6 katmalı optik gibi özelliklerle donatılmış kamera, OIS özelliği sayesinde saniyede 500 kadar hareketi kompanse edebiliyor. Gerçi zamanlı 34MP veya 38MP görüntüler çekebilen telefon aynı zamanda Nokia'nın yeni Pro Camera yazılım özelliklerini de beraberinde getiriyor. Bu sayede beyaz ayarından ISO dengesine kadar kameraya ilişkin pek çok detay hızlıca kontrol edilebiliyor.  Düşük ışıkta en yüksek kamera performansı için hem LED hem de Xenon Flash ile donatılan telefon aynı zamanda Camera Grid aksesuarı ile geliyor ki bu aksesuar telefona ev sahipliği yaparken hem bir kamera havası kazandırıyor hem de pil ömrünü uzatıyor aynı zamanda gelişmiş, fonksiyonel tripod kullanım avantajı sağlıyor.

Amerika'da ATT üzerinden sözleşmeli olarak 299 dolarlık fiyat ile sunulacak Lumia 1020 sahip olduğu özelliklerin yanı sıra fiyat olarak ta en yüksek segmentte yer alacak. 

• O my good

• Çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

Çöp

=
    Nokia'nın kamerası ile iddialı yeni süper telefonu Lumia 1020 için ilk tanıtım filmi yayınlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawloo -- 11 Temmuz 2013; 19:10:26 >
  • Çöp

• quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

Çöp

=

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adı biraz garip olmuş sanki 1024mb=1gb gibi

• Bence gayet guzel olmus. Kamerada cok siritmamis. Kibar yapmislar. Nokia 808 gibi takoz olmamis.

• Nokia 4-5 yıldır kaybettiği pazarı geri almaya hazırlanıyor galiba.
  • Wp8 stabilite konusunda androidden kat kat önde. Market geliştiği takdirde androidin başı ciddi şekilde belada demektir.

• Bu kadar yüksek kamera çözünürlüğüne sahip bir cihazda ekran çözünürlüğü neden bu kadar düşük
  • Telefonu yandan hiç göstermemişler, nokia işini biliyor.
  • Kimse bana Lumia 820 sattırıp bunu aldıramaz
  • Bu sefer olmuş. Gerçekten harika özellikleri var. Hemde Windows Phone 8'le gelecek bu özellikler. Düşük özelliklerle bile Windows Phone işletim sistemi güzel çalışıyordu gördüğümüz kadarıyla, bu özelliklerle birlikte uçar artık. Pazarı biraz gelişmiş olsa, diğer telefonların yüzüne bakılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

Nokia 4-5 yıldır kaybettiği pazarı geri almaya hazırlanıyor galiba.

çok hayalperestsin sistem değişti klişeler çoktan yıkıldı.nokia devri bitti. nokia bi daha asla lider olamaz

• PureView 808'de kamera hiç hoş durmuyordu. Üstelik kameranın ağırlık merkezini de değiştiriyordu. Ama bu sefer HARBİ olmuş. Tebrikler. Ve geldik yine aynı konuya. 2 GB RAM ve Snapdragon'u nerede kullanacağız? Adam akıllı app ve games yok markette. Önceden NOKIA, Microsoft'a yalvarmıştı. Bu gidişle Microsoft NOKIA'ya yalvaracak. NOKIA'yı bir konuda daha tebrik etmek istiyorum. Display'i Full HD yapmamış. Aferin ona.

Congrulations NOKIA, again.

• İşte bu be.Pazar kamera görsün.Hala ekran çözünürlüğü demeyin 332 ppi değerine sahip ve insan gözünün algılayabildiğinde daha fazla.

edit:gereksiz mesajlara gerek yok zevkler tartışılmaz.iPhone5, s4 ,HTC ONE ,Lumia herkes istediğini alır.Gereksiz yere birbirimizi kırmayalım. 920 kullanıcısıyım ve bu telefonu inanılmaz sevdim.Almak isterim...Her şeyiyle iyi market de biraz gelişti mi tamdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B61CB1CD0 -- 11 Temmuz 2013; 19:47:37 >
  • Bir de wp yerine amnroid olsaydi

• quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Kimse bana Lumia 820 sattırıp bunu aldıramaz

Kimsenin öyle bir niyeti yok neden bu telefonu görünce öyle bir hisse kapıldınız ki
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.