Şimdi Ara

Nokia'nın kamerası ile iddialı yeni süper telefonu Lumia 1020 için ilk tanıtım filmi yayınlandı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
1
Favori
4.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence bu yazıyı da okuduktan sonra yorum yapınhttp://www.parabilir.com/haber/nokia-lumia-1020/593

• Bir fotoğrafçı olarak söylüyorum, 41 miş 13 müş 8miş bunlar gerçek megapixel değil. telefonlar fotoğraf için şu an yeterli değil. 41 megapixel diyor fakat farkettiyseniz çok fazla noise var. bunlar dijital megapixel. bu yüzden telefonlar için 13de aynıdır 41 de. ikisi arasındaki tek fark açıdır. bu yüzden boşuna bi kamera için tartışmayalım. telefonların kamera yönünden 5 yılı var gelişmesi için. bu nedenden dolayı telefonunuzu kamerasına göre değil işlemci ve ram ine göre alın.

• ben bunu alırım hacı gerçekden olmuş diorum amaa herkes gibi bende uygulamalarda yenilikler hatta devrim bekliorum wp8 den bence nokia bunu yapar yani inşallahh yaparr
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Bir fotoğrafçı olarak söylüyorum, 41 miş 13 müş 8miş bunlar gerçek megapixel değil. telefonlar fotoğraf için şu an yeterli değil. 41 megapixel diyor fakat farkettiyseniz çok fazla noise var. bunlar dijital megapixel. bu yüzden telefonlar için 13de aynıdır 41 de. ikisi arasındaki tek fark açıdır. bu yüzden boşuna bi kamera için tartışmayalım. telefonların kamera yönünden 5 yılı var gelişmesi için. bu nedenden dolayı telefonunuzu kamerasına göre değil işlemci ve ram ine göre alın.

Fotoğraf stüdyonuz var mı? Fotoğrafçılığı meslek olarak mı yapıyorsunuz hobi olarak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Bence bu yazıyı da okuduktan sonra yorum yapınhttp://www.parabilir.com/haber/nokia-lumia-1020/593

Okudum. Baştan aşağı saçma bir yorum.

En saçma kısmı da şu kısım;

quote:

"Aylardır Türkiye'de satışını beklediğimiz, lumia 1020' nin fiyatını 1.170,-TL civarında olacağı söyleniyordu. Benim gibi uzun yıllar, Nokia ürünü kullanan ve Türkcell abonesine indirim yapılacağını umuyorum. Faturalı hatta 24 taksit 2.650,-TL çok pahalı."

Yok 500 lira olacağı söyleniyordu! Note 3'de faturalı hatta taksitle 5.700 lirayı buluyor ona bakarsak. Note 3'ün yarı fiyatından daha ucuza geliyor. Bende 10 yıldır vodafone abonesiyim, 20 yıldır Nokia kullanıyorum ama bana özel bir indirim yapmadılar henüz. Yapsalar keşke.

• hocam sen çok eleştiriyorsun bu telefonuda bana göre yanlış yapıyorsun, bikere bu telefonun cektiği fotoğrafın kalitesini ancak 4k bir monitorde anlarsınki kıçı kırık bilgisayar monitorunde anlaşılmaz bunlar fullhd bile olsa, en az 60'' bir tv de bak bu bu fotolara diğer cihazların fotolarıyla karşılaştır farkı anlarsın kalite kaybı olmayacaktır, birde telefondaki sensor 41mp , telefon 41mp de cektiği bu resmi pureview denen yazılım sayesinde kaliteli hale getiriyor,donanımın yanında pureview yazılımı da var yani o yüzden bu kadar kaliteli fotolar cekebiliyor o ufak sensorle , bu cihazın özelliği pro kamerasında cektiğin sahneye göre iso vs gibi değerlerle oynayıp fotoğrafa mudahale edebilirsin cok patlama yapıyorsa ışığı kısarsın vs, birde cihaza yazılım desteği devam edecektir durdurulma gibi birşey olamaz 8.1 bekleniyor.
  • Bir cep telefonu için görüntüler çok iyi ama yine de bir şeyler eksik. 41 megapiksel falan ama o beklentiyi karşılayabilecek bir netlik yok. Misal 15x optik zoom, 100x dijital zoomlu bir video kamera ile 50x dijital olarak yaklaşıp çekim yaptığınızda oluşan o noise dedikleri bulanıklaşma var fotoğraflarda...
  • Birkaç fotoğraf terimi bilen fotoğrafçıyım diyor. Ben 1020 kullanıcısıyım giriş seviye DSLR'lar ile karşılaştırma da yaptım barındırdığı sensor boyutuna nazaran çok iyi görüntü kalitesi sunmakta. Piyasadaki en iyi kameraya sahip cep telefonudur bu telefon. Fotoğrafçıyım diyen bilgisiz cahillere sesleniyorum isteyen varsa fotoğrafçılık dersleri dverilir. Bilin öyle yorum yapın

• Ahu Nokia ah su telefonları Android yapsaydın veya wp marketi Android ve ios gibi geniş olsaydı başka telefon alan namerttir

• Cikti bile ama cop

• Yorumlara bak çay demle İlk sayfalarda fena yorumlar var

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.