Şimdi Ara

Nokia'nın kamerası ile iddialı yeni süper telefonu Lumia 1020 için ilk tanıtım filmi yayınlandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
1
Favori
4.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon gerçekten olmuş, evet nokianın app ı çok uygulama içermiyor ancak gördüğüm kadarıyla telefonda olması gereken uygulamalar orada mevcut, millet oyun felan diyorda ne bileyim arkadaş bende oyun hastasıyım telefona bütün oyunları alırım ama ne kadar oynarım orası tartışılır. Bazen çok aç oluyoruz ne yazıkki. HTC One ile bu telefon arasında karar kılıcam hele bir gelsin piyasaya bakalım. Bu araa ne zaman çıkıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Arkasının bombeli olması biraz can sıkıcı. Telefonu sırt üstü koyduğumda düz durmasını seven bir insanım.

Nokia'nın kamerası ile iddialı yeni süper telefonu Lumia 1020 için ilk tanıtım filmi yayınlandı

Yüzüstü koyarsın yeni camlar zor çiziliyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: VagueMan

Android işlemcili olsaydı hemen bi tane kapardım

Biz senin var olmana bir şey diyor muyuz? Android işlemcili salçalı ekmek satacağım sana gel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinitycry

İşte bu be.Pazar kamera görsün.Hala ekran çözünürlüğü demeyin 332 ppi değerine sahip ve insan gözünün algılayabildiğinde daha fazla. edit:gereksiz mesajlara gerek yok zevkler tartışılmaz.iPhone5, s4 ,HTC ONE ,Lumia herkes istediğini alır.Gereksiz yere birbirimizi kırmayalım. 920 kullanıcısıyım ve bu telefonu inanılmaz sevdim.Almak isterim...Her şeyiyle iyi market de biraz gelişti mi tamdır...

Bırakın bu sağdan soldan duyduğunuz insan gözünün algılayabileceği seviyeleri. Yok öyle birşey. Ona bakarsan bazı insanların gözleri sd ile hd arasındaki farkıda anlayamaz ama bırak hdyi ultra hdye bak bakalım. İnsan gözü 332 ppiyide algılar 500 ppiyide.

• gsmarena da sensör 1\1.5" yazıyor.

• bu nedir yav

• hu-huu

• quote:

Orijinalden alıntı: Enola

quote:

Orijinalden alıntı: flexii_87

ISO 100 PERFORMANSI

Nokia'nın kamerası ile iddialı yeni süper telefonu Lumia 1020 için ilk tanıtım filmi yayınlandı

920 içinde böyle bi foto yayınlanmıştı bi hatun ağacın orda bi fotoydu. Kesin alıyorum diye mesaj atmıştım sonra öyle foto çekebilen biri çıkmadı . Biraz bekleyelim bi piyasaya çıksın gerçi o sensör ve o teknolojiyle rüya gibi fotolar çıkar da bi yakından görelim yinede

valla hocam ben L920 ile cok ta güzel kareler cektim, buyrun

Lumia 920 fotolarına genel bakıldıgında cok iyiler, fakat %100 cropta kötü gözüküyolardı, buda mercimek kadar sensörden kaynaklanyodu, ama şimdi L1020 de 1/1.5 sensör var, bu durum kapanamış oldu, gerçi yine 41 mp lik görüntülerde bozulmalar olucak ama pureview modunda(5-8 mp) kaliteli fotolar cıkıcak

fotoların hepsi orjinal, eixf bilgileirnden bakabilirsiniz aman dikkat, fotoların hepsi LUMİA 920 e aittir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexii_87 -- 12 Temmuz 2013; 0:03:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: flexii_87

ISO 100 PERFORMANSI

• Pazarda sektör değişimlere uğramaya başladı. Benim şahsi görüşlerime göre pazarda liderliği android ios yerine yakın zamanda iOs win8 oynayacak. Bunun nedenide cihazların stabil ve uyumlu çalışmaları. Apple pazarda onlarca kaliteli rakip ve çeşitleri olmasına rağmen tek bir firma olarak hem yazılım hem donanım olarak ayakta duruyor ön sıralarda ki bu benim için kayda değer bir başarı. Bugun samsung donanım odaklı bir firmayken microsoft yazılım odaklı. Nokia donanım odaklı ve microsoftun yazılımını kullanıyor. Apple hem yazılımı hemde donanımı kendisi üretiyor ve pazara belirli modellerle çıkarak stabiletesini sadeliğini ve kullanışlılığını kanıtlıyor. Öte yandan androide kıyasla win8 telefonlar çok daha stabil çalışıyor çünkü microsoft belirli standartlar getirdi. VE firmaların birbirleriyle çok yakın olduğunu düşünürsek şu anda anroide göre çok daha stabil bir işletim sistemi ortaya çıkmış durumda. Ama şu anda daha çok ham. Yani şuda bir gerçekki marketi şu anda appstore ve play store ile yarışcak seviyede değil. Ama mağaza geliştikçe ve win8 phone yazılımı da geliştikçe pazarda ios ile birlikte liderliği oynayacağını düşünüyorum. Şu saatten itibaren artık telefonun çekirdek sayısından çok telefonun sadeliği tasarımı şıklığı ve kullanışlılığı bana göre. Bunları şık sade ve kullanışlı bir yazılım ile harmanlanınca güzel oluyor. Açıkçası şu anda android dünyasında bu tam anlamıyla olmuyor. Tasarım tutsa yazılımda mutlaka patlak veriyor. Yazılım tutsa tasarımda sorun çıkıyor. Yani yok 4 çekirdekli 2 gb ram iyi hoş ama daha rehberi 3 sene önceki telefondan daha yavaş açıyor. Full Hd ekran da mantıksız geliyor(Bazuı tlefonlarda) Hani bizim ppi miz koydu geçti demek için ve zaten gözün algılayamayacağı değerlerin kat kat üstüne çıkmak boşu boşuna güüç israfı. Sonuç olarak eğer google sistemini derleyip düzenlemesse ve firmalar bu şekilde dağınık takılırsa win8 phoneların yazılımı geliştikçe pazardaki payının giderek düşmeye başlayacağı kanatindeyim

• hala nokia'ya çöp diyenler var nokia bu sefer kendini bile aşmış nokia'ya artık ölüm yok.
  • Bu cihaza 2000 tl veren kesin olur... Sadece foto için bir tlf alınmaz artı l920 oldu üvey evlat nokia battin aslanım sen bu kafayla devam

• Bakıyorum da yer göğe sığdıramayanlar tüm nokia konularında aynı kişiler. Paralı askerlerini yollamış nokia. Samsungdan pazarlama taktiği almış anlaşılan.
    Yıllar önce Ülkemiz pazarına girdiğinde bu viral reklam olayını ilk uygulayan da sennheiserdir.. Anca laf kalabalığıyla pazarlama yapın. Plastik dünyanın naylon markaları..
  • giriş seviyesi fotoğraf makinesi almaya gerek kalmadı günümüzde..

• quote:

Orijinalden alıntı: saruman_me

Bu cihaza 2000 tl veren kesin olur... Sadece foto için bir tlf alınmaz artı l920 oldu üvey evlat nokia battin aslanım sen bu kafayla devam

Asıl sende bu kafa varken ömrünü maaşlı memur olarak idame ettirir durursun. Ben sırf kamera için bu cihazı 2000 ve üstü bir paraya alıcam. Nitekim sırf kamera için symbianlı 808 alanlar var. Herkes aynı renk ve aynı model gömlek giymez kişisel zevk diye bir şey vardır ki fotoğrafçılık ta böyle bir şey. Bazı insanlar sırf amatör fotoğrafçılık için yanlarından kocaman DSLR makinalar taşıyorlar veya oyun için psvita alıyorlar. Ama senin gibiler bir markaya ibâdet etmeye başladımı bunu asla anlamazlar. Yazıkki hayatın değişik renklerinin tadını asla yaşamadan ömrünü tamamlayacaksın. Sen ve senin gibi zihniyet sahibi insanlara ne yazıkki üzülüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicavush -- 12 Temmuz 2013; 0:47:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

quote:

İşte bu be.Pazar kamera görsün.Hala ekran çözünürlüğü demeyin 332 ppi değerine sahip ve insan gözünün algılayabildiğinde daha fazla. edit:gereksiz mesajlara gerek yok zevkler tartışılmaz.iPhone5, s4 ,HTC ONE ,Lumia herkes istediğini alır.Gereksiz yere birbirimizi kırmayalım. 920 kullanıcısıyım ve bu telefonu inanılmaz sevdim.Almak isterim...Her şeyiyle iyi market de biraz gelişti mi tamdır...

Bırakın bu sağdan soldan duyduğunuz insan gözünün algılayabileceği seviyeleri. Yok öyle birşey. Ona bakarsan bazı insanların gözleri sd ile hd arasındaki farkıda anlayamaz ama bırak hdyi ultra hdye bak bakalım. İnsan gözü 332 ppiyide algılar 500 ppiyide.

Tabi o kadar profesörler, bilim insanları göz algilayamaz diyor ama sen algılar diyorsun..yapma adaş

• quote:

Orijinalden alıntı: rockonur

Bakıyorum da yer göğe sığdıramayanlar tüm nokia konularında aynı kişiler. Paralı askerlerini yollamış nokia. Samsungdan pazarlama taktiği almış anlaşılan.
    Yıllar önce Ülkemiz pazarına girdiğinde bu viral reklam olayını ilk uygulayan da sennheiserdir.. Anca laf kalabalığıyla pazarlama yapın. Plastik dünyanın naylon markaları..

Evet Nokia'nın paralı askeriyim onun içinde şuan lg 3D Max telefon ve Nexus 7 tablet kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: gogo316

quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

quote:

Tabi o kadar profesörler, bilim insanları göz algilayamaz diyor ama sen algılar diyorsun..yapma adaş

Adam doğru söylemiş. Alırsın eline 1020'yi çekersin 500'lük ekranın fotoğrafını sonra bir güzel büyütürsün ohhh misgibide görünür işte. Gece ikide acil servise çocuğum zeytin peynir yemiyor diye apar topar gelen bir milletiz biz doktor ne lâ, doktor ne anlarmış

• Telefona diyilicek hiç birşey yok, ama o tasarım olmamış ne olurdu 920 gibi düz tasarımı olsa ,arkası 2001 yılından kalma modeller gibi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.