Şimdi Ara

Nokia'nın kamerası ile iddialı yeni süper telefonu Lumia 1020 için ilk tanıtım filmi yayınlandı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
1
Favori
4.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sanırım tek eksik market kaldı. Marketi düzelince edilecek pek bi laf da bulunmaz sanıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogo316

quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

quote:

Orijinalden alıntı: infinitycry

İşte bu be.Pazar kamera görsün.Hala ekran çözünürlüğü demeyin 332 ppi değerine sahip ve insan gözünün algılayabildiğinde daha fazla. edit:gereksiz mesajlara gerek yok zevkler tartışılmaz.iPhone5, s4 ,HTC ONE ,Lumia herkes istediğini alır.Gereksiz yere birbirimizi kırmayalım. 920 kullanıcısıyım ve bu telefonu inanılmaz sevdim.Almak isterim...Her şeyiyle iyi market de biraz gelişti mi tamdır...

Bırakın bu sağdan soldan duyduğunuz insan gözünün algılayabileceği seviyeleri. Yok öyle birşey. Ona bakarsan bazı insanların gözleri sd ile hd arasındaki farkıda anlayamaz ama bırak hdyi ultra hdye bak bakalım. İnsan gözü 332 ppiyide algılar 500 ppiyide.

Tabi o kadar profesörler, bilim insanları göz algilayamaz diyor ama sen algılar diyorsun..yapma adaş

İnsan gözü göremiyorsa hangi göz görsün diye konuluyor o ppi. Ha konu nokia normaldir hiçbir insana hitap etmiyor nasılsa.

• çöp değil kral
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: flexii_87

ISO 100 PERFORMANSI

Nokia'nın kamerası ile iddialı yeni süper telefonu Lumia 1020 için ilk tanıtım filmi yayınlandı

Nokia'nın kamerası ile iddialı yeni süper telefonu Lumia 1020 için ilk tanıtım filmi yayınlandı

ananı avradını !!!

Kumlanma çok. Eğer o konuyu halledebilirse Nokia dadından yenmez

• quote:

quote:

quote:

quote:

İşte bu be.Pazar kamera görsün.Hala ekran çözünürlüğü demeyin 332 ppi değerine sahip ve insan gözünün algılayabildiğinde daha fazla. edit:gereksiz mesajlara gerek yok zevkler tartışılmaz.iPhone5, s4 ,HTC ONE ,Lumia herkes istediğini alır.Gereksiz yere birbirimizi kırmayalım. 920 kullanıcısıyım ve bu telefonu inanılmaz sevdim.Almak isterim...Her şeyiyle iyi market de biraz gelişti mi tamdır...

Bırakın bu sağdan soldan duyduğunuz insan gözünün algılayabileceği seviyeleri. Yok öyle birşey. Ona bakarsan bazı insanların gözleri sd ile hd arasındaki farkıda anlayamaz ama bırak hdyi ultra hdye bak bakalım. İnsan gözü 332 ppiyide algılar 500 ppiyide.

Tabi o kadar profesörler, bilim insanları göz algilayamaz diyor ama sen algılar diyorsun..yapma adaş

İnsan gözü göremiyorsa hangi göz görsün diye konuluyor o ppi. Ha konu nokia normaldir hiçbir insana hitap etmiyor nasılsa.

Ben nerdeyiiiim, sen nerde adaş...yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurunal1

Bu kadar yüksek kamera çözünürlüğüne sahip bir cihazda ekran çözünürlüğü neden bu kadar düşük

Devreye burada microsoft giriyor ;) Ama bu sene sonunda o da gelişecekmiş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben nerdeyiiiim, sen nerde adaş...yazık

Gökhan senin sorunun ne la... Bizi hep kışkırtıyorsun??? Almazsan alma biz lumia1020 alacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadailar TR yeye gelmez daha sanırım lakin bayramın olduğu hafta Almanyada satılırmıki cihaz??
  • Harbiden iyiymiş..

• Telefondan baktım iyi gibi duruyodu ama bilgisayarda baktığımda öyle 41 mp lik bir kamera gibi durmuyor 8 mp gibi çekmiş kusura bakmayın en yakın yazıyı bile pixel pixel görüyorum bırakın fanlığı şirket size para kazandırmıyor siz övüyorsunuz diye wp yi övüyosunuz ama android bi telefon çıkarsa ilk siz alırsınız o telefonu buna kesinlikle eminim tarafsız bir yorum yapmak gerekirse ses kayıt konusunda hd voice ve ekran + kamera olarak doğal görüntüde sony bence daha iyi ama keskinlik konusunda henüz yazılım olarak gelişmesi gerek androidde kamera konusunda kendisini geliştirmesi gerek 5 mplik java telefonları keskinlik konusunda çok güzelken aynı 5mp lik androidde keskinlik o kadar yok son telefonlarını almadım ne kadar geliştirdiler bilmiyorum ama uzaktan gördüğüm kadarıyla böyle, samsung optimasyonda iyi ama renklerde abartı var yani karşılaştırmamda güneşi çekiyorum normalde sarı olan güneşi o ekranda turuncu görüyorum beyazlarda tam beyaz gibi değil contrast ı yükseltmek için beyaz dengesini altüst etmişler, HTC sağlam görünümlü telefon yapıyor ama son çıkarttığı one bozulma durumunda çok kötü tamir edilmesi zor diyo herkez onun dışında fazla incelemedim htc yi. Nokia sadece bir windows phone alternatifi + olarak ekranı iyi gündüzleri baya parlak görünüyo ses kayıtları o kadar iyi değil o kadar canlı ses vermiyor, windows phone ios tan bile daha kısıtlı bu yönde büyük bir - si var üreticiler bile kısıtlanıyor ve destek konusunda çok kötüler en son çıkarttığı wp 8 e microsoftun sitesinde gördüm destek 1,5 yıl sonra sona erecek yazıyor bu demek oluyor ki 1,5 yıl sonra hiçbir firma kişisel yazılımcılar hariç hiçbişey üretemeyecekler ben wm6.5.3 kullanıyorum microsoft telefon konusunda hiç iyi değil nokia nın yeni modellerini genelde önceden hiç wm veya wp kullanmamış kişiler alıyor sırf microsoft ismi geçiyo diye telefon yazılımı konusunda microsoftu sevmiyorum sadece telefonu telefon amaçlı alanlar için iyi ama sürekli telefonu kurcalayanlar için çok kısıtlı bir yazılım.

• androidin başı biraz dertte gibi iosun stabilitede önde olduğunu herkes biliyor ama androidle wp arasında iyi çekişme olcak
  • nokia-lumia-1020-vs-canon-eos-60d karşılaştırması arkadaşlar şok oldum nokia 1020 bariz önde

aşağıdaki linkteki 2 adet videoyu izleyin derim

http://mynokiablog.com/2013/07/16/quicktest-nokia-lumia-1020-vs-canon-eos-60d-pureview-vs-dslr-filmed-on-nokia-lumia-925/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awerz

quote:

Orijinalden alıntı: BrtLVcL

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: VagueMan Android işlemcili olsaydı hemen bi tane kapardım
    Android işlemci ?

Android işlemcili olması için baya beklicek :)

andorid işlemci ne ya :)bende chip işlemci istiyorum o zamn
    DAHA İŞLETİM SİSTEMİ İLE DONANIMI AYNI SANAN BİLGİLİ KULLANICILAR TOPLULUĞU VAR KARŞIMIZDA

Böyle insanlar çoğunlukta maalesef

• ne en iyi iç ses sony'de

ne dış ses htc'de

ne en iyi ekran nokiada
  • Harika duruyorlar.

• Nokia bir babalık yapsada tr piyasasına şu telefonu güzel bir fiyattan soksa ne olur yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

10,4 mm kalınlığı var telefonun. 10buçuk santime bi zahmet koysunlar 41 mp. estetik sıfır.

10 buçuk santim! zekadan yoksun insanlar gelmiş burada telefonu kötülüyor.ilk okul seviyesinde bir matematiğin olsun önce sonra sallamaya başla
  • quote:

Orijinalden alıntı: newrotix39

androidin başı biraz dertte gibi iosun stabilitede önde olduğunu herkes biliyor ama androidle wp arasında iyi çekişme olcak

stabilitesi ios dan daha iyi,kat kat daha ucuz,kendine özel çeşit çeşit harika uygulamaları var (maps,müzik vs.),tasarımı daha iyi.Kamerasına da diyecek birşey yok zaten sadece tek sorun market şu markette düzeldikten sonra gidip o kadar para verip stabilite adı altında ios alan insanları görünce dalga geçicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

Nokia bir babalık yapsada tr piyasasına şu telefonu güzel bir fiyattan soksa ne olur yani :)

nokia babalık yapsa ne olur ? telefonun fiyatından daha fazla vergi ödüyoruz.yaşasın devletimiz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.