Şimdi Ara

NOKIA TEKNİK SERVİS REZALETİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
3.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hayatibebek

gözümüz aydın cihazlar bugün gelmeye başlamış, benim cihaz için gelmiş imei numarası sisteme girilmiş ancak henüz kayıt işlemleri tamamlanmadığı için model bilgisi vs. ulaşamıyorum. Muhtemelen haftaya halledilmiş olur. Sizlerde durum nedir ? Kontrolleri yapın teleservice üzerinden tamire alındı yazıyor bende şuan.

Ben baktım teleservise hala aynı şekilde değişim bekliyor yazıyor değişen bişey
    Siz nasıl farkettiniz değişim olduğunu teleserviceyi arayıp mı sordunuz ben 04.12 den beri beklemedeyim.
    Bu arada hayırlı olsun gerçekten sevindim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadir1983 kullanıcısına yanıt
    cihaz tamire alındı şeklinde bir ibare gördüm. Hemen aradım ve değişim cihazının geldiği bilgisini öğrendim.

Sizin cihazı göndereli çok olmamış, muhtemelen bir sonraki parti de gelecektir. Toplu getirttiklerini düşünüyorum. Sizin cihaz neydi ?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatibebek

cihaz tamire alındı şeklinde bir ibare gördüm. Hemen aradım ve değişim cihazının geldiği bilgisini öğrendim.

Sizin cihazı göndereli çok olmamış, muhtemelen bir sonraki parti de gelecektir. Toplu getirttiklerini düşünüyorum. Sizin cihaz neydi ?

Teşekkürler.

mrb bende 12.11.2015 tarihinde değişim onayı verildi o tarihden beri değişim cihazı bekleniyor yazıyor henüz değişmemiş baktım az önce
  • Lumia 925

• Benim Lumia 925in ahizesinden çoğu zaman ses gelmiyor. Servise gönderirsem sizce nasıl bir işlem yapılır?

• Servisten 930 alan arkadaslar yakinda mikrofon problemi yasarsaniz sasirmayin. Klasik 930 problemi, sirf bundan dolayi satiyorum servisten gelen cihazimi

• arkadaşlar değişimden 930 gelicek . bunu full kutumu yolluyorlar şarj aleti kulaklık vs? yoksa sadece telefonmu. ben servise sadece telefon yollamışdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

arkadaşlar değişimden 930 gelicek . bunu full kutumu yolluyorlar şarj aleti kulaklık vs? yoksa sadece telefonmu. ben servise sadece telefon yollamışdım

Teleservis daha önce kutusuz olarak sadece telefonu değiştireceklerini söylemişti. şimdi ne olur bilmiyorum.

Microsoft şikayetim üzerine aradığında ise 640XL'i kutulu olarak vereceklerini belirtmişti.

Bence kutusuz gelir.

Ama Perşembe günü telefon gelmiş hala tık yok. servis gerçekten çok kötü...

GÜncelleme: Sakarya telekoma konuyu sordum. Bir üst model olunca kutulu geliyor dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theidol -- 18 Ocak 2016; 13:36:52 >
  • Arkadaşlar malum cihazımın anakartı değişti ancak bu seferde şebekede sorun yaşıyorum, aynı hattı başka telefona takınca sıkıntı yok yalnız 930 un 3g si 3-4 çubuk çektiği yerde diğer tel full çekiyor.Sorunun çözümü garantilik bir durum mu?

• Arkadaslar bıraz önce mıgrosoft destegı aradım yaklasık 23-24 gün oldu l925 cıhazıma degısım verılmıstı bana cıhaza degısım verıldıgı tarıhten ıtıbaren 30.gün cıhaz teklıfınde bulunabıleceklerını tabı bu süre ıcerısınde de servıs tarafından cıhazda gonderılebılecegı soylendı bu nasıl iş anlamadım servısden ses seda yok mıgrosoft böyle dıyor ..sızlerde durum nasıl?
  • yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    30. Gun ararsan 640 xl tavsiye edeceklerdir ister kabul et istersen Microsoft ne gönderecek onu bekle

• 640xl kabul etmem artık teleservıs ne gönderırse sansımıza..
  • Ben 23 kasımda verdim L925i. Bugün L930 teslim aldım. Kutusuz verdiler sadece telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: smurf99

Ben 23 kasımda verdim L925i. Bugün L930 teslim aldım. Kutusuz verdiler sadece telefon

iyi bakalım hayırlı olsun güle güle kullanın.
    darısı bizlere.hangi renk verdiler.birde cihaz nasıl sıfır mı yoksa kullanılmış havası var mı.hani teşhir ürünü felan gibi mi,çünkü adamlar madem sıfır telefon veriyorlar kutuyu garantiyi niye vermiyorlar anlamadım gitti.her modelin şarzı kulaklığı kendine has bunlar bize 925in şarzını 930 da kullan diyorlar ama amper cart curtları farklıdır
  • Kullanılmamış ürün verdiler. Temizdi yani.

• Beyler boran danismanlikla değişim isteyenler kaç günde sonuçlandı. Ben bugün 1320 ye 640xl istedim belgeler vs gelecek bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak**

830 nerde 1020 nerde sanmıyorum ki okadar düşük model önerin 925 bile 930 gönderiyolar
    en azından 930 olur diye düşünüyorum bakalım haftaya 20 günü dolmuş oluyo ona göre arar konuşurum baktım düşük model teklif ediyorlar beklerim artık napalım
    parayi istesem verirlermiki?

Hocam arkadaşa 1020si için 830 önerdiler kabul etmedi aramadı sormadı 15 gün sonra 930 aldı.
  • Harrow35 kullanıcısına yanıt
    dogrudur cunku microsoft dusuk model teklifler yapiyor oyuzden bende aramiyorum sormuyorum

bir hafta oncesinde de bir arkadasima 930 gondermislerdi beyaz renk yaklasik iki bucuk ay kadar olmustu onun hosuma gitti acikcasi 930

bende bekliyorum umarim sonucunda iyi olur benimde bir bucuk ay oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak**

dogrudur cunku microsoft dusuk model teklifler yapiyor oyuzden bende aramiyorum sormuyorum

bir hafta oncesinde de bir arkadasima 930 gondermislerdi beyaz renk yaklasik iki bucuk ay kadar olmustu onun hosuma gitti acikcasi 930

bende bekliyorum umarim sonucunda iyi olur benimde bir bucuk ay oldu

Umarım hocam bugün evkur'dan 1020 sordum 1950 TL diyorlar kafayı yemişler 930 o kadar değildir ya

• Harrow35 kullanıcısına yanıt
    1020 pahali burdaki turkcell bayinde 2000 tl

930 100 - 200 tl daha uygundur fiyati
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.