Şimdi Ara

NOKIA TEKNİK SERVİS REZALETİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
3.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    04/11de teknik servise verdiğim L1520 cihazımın sıfırı full kutu içeriğiyle nihayet teslim edildi.
    garantiden gelen cihazın garanti süresi yine 2 yıl mı oluyor yoksa eskisinin kalan süresinden mi devam ediyor?
  • 925 verdik ent ye 2 ay telefonu unuttum sonra aradılar 930 geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: longrifle

herkese merhaba,
    04/11de teknik servise verdiğim L1520 cihazımın sıfırı full kutu içeriğiyle nihayet teslim edildi.
    garantiden gelen cihazın garanti süresi yine 2 yıl mı oluyor yoksa eskisinin kalan süresinden mi devam ediyor?

Buradan sorguladınız mı

http://www.microsoft.com/tr-tr/mobil/destek/urun/lumia1520/warranty-check/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

herkese merhaba,

hadi hayırlı olsun bakalım
    bende 04/12 de vermiştim hala bekliyoruz 925 verdim bende.
    beklemeye devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

quote:

herkese merhaba,

Buradan sorguladınız mı

http://www.microsoft.com/tr-tr/mobil/destek/urun/lumia1520/warranty-check/

sorguladım, sadece garanti kapsamında diyor; süre belirtmiyor.

• kadir1983 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, sabırlı olmak lazım gerçekten çok yavaş ilerliyor

• arkadaslar cihazin degisim karari cikti simdi napmam gerek ayni cihazlami degistirirler yoksa baskabi modellemi  
    sizce durum ne olur uzulim mi sevinim mi bilemedim   

Cihazın Durumu : BEKLEMEDE - ÜRETİCİDEN DEĞİŞİM ONAYI BEKLİYOR  
    Marka / Model : NOKIA Lumia 1020  
    Garanti Durumu : GARANTİ DAHİLİ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak** kullanıcısına yanıt
    bekleyeceksin artık teleservice ne getirirse, normalde denk veya üst model vermesi gerekiyor bende beklemedeyim. 20 iş günü doldurduğunda eğer fatura tutarın yüksek ise microsoftu arayıp fatura tutarına denk bir model ile değişimini yapabilirsin.
  • Benimki ent servis fatura bedeli 1340 tl biraz daha bekleyip Şubat ayında aramayı düşünüyorum
    belki yeni modellerden şansım olur diye

• longrifle kullanıcısına yanıt
    hangi servise vermistiniz telefonu? teleservice mi ent mi?

bizim cihazlarda bir gelisme yok.

ayni tarihte bende teslim etmistim.

eski telefonunuzun kalan garanti suresini kullanirsiniz. serviste bekledigi 2ay garantinize eklenir.

büyük bir ihtimalle 830 önerecekler. Boran danışmanlıktan değişim olur. Tabi işi microsoft ile çözersen !. O da 20 iş günü dolduktan sonra hak kazanıyorsunuz. Beklesenizde tutupta size yeni çıkacak telefonu vereceklerini pek sanmıyorum ama inşallah yanılıyorumdur :)
  • Yetkili bir servise verirseniz onlar İstanbul teleservice e gönderirler muhtemelen. Ben Kayseri de verdim İstanbul a gönderdiler.
  • 830 nerde 1020 nerde sanmıyorum ki okadar düşük model önerin 925 bile 930 gönderiyolar
    en azından 930 olur diye düşünüyorum bakalım haftaya 20 günü dolmuş oluyo ona göre arar konuşurum baktım düşük model teklif ediyorlar beklerim artık napalım
    parayi istesem verirlermiki?

925 e 930 vermeleri fatura tutarının yaklaşık 1800 ila 2000 küsürlerde olması !!! buna dikkat edin nerden biliyorsun diyorsan kendi 1020 cihazım için de bana dediler bir hafta önce ! Tek umut teleservice in üst model gönderme umudu.
  • sifiri zaten 2000 tl ama indirim sebebiyle 1340 tl gibi bir fiyatan almisim bana tutupta 1020 altinda bi cihaz gonderirlerse kabul etmem kesinlikle
    ozaman parammi geri isterim yada iyi bi cihaz onerirler onu degerlendiririm
  • dark1983 kullanıcısına yanıt
    telesevice e vermiştim. dünkü teslim tarihinden 3 hafta önce Microsoft destekten aramışlardı. hangi rengini istediğimi vs sordular. sonrasında telefonun faturasını, servis fişini istediler gönderdim. bu işlemlerden 3 hafta sonra cihaz elime ulaştı. bu işlemler için sizi arayan olmadı mı hiç?
  • longrifle kullanıcısına yanıt
    ne arayan var ne soran.

ben ariyorum ama cevap alamiyorum.

diger ulkelerden kalanlarimi topluyorlar acaba.

1520de uretilmiyor.diye biliyorum.

• dark1983 kullanıcısına yanıt
    Az önce teleserviceyi aradım , azami tamir süresini aştığı için üreticiden üst seriden bir cihaz beklemekteyiz dedi.Yoksa 950 mi?

• einlied kullanıcısına yanıt
    cihaz gelsinde 930 da olur 950 de :)

• Bende dun aradım teleservisi.hala bekliyoruz telefon yurtdışından geliyor ne zaman gelir ne model gelir bilmiyoruz diyorlar. Sadece aciliyetini bildiroyoruz dedi.
    Bende 925 verdim 930 dan aşağısını kabul etmem ne yapsak acaba.bir ayı geçti eski telefonda hiç iyi değil en kötüsü rehber yok. Arayanları sesinden çıkartmaya çalışıyorum oda hiç hoş olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.