Şimdi Ara

NOKIA TEKNİK SERVİS REZALETİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
3.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Servisten değişim ürünü alıpta kullanmadan satmak isteyen varsa L830 modeline talibim. Uygun fiyattan elden satın alırım. İstanbuldayım.
    Siyah renk dışındaki tüm renkleri satın alırım. Beyaz ,turucuncu ,yeşil vss.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

1320 nokia cihaza değişim kararı çıktı 20. iş gününü bekliyorum. Şimdi aradım konuştum bekleyelim dedi destek hattı 20. günde sonuç alamazsanız bizi arayın dedi. Bakalım belki 950 falan kaparız 20. iş günü :) 640 xl lte itelemeye çalışırlar büyük ihtimal.

fatura tutarınız ne kadardı ?
  • 999 para iadesi için 3 ay beklenmez şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatura tutarınıza göre microsoft 20 iş günü sonunda eğer teleservice değişim işlemini tamamlayamazsa size boran danışmanlık firması aracılıgıyla size 640xl önerecekler. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbk58 -- 31 Aralık 2015; 18:13:04 >
  • ben halen teleservice in cihaz değişim işlemini bekliyorum. :( Teleservice de cihaz değişimi bekleyip de sonuçlandırabilen oldu mu ? Microsoft un cihaz önerisini değil !
  • Ben de teleservicenin cihaz degisimini bekliyorum.Ptesi microsoftu arayacagim

• bende, boran danışmanlığın 925ime karşılık göndereceği 830u bekliyorum

• microsoft u aramanız birşey değiştirmiyor :( ben çok aradım teleservice in getirteceği cihazlar için onlardan bilgi alabilirsiniz diyorlar.

@nesTeer siz kaç gündür borandan cihazı bekliyorsunuz ? ellerinde 830 var mıymış ?
  • Daha öncesinden aradigimda degisim cihazi teklifinde bulunacaklarini soylediler.

• einlied kullanıcısına yanıt
    sizin fatura tutarınız ne kadardı peki ?
  • 1400 tl civarindaydi.

• einlied kullanıcısına yanıt
    muhtemelen 1520 veya varsa 930 önerirler.
  • hocam lumia925im için 1350 tl faturam var. 200lira bonus ile 1150 liraya almıştım, 2013 aralıkta. Ama fatura bedelinde net 1350lira yazıyor ve 830 önerdiler. 1520 veya 930 beklemeyin. Geçen hafta cuma günü evraklarımı imzalayıp borana gönderdim, pazartesi ellerine ulaşmış hem cihazım hemde evraklarım. O gün sipariş vermişler, 3iş gününde gelir bizde size göndeririz dedi. Ancak gel gör ki çarşamba, perşembe günü kar tatili, cuma yılbaşı olduğundan cihaz elime geçmedi. Bu hafta pazartesi, salı günü bekliyorum artık gına geldi. 30ekimden beri cihazım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nesTeer -- 2 Ocak 2016; 21:27:29 >
  • Burak** kullanıcısına yanıt
    aynısı bende de yazıyor :) teleservice den kontrol ettin mi ?

Güncelleme : az önce arayıp sordum hiçbir değişiklik yok sadece yazıyı değiştirmişler eskiden üst seviyede onarımda yazıyordu. Şimdi de teleservice i arıyorum...

Güncelleme : teleservice de benzer bir açıklama yaptı anladığım kadarıyla cihazlar geliyor gibi gözüküyor. Henüz ne ile değişeceği konusunda bir bilgi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbk58 -- 6 Ocak 2016; 14:41:05 >
    beklemek problem degilse sevin.

ben 2 aydir degisim cihazi bekliyorum.

3 aydir bekleyenlerde var.

• benimki ent servis aradigimda dedilerki ayni cihazlami degisek diye sordum evet dediler ayni cihazla dediler
    ama nekadar dogrudur bilemiyorum
  • dark1983 kullanıcısına yanıt
    beklemek sorun degilde

sonucunda ne ile karsilasicagimizin belli olmadigi bi seyi beklemek can sikiyo
    yoksa sorun yok

kimse net bisey solemiyoki
    ne hangi model gelecegi ne de ne zaman gelecegi belli degil.

sadece bekliyoruz.

• dark1983 kullanıcısına yanıt
    aynen beklicez artik.
  • Arkadaşlar Ankara'da hangi servise verebiliriz telefonu?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.