Şimdi Ara

NOKIA TEKNİK SERVİS REZALETİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
3.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gönlüm 930 dan yana, 930 un ayri bir havasi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark1983 kullanıcısına yanıt
    1520 üretilmiyor evet; stoklardan verdiler sanırsam.
    destek@nokia-tr.com adresine mail atıp sorgulama yapabilirsen belki faydası olur.
  • longrifle kullanıcısına yanıt
    1520 cok guzel bir cihaz.

benim aklima takilan o degil. 1520ye degisim karariciktiginda 930 verdiler diye biliyorum.

simdi piyasaya tekrar cikmis.

acaba baska ulkelerden mi topladilar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • einlied kullanıcısına yanıt
    gelsin yeter modundayim :)

930 950 1520 farketmez

• olsunda üst bir cihazım olsun diyorsun

1520 süper ama 950 gelse yok demezdim:) yaklaşık 1,5 sene kullandım yine bozulana kadar kullanırım sanırım. surface phone çıkarsa değiştirmeyi düşünürüm ancak.
  • longrifle kullanıcısına yanıt
    950 biraz zor da 930 yerine 1520 isterdim :)

aynen :)

su elimdeki vodafone 858den kurtulayim artik.

foruma bile mini surumden giriyorum. mobil surumu acmasi yarim saat suruyor :)

Bende emektar 808 im ile takılıyorum :)

bakalim daha ne kadar bekletcekler?

• biraz önce lumia mh aradım.bir ayı geçtiği için yardımcı olalım dediler.faturayi görmek istediler fatura bedeline göre bi telefon tavsiye edeceklerini söylediler bende teleservisin cihaz takip sayfasinda faturanın taralı olduğunu ordan bakmalarını söyledim baktı ve fatura bedeline göre 640 xl verebiliriz dedi bende kabul etmiyorum dedim o zaman microsoftun göndereceği telefonu beklemem gerektiğini söyledi ne zaman ve ne model gelceği hakkında bilgisinin olmadığını söyledi ve kapattık.durum böyle ne zaman ne model gelecek hayırlısı bakalım inşallah beklediğimize değecek bi telefon yollarlar.daha başka hak arama adına ne yapacağız bilmiyorum zaten ikinci el aldım fatura benim adıma değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir1983

biraz önce lumia mh aradım.bir ayı geçtiği için yardımcı olalım dediler.faturayi görmek istediler fatura bedeline göre bi telefon tavsiye edeceklerini söylediler bende teleservisin cihaz takip sayfasinda faturanın taralı olduğunu ordan bakmalarını söyledim baktı ve fatura bedeline göre 640 xl verebiliriz dedi bende kabul etmiyorum dedim o zaman microsoftun göndereceği telefonu beklemem gerektiğini söyledi ne zaman ve ne model gelceği hakkında bilgisinin olmadığını söyledi ve kapattık.durum böyle ne zaman ne model gelecek hayırlısı bakalım inşallah beklediğimize değecek bi telefon yollarlar.daha başka hak arama adına ne yapacağız bilmiyorum zaten ikinci el aldım fatura benim adıma değil.

Yasaya göre fatura tutarına göre değil minimum aynı özelliklerde telefon verilmesi gerekiyor. Mantıklı olan da bu... iyi bir kampanya ile istediğim özelliklerde bir telefon aldım diye değişimde daha alt bir modeli niye kabul edelim ki?

en basitinden birinde 16 GB RAM ve AMOLED ekran var diğerinde 8 GB RAM ve IPS ekran var.

• gözümüz aydın cihazlar bugün gelmeye başlamış, benim cihaz için gelmiş imei numarası sisteme girilmiş ancak henüz kayıt işlemleri tamamlanmadığı için model bilgisi vs. ulaşamıyorum. Muhtemelen haftaya halledilmiş olur. Sizlerde durum nedir ? Kontrolleri yapın teleservice üzerinden tamire alındı yazıyor bende şuan.
  • Evet,şu an sistemde baktığımda cihaz tamire alındı ibaresi var.İkinci imei görünüyor isehttp://www.imei.info/ bu siteden bakın hocam hangi model olduğu görünür.

1020 oldu size 930 :) güzel !!!
  • anladım hocam ,hayırlı olsun :) Servise verdiğiniz cihaz neydi?
    Zaten 930 kullanıcısıydım ,930 gelmesi iyi oldu :)

• kaç günde sonuçlandı.
  • lumia 1020 vermiştim 930 ile değişmiş.

@invisible 12.11.2015 tarihinde göndermiştim. Düşünün artık :)
  • lan daha bizim kinin 19 günü oldu napcez biz :)
  • hayırlı olsun tekrardan :) Benim 930 içinde 930 değişimi yapılmış görünüyor,imei girilmiş

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.