Şimdi Ara

NOKiA ..::.. Tüm Serileri ..::.. >> Mutlaka Okuyun!!! << (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
11.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DİKKAT ARKADAŞLAR LÜTFENNN ARTIKK DUR DİYELİMM

BU TİP HERİFLER YÜZÜNDEN YILLARDIR TÜRKİYENİN BORÇLARI BİTMİYOR!!! VERGİ VERMİYORLAR BİZLERİN ÖDEDİĞİ VERGİLER BU SAHTEKAR HERİFLERE HARCANIYOR!!! KOLAY PARA PEŞİNDE KOŞAN BU INSALARA ARTIK DUR DİYELİM...

BU FORUMU NEREDEYSE ACILDIGINDAN BERI TAKIP EDİYORUM, ÇOK DEĞİŞİKLİKLER OLUYOR İNSANLARDA...BİRAZDA KENDİNİZİ DEĞİL ÜLKENİZİ DÜŞÜNÜN!!! BU TÜR KİŞİLERE KAZANDIRDIĞINIZ HER 1 KURUŞ ÜLKENİZDEN MİLYARLARIN KAYBOLMASINA SEBEP OLUYOR!!!!

NOT: Ayrıca devlet spot lara yani spot olayına el koydu diyo arkadaş bu çok zamandır var (spot lara el koymuyor devlet ÇALINTI lar için var böle bişi), şöleki eğer çalıntı telin sahibi bu telin imei ile çalıntı ihbarında bulunduysa bu teli kullandığınız anda sizi bulmaları bikaç saat alır, elinizden teli 1-2 gün içinde alırlar!!!! Arkadaşın dediği virüs mirüs YALAN

• quote:

Orjinalden alıntı: CINGIL

DİKKAT ARKADAŞLAR LÜTFENNN ARTIKK DUR DİYELİMM

BU TİP HERİFLER YÜZÜNDEN YILLARDIR TÜRKİYENİN BORÇLARI BİTMİYOR!!! VERGİ VERMİYORLAR BİZLERİN ÖDEDİĞİ VERGİLER BU SAHTEKAR HERİFLERE HARCANIYOR!!! KOLAY PARA PEŞİNDE KOŞAN BU INSALARA ARTIK DUR DİYELİM...

BU FORUMU NEREDEYSE ACILDIGINDAN BERI TAKIP EDİYORUM, ÇOK DEĞİŞİKLİKLER OLUYOR İNSANLARDA...BİRAZDA KENDİNİZİ DEĞİL ÜLKENİZİ DÜŞÜNÜN!!! BU TÜR KİŞİLERE KAZANDIRDIĞINIZ HER 1 KURUŞ ÜLKENİZDEN MİLYARLARIN KAYBOLMASINA SEBEP OLUYOR!!!!

NOT: Ayrıca devlet spot lara yani spot olayına el koydu diyo arkadaş bu çok zamandır var (spot lara el koymuyor devlet ÇALINTI lar için var böle bişi), şöleki eğer çalıntı telin sahibi bu telin imei ile çalıntı ihbarında bulunduysa bu teli kullandığınız anda sizi bulmaları bikaç saat alır, elinizden teli 1-2 gün içinde alırlar!!!! Arkadaşın dediği virüs mirüs YALAN

Hesaplamalarıma göre devlete her yıl ortalama 25 ile 30 milyar vergi veriyoruz. sadece spotlar haricinde diğer bütün işlerimizin vergisini vermekteyiz. Avrupa ülkelerinde en iyi telefonlar 290 euroya satılırken ülkemizde 800-900 eurolardan satılmakta. Neden durup dururken daha fazla para ödesin insanlar.

O zaman ülkeye spot cihaz sokmasın devlet. Bizde satmayalım. Fakat ortada bir ticaret var. Bizde kendi paramızı ortaya koyuyoruz. Allah bilir sende spot cihaz kullanıyorsundur.

Birde 2 türlü spot cihaz var kardeş. Birincisi yurt dışında çalınmış ve ülkeye sokulmuş spotlar, bunlara grey deniliyor. İkincisi yurt dışında faturası kesilmiş ve ülkeye girişi yapılmış cihazlar. Bunlarda spot ama faturalı.

Devlet grey spotları gsm operatörleri aracılığı ile telefonunu kapatacak. Diğer spotlarda 5 ytl karşılığında kişilerin üzerine kayıt ettirilecek.

Devletin bu telefon işinden 3 katrilyon gelir elde edeceği bilinmekte. Belkide daha fazla. Bu sayede spot olmasaydı devletin aklına böyle birşey gelmiyecekti. Devlete ek gelir sağlamış olmuyormuyuz?

• quote:

Orjinalden alıntı: zeksy

quote:

Hesaplamalarıma göre devlete her yıl ortalama 25 ile 30 milyar vergi veriyoruz. sadece spotlar haricinde diğer bütün işlerimizin vergisini vermekteyiz. Avrupa ülkelerinde en iyi telefonlar 290 euroya satılırken ülkemizde 800-900 eurolardan satılmakta. Neden durup dururken daha fazla para ödesin insanlar.

O zaman ülkeye spot cihaz sokmasın devlet. Bizde satmayalım. Fakat ortada bir ticaret var. Bizde kendi paramızı ortaya koyuyoruz. Allah bilir sende spot cihaz kullanıyorsundur.

Birde 2 türlü spot cihaz var kardeş. Birincisi yurt dışında çalınmış ve ülkeye sokulmuş spotlar, bunlara grey deniliyor. İkincisi yurt dışında faturası kesilmiş ve ülkeye girişi yapılmış cihazlar. Bunlarda spot ama faturalı.

Devlet grey spotları gsm operatörleri aracılığı ile telefonunu kapatacak. Diğer spotlarda 5 ytl karşılığında kişilerin üzerine kayıt ettirilecek.

Devletin bu telefon işinden 3 katrilyon gelir elde edeceği bilinmekte. Belkide daha fazla. Bu sayede spot olmasaydı devletin aklına böyle birşey gelmiyecekti. Devlete ek gelir sağlamış olmuyormuyuz?

İlk önce 1. paragrafından başlayayım Ödediğin ne vergisi arkadaşım?? hangi vergi kurumuna bağlısın vergi numaranı ver burada paylaş bizimle de görelim ne kadar vergi ödediğni?? Herkes öğrensin madem idda ediyorsun şeffaf ol herkes BİLSİN!!
    "Neden durup dururken daha fazla para ödesin insanlar" nedeni şu fazla para ödeyip aldıgın zaman bu paranın çoğu ÜLKEMİZde kalıcak vegi, vs. bunları bilmediğin açık...
    Ayrıca daha önemli bir şey var!! Ne kadar sıklıkla avrupaya gidiyorsun bilmiyorum ama AVRUPADA YILLARDIR TELEFONA KİMSE PARA VERMİYOR USA da da bu BÖYLE, orada HAT satın alırsın bir çok marka mevcuttur, HER MARKA HAT SİZE TELEFON SEÇENEKLERİ SUNAR en az 6ay lık abonelik KARŞILIGINDA ÜCRETSİZ TELEFON ALIRSINIZ!!! tabi gidip sadece telefona para veren sivri zekalılarda oluyor!!!

2.paragrafına gelelim ; Ülkeye spot cihaaz sokmak yasak değil, spot cihaz nedir? arkadaşım sen bana bunun cevabını ver önce???

3.paragraf ; bahsettiğin 2 çeşit spotta da 2 aynı özellik var, 2 çeşitte YURT DIŞINDA ZATEN SATILMIŞ faturası kesilmiş, sen buna burda fatura mı kesiyorsun :) :) :)

4.paragraf; Devlet grey spot cihazları kapatacak ve diğer spotlarda 5ytl karşılıngında üzerine geçirecek :) diyorsun :) :) İnsanlara yalan bilgiler verme !!! böle bişey yok ama başka bir uygulama var GARANTEX gibi firmalar var her türlü cihaza yıllık belli ücret karşılığında spot dahi olsa telinizi garanti kapsamına alıyorlar!!!

5.paragraf ; Devlete ek gelir sağlamış oluyor musunuz?? HAYIR !!! Çünkü siz spot cihazları ülkemizde satarak yeterince ZARAR VERİYORSUNUZ!!! bu ZARARIN KARI OLUYO YANİ ZARAR!!! hemde MİLYONLARCA DOLAR!!! Türkiyede insanlar deli gibi para veriyorlar cep tellerine çünkü!!!!

• burda yazı yazılarak bu konu çözülmez Avrupadaki sistem gelirse bu adamlarda telefon satamaz... ama şu an türkiyedeki sistem buysa,ne diyelim ben satana değil sattırana kızıyorum..
  • 6680 ne kadar? suanqi fiyati?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afacan -- 14 Temmuz 2005, 9:52:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Afacan

6680 ne kadar? suanqi fiyati?

6680---500$ kardes.
  • quote:

quote:

quote:

İlk önce 1. paragrafından başlayayım Ödediğin ne vergisi arkadaşım?? hangi vergi kurumuna bağlısın vergi numaranı ver burada paylaş bizimle de görelim ne kadar vergi ödediğni?? Herkes öğrensin madem idda ediyorsun şeffaf ol herkes BİLSİN!!
    "Neden durup dururken daha fazla para ödesin insanlar" nedeni şu fazla para ödeyip aldıgın zaman bu paranın çoğu ÜLKEMİZde kalıcak vegi, vs. bunları bilmediğin açık...
    Ayrıca daha önemli bir şey var!! Ne kadar sıklıkla avrupaya gidiyorsun bilmiyorum ama AVRUPADA YILLARDIR TELEFONA KİMSE PARA VERMİYOR USA da da bu BÖYLE, orada HAT satın alırsın bir çok marka mevcuttur, HER MARKA HAT SİZE TELEFON SEÇENEKLERİ SUNAR en az 6ay lık abonelik KARŞILIGINDA ÜCRETSİZ TELEFON ALIRSINIZ!!! tabi gidip sadece telefona para veren sivri zekalılarda oluyor!!!

2.paragrafına gelelim ; Ülkeye spot cihaaz sokmak yasak değil, spot cihaz nedir? arkadaşım sen bana bunun cevabını ver önce???

3.paragraf ; bahsettiğin 2 çeşit spotta da 2 aynı özellik var, 2 çeşitte YURT DIŞINDA ZATEN SATILMIŞ faturası kesilmiş, sen buna burda fatura mı kesiyorsun :) :) :)

4.paragraf; Devlet grey spot cihazları kapatacak ve diğer spotlarda 5ytl karşılıngında üzerine geçirecek :) diyorsun :) :) İnsanlara yalan bilgiler verme !!! böle bişey yok ama başka bir uygulama var GARANTEX gibi firmalar var her türlü cihaza yıllık belli ücret karşılığında spot dahi olsa telinizi garanti kapsamına alıyorlar!!!

5.paragraf ; Devlete ek gelir sağlamış oluyor musunuz?? HAYIR !!! Çünkü siz spot cihazları ülkemizde satarak yeterince ZARAR VERİYORSUNUZ!!! bu ZARARIN KARI OLUYO YANİ ZARAR!!! hemde MİLYONLARCA DOLAR!!! Türkiyede insanlar deli gibi para veriyorlar cep tellerine çünkü!!!!

Senin gibi yüzlercesi var. Kaale bile almam seni. Burada seninle tartisarak insanlarin caninida sikmak istemem. Sesini kes ve poponun üzerinde oturmaya devam et.

• quote:

Hatay'daki arkadaslara duyuru.

Cuma günü hatayda olacagiz. cihaz isteyenler 05374868217 nolu telefondan bize ulassinlar. Elden almak isteyenlere duyrulur.

Bazi nokia telefonlarinin fiyat listesi su sekildedir.

6600-----245$
    6230-----254$
    3230-----320$
    6670-----330$
    7610-----322$
    6230 i----335$
    6630-----365$
    6680-----500$
    6681-----470$
    8800-----604$
    N70 -----607$

• senin gibi de var yüzlerce

ayrıca şuna bi bak istersen :) :)

http://forum.donanimhaber.com/m_3426259/tm.htm
  • Ben bu yazilan cizilenleri defalarca vurguladim. Akli olan bu süre icerisinde cihazini alir. 40 - 45 gün içinde diger N serisi telefonlar geliyor arkadaslar haberiniz olsun...
  • iyi bi telefon vurgunu yapıldı galiba
  • aynen öle arkadşım işte insanların aklı özellikle bizim insanlarımızın aklı bu tür işlerden başka işlere çalışmaz...Gidin bunları başka ülkerde yapın bari sora orda kazandıklarınızı ülkenizde harcayın BARİ İŞE YARAYIN
  • Selamunaleykum dıyerek baslıyorum kardeslerım bende bu spot ısındeyım saglam bı kanalım var hatay tarafından alıyorum mallar surıyenın malları dubaı den gelen var begrut tarafından calısıyorum genelde bu ZeKi kardesımız dogru soluyor sız rahat olun tel almak ısteyen gıtsın kardesım hatay a alsın adam bak ne gusel tel numarasını bırakmıs hem 1 tane ıcın degmez dıyosanız haklısınız cunku benım gozumde 1 tel satmısım satmamısım hıç te umrumda degıl cunku tel dagıtımına baslandıgı zaman en az 150 adet yapılıyo onun ıcın haklılar yanı herkez kendını dusunuyo benım baska solıcek sozum yok ve fıyatlar hakkındada bı şekil koyamassınız cunku fıyatlar GÜZEL Değil cok cok GUSEL:) neyse kafanıza gore takılın demek dusuyo bana...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞEklimSaglam

Selamunaleykum dıyerek baslıyorum kardeslerım bende bu spot ısındeyım saglam bı kanalım var hatay tarafından alıyorum mallar surıyenın malları dubaı den gelen var begrut tarafından calısıyorum genelde bu ZeKi kardesımız dogru soluyor sız rahat olun tel almak ısteyen gıtsın kardesım hatay a alsın adam bak ne gusel tel numarasını bırakmıs hem 1 tane ıcın degmez dıyosanız haklısınız cunku benım gozumde 1 tel satmısım satmamısım hıç te umrumda degıl cunku tel dagıtımına baslandıgı zaman en az 150 adet yapılıyo onun ıcın haklılar yanı herkez kendını dusunuyo benım baska solıcek sozum yok ve fıyatlar hakkındada bı şekil koyamassınız cunku fıyatlar GÜZEL Değil cok cok GUSEL:) neyse kafanıza gore takılın demek dusuyo bana...!

Bu arkadasin her kelimesine katiliyorum. Fakat arkadaslar yanlis anlayin sakin bu ŞEklimSaglam ben degilim ona göre

• bu konuya mesaj atmakta ki amacınızı anlamış değilim ama bölüm açıklamalarını okuyunca neden ceza aldığınızı daha iyi anlayacaksınız.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.