Şimdi Ara

NOKiA ..::.. Tüm Serileri ..::.. >> Mutlaka Okuyun!!! << (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
11.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adres versin gidip alalım...6680i bana 600e getir sana ne istersen mailimide veriyom tugcan_turbo@hotmail.com
  • Arkadaşlar ben bir eniyipazar maduru olarak temkinli olmanızı öneriyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Mobile

adres versin gidip alalım...6680i bana 600e getir sana ne istersen mailimide veriyom tugcan_turbo@hotmail.com

doktor sen zaten Dubai den getirmiyor muydun olm??
  • DUBAİDE BİLE O KADAR DEĞİL İŞTE
  • arkadaslar aman dikkat ne olur ne olmaz bu islerde pek guven olmuyor ya bu arada 2006 nın ilk ceyregınde satılmaya baslanacak olan n 91 i sen nerden buldun hadi buldun turkıye genelınde 12 tane oldugunu nerden cıkardın birde hiç bir zaman operatorler virüs gönderemezler onlar iletisimi guvenle kurmayı saglayan sirketlerdir

ama herseye ramen ben bu forumda uyanıklara telefon satmaya calısıcagım diyosan kendi kendini avutursun para kolay kolay kazanılmaz

yurt dısında baglantılatılarım var diyosun bu baglantıların nokianın fabrikasındanmı

tanıtım amacıyla cıkan nokalar onlar en fazlada 100 tanedir sakıp sabancının oglu olsan cok zor cok

• quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

arkadaslar aman dikkat ne olur ne olmaz bu islerde pek guven olmuyor ya bu arada 2006 nın ilk ceyregınde satılmaya baslanacak olan n 91 i sen nerden buldun hadi buldun turkıye genelınde 12 tane oldugunu nerden cıkardın birde hiç bir zaman operatorler virüs gönderemezler onlar iletisimi guvenle kurmayı saglayan sirketlerdir

ama herseye ramen ben bu forumda uyanıklara telefon satmaya calısıcagım diyosan kendi kendini avutursun para kolay kolay kazanılmaz

yurt dısında baglantılatılarım var diyosun bu baglantıların nokianın fabrikasındanmı

tanıtım amacıyla cıkan nokalar onlar en fazlada 100 tanedir sakıp sabancının oglu olsan cok zor cok

+1

cepboy

• quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

arkadaslar aman dikkat ne olur ne olmaz bu islerde pek guven olmuyor ya bu arada 2006 nın ilk ceyregınde satılmaya baslanacak olan n 91 i sen nerden buldun hadi buldun turkıye genelınde 12 tane oldugunu nerden cıkardın birde hiç bir zaman operatorler virüs gönderemezler onlar iletisimi guvenle kurmayı saglayan sirketlerdir

+1

cepboy

+1 DE BENDEN AYNEN KATILIYORM KARDESLERİME

• yalannnn yalannn yok öyle bişey
  • Bakin beyler artik bu is fazla uzadi. ben cepboyun ortagiyim. Size sunu söylüyorum. Madem para bir yana cihaz bir yana olacak, persembe günü biz hataydan cihaz alacagiz. sizi hataya bekliyoruz. Persembe günü bulusuruz, biz paramizi aliriz sizde cihazlarinizi alirsiniz.

Ciddi olanlar 05374868217 nolu telefondan bize ulassinlar.

O bizim hakkimizda dolandiricidir bunlar tokatlayacaklar yine gibi sözleri kisileri tanimadan sarfeden kisiliklerede bu mesaj kapak olsun...

• Dükkanının adresini ver o zaman.

Ayrıca günde nasıl 300 telefon satıyorsunuz ? Sırrınızı öğrenmek istiyorum..

Ayrıca N91 daha avrupada çıkmadığı halde siz nasıl getiriyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aTTra -- 11 Temmuz 2005, 21:32:10 >
  • Bu isleri pek bilmediginiz ortada. Siz N91 isteyin yeterki bulmak kolay. Parayi bastiran aliyor cihazi.

Tekrar söylüyorum. Persembe günü hataydayiz. telefon alacaklar hataya gelsinler.

Bize bundan sonra maval okumayin arkadaslar. Cünkü sizi davet ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeksy -- 11 Temmuz 2005, 21:40:27 >
  • abi hataya gel demesi kolay sen istanbula getir dukkanına koy cihazı ondan sonra ac topicini satisini yap boyle 1 ay onceden insanları kandırmanın anlamı yok
  • + hataya gelmek için yol parasıydı bilmemnesiydi istanbulda dükkanımız var diyosunuz oraya koyun bizde gelip bakalım
  • bakılık değil satılık diyebilir
  • beyler karsilikli itimat olmadan zaten olmaz??
    siz bana güvenmiyorsaniz bizim nasil güvenmemizi bekliyorsunuz biz bu isi bugün yar1n degil 6senedir telefon satiyoruz perakende.... 1,5 y1ld1rda toptan mal veriyoruz..... sen demissin istanbula geldiye 50 tane birden alacaksan ok. cevab1n1 bekliyorum sen nediyorsun?? bizden her cihaz isteyene il il dolasirsak vaktimiz olmaz sen ilk defami cihaz al1yorsun önce bitane siparis ver sen bana güven ki bendende sana güvenmemi bekle....
  • beyler ceptelefonu isteyenler bizi arasin konusalim birebir 537 486 82 17 telefon biyana para biyana ciddi olanlari bekliyoruz...
  • 6600 6230 6230i 6680 6681 6630 7610 6670 7710 3230 8800 N SERiSiNDEN N70 bunlar TÜRKCE DiL DESTEKLi
  • N90 N91 isteyenler TÜRKCE DiL DESTEKLiSi YOK almanca.arapca.rusca kullanmak isteyenlere getirte biliriz.... cikmamis diyenlere duyrulur....... cikmamis olsaydi nokia sitesine nasil koysunlar anlayanlara duyrulur avrupa dil destekli olarak nokia sitesine girerseniz bunu görürsünüz sadece garantilisi 2006 nin ilk ceyreyinde cikacak spotu degil illa türkce dilli spot istiyorum diyorsaniz 45 gün sonra bu mallarin türkey i geliyor onu bekleyin almanca kullan1r1m diyorsaniz siparislerinizi birebir konusuruz.... ok. ciddi olanlara sesleniyoruz..........
  • beyler dürüst olanlari gördük yarim saattir burdayiz cevaplar gelmedi sizin ciddi anlayisiniz bu kadarmi???

bize cene lazim degil almak isteyenlere inancimiz sonsuz cene yapanlara degil!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeksy

beyler karsilikli itimat olmadan zaten olmaz??
    siz bana güvenmiyorsaniz bizim nasil güvenmemizi bekliyorsunuz biz bu isi bugün yar1n degil 6senedir telefon satiyoruz perakende.... 1,5 y1ld1rda toptan mal veriyoruz..... sen demissin istanbula geldiye 50 tane birden alacaksan ok. cevab1n1 bekliyorum sen nediyorsun?? bizden her cihaz isteyene il il dolasirsak vaktimiz olmaz sen ilk defami cihaz al1yorsun önce bitane siparis ver sen bana güven ki bendende sana güvenmemi bekle....

istanbulda dükkan var dediniz resimleri koydunuz oraya tel getirmeyecek misin??
    İlla 50 tane mi almamız gerekiyo dükkanına getirmen için
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.