Şimdi Ara

NOKiA ..::.. Tüm Serileri ..::.. >> Mutlaka Okuyun!!! << (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
11.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi sony ericcson da satıyomusun? Göründüğü üzere dükkan varmış adres ver gelelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknolog -- 8 Temmuz 2005, 9:15:58 >
  • N90 ın ve N70 in fiyatını alabilirmiyim ve şu an elinde varmı......?
  • beyler ben bu adama inanıyorum eger yalan atsaydı bukdr şeyi yapmazdı baksana aq kaçtane resim çekmiş ben olsam hiç ugrasmazdm(eger yalan atsydm) ama demekki adam dogru söyluyo ben bu adamdan telefon alırım
  • cekmis te resimleri,para konusunu nasil halledecez?atiorm yolladm parayi gelmedi telefon ne iddia edeceksin o zaman?yada bozuk bi tel geldi o daha kotu.
  • +1

quote:

Orjinalden alıntı: CrasH

cekmis te resimleri,para konusunu nasil halledecez?atiorm yolladm parayi gelmedi telefon ne iddia edeceksin o zaman?yada bozuk bi tel geldi o daha kotu.

ahaaaa işte bizde onu söylüyoz. telefonun resmini koymak bişey diil mühim olan nasıl ulaştırıcak? faturalı diyor garantisi nasıl nerden yoksa BİZ BURDAYIZ ABİ garantisimi
  • ya arkadasim madem var dukkanin birde su satis olayina bir cozum soole.CEPBOY BAK SEN en iyisiwww.gittigidiyor.com a uye ol oradan satis yap inan sende bizde cok memnun olacagiz.
  • Bence adam doğru
    6680 fiyat öğrensek cepboy ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: hhkarahan

N90 ın ve N70 in fiyatını alabilirmiyim ve şu an elinde varmı......?

quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

Bence adam doğru
    6680 fiyat öğrensek cepboy ???

Beyler N70 su an 600 $ 6680 ise 520 $. ilgilenenler montera@mynet.com adresime msn adreslerini ve telefonlarini biraksinlar. Ben ararim yada msn ile görüsürüz
  • arkadaşlar alacak olan varmı. ben istiyorum ama cesaret edemiyorum valla.
  • adam o kadar sey yapti güvenilir bence
  • bana adres ver gelip alayım
  • Arkadaşlar Lütfen Dikkat edin ürün alımı yapacaksanız direk elden alım yapın ...
  • abi dükkanın adresini neden vermiyosun onu anlamıyorum sen ne yaparsan yap insan gördüğüne inanır ister resim çek ister kameraya çek elinde telle
    madem ciddisin neden adres vermiyosun gelip bakalım bende n90 alıcam beklemek istemiyorum ama sanada güvenemiyorum biraz mantıklı düşün sende böyle birine güvenemezsin netten konuştuğum adama niye bilmem kaç dolar göndereyim
  • Spot cihaz satiyoruz. Kimse alinmasin kimse söylenmesin. resim dediniz resimde koyduk. dükkanin resimlerinide cektim. isine gelen alir gelmeyen almaz kardesim. Alan aliyor gerisi size kalmis bisi.

O güvenemeyenlerde 300- 400 ytl verip gidip garantilisini alsinlar.
    Kimseyi zorlamiyoruz burada...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrasH

ya arkadasim madem var dukkanin birde su satis olayina bir cozum soole.CEPBOY BAK SEN en iyisiwww.gittigidiyor.com a uye ol oradan satis yap inan sende bizde cok memnun olacagiz.

Tamam bir bakiyorum. olursa oradan satarim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: buzkan

dostum bırakın kavgayıda nokıayıda sagem varmı sende sagem

buzkan sagem satmiyorum....
  • sagemi satacak bi babayiğt cıkmadı zaten türkiyede adam gibi tüm modellerini getrip
  • Sende sagemi sat kardess
  • quote:

Orjinalden alıntı: felsongy

n91 var elinizde öyle mi ianıyım mı

ya belki protipi vardir. veya mesela bi sanatcinin kaseti piyasaya cikmadan taklidi cikiyo ya oyule birsetydir belki

• mys-7 lazim. ot853, me2005 veya mu2005 varsa istanbula bi gelince alirim. sg2005 de olur. toptan veya parekende...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.