Şimdi Ara

NOKiA ..::.. Tüm Serileri ..::.. >> Mutlaka Okuyun!!! << (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
11.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cepboy

ben 6630 un spotu 330 $ di dedim dün. Ve zaten 2 gün öncede tükendiginden bahsettim. iyi okumalisin. Ama isteyenlere 380 $ a bulurum.

Ben burdurdayim. istanbulda degilim. Eger gelip görüsmek isteyen varsa mailime msn adresi ile telefon numarasini biraksin.

montera@mynet.com

konu bu ortamda açılmışsa bu ortamda devam ederki herkes aynı şartlara sahip olsun. Çıkarsın meydana fiyatını ödeeme şartlarını teslimatı vs şeyleri açıklarsın burda,işine gelen alır,işine gelmeyen almaz .

daha satarken güven telkin etmiyon bide sattıktan sonra bi sıkıntı olsa seyret şenliği artık.

• quote:

Adres vermiyecegim ama fotograflarini atacacagim. Tabi simdi degil. Zamanlaa...

hocam cok atmissin ya oncelikle nokia konusunda yazacagim bende surekli hollandaya gidiyorum ve 1 hafta once geldim N91 hollandada hic bir yerde satilmiyor ki arkadasimin telefon bayisi var Vodafone internette gormustum ve onlarin isyerindede kataloklarini inceledim holladanin nokia dagitici firmasi ile gorustu yanimda adamlar daha piyasaya surulmeyecek diye cevap verdiler + verdigin fiyat cok yuksek
    istersen pasaportumdaki giris cikis muhurini ve vizemin tarih9ini fotorafini cekip yayinlaya bilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kane -- 6 Temmuz 2005, 18:13:35 >

• Bu isleri pek bilmiyorsun. Benim size ihtiyacim yok sizin bana ihtiyaciniz var. Zaten en kötü günde 100 den fazla cihaz satisimiz oluyor.

Amacim istanbul ankara ve izmirde birkac baglanti yapmak. Ama dedigim gibi telefon isteyenler mailimi kullans1nlar msn adreslerini yazsinlar.

uygun görürsem görüsürüm.
  • quote:

Bu isleri pek bilmiyorsun. Benim size ihtiyacim yok sizin bana ihtiyaciniz var. Zaten en kötü günde 100 den fazla cihaz satisimiz oluyor.

Amacim istanbul ankara ve izmirde birkac baglanti yapmak. Ama dedigim gibi telefon isteyenler mailimi kullans1nlar msn adreslerini yazsinlar.

uygun görürsem görüsürüm.

haklisin kardes bu olaylari birtek sen biliyorsun allah yolunu acik etsin bol kazanclar

arkadaslar merak etmeyin yakin zamanda makina ciktigi zaman ben resimleri yayinlayacagim hele makina piyasaya ciksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kane -- 6 Temmuz 2005, 18:17:54 >

• Telefonu isteyen sizlersiniz. Ben uygun fiyata getirtiyorum uygun fiyata satiyorum herkes mutlu.

Ciddi olan arkadaslarlada görüsmeye haziriz. Artik bende bu isten sikilmaya basladim. Telefon bayisi olan arkadaslarla görüsmek istiyorum. is yapmak isteyen arkadaslar mailim : montera@mynet.com

insanlara iyilik yapmayacaksin aslinda. Gidip bayilerden alacaklar ve akillanacaklar. Cünkü insanlar fazla para vermesini seviyorlar..

• quote:

Telefonu isteyen sizlersiniz. Ben uygun fiyata getirtiyorum uygun fiyata satiyorum herkes mutlu.

Ciddi olan arkadaslarlada görüsmeye haziriz. Artik bende bu isten sikilmaya basladim. Telefon bayisi olan arkadaslarla görüsmek istiyorum. is yapmak isteyen arkadaslar mailim : montera@mynet.com

insanlara iyilik yapmayacaksin aslinda. Gidip bayilerden alacaklar ve akillanacaklar. Cünkü insanlar fazla para vermesini seviyorlar..

ebe arkadasim sen buradaki insanlari kekyerine koyuyorsun ben sana acikca yaziyorum ve arkadaslarda sana yazmislar bir resim koy mali gorelim diye
    iyi bensana guvenip parayi gondereyim sen bana mali gonder nerde gorulmus boyle sey adam gibi ortada firma yok bilmemne yok sen bos bos atiyorsun
    ortada bir gercek varsa n serisinin fiyatlari senin soyledigin gibi ucuk rakamlar degil.... ilk once sen kendini ispat et burdaki bir cok kisi senden mal alsin su yukarda yazdigiklarinla millet seninle dalga geciyor
    son yazdigina soyle cevap verecegim enayi yerine koyulmaktansa 200$ fazla verir adam gibi adamdan alirim mali

• Bak tekrar söylüyorum ben nette satislara yeni basladim. isin ilginc tarafi iyide gidiyor. Senin gibi birkac akilli mutlaka cikacak. Ama sizede gereken cevabi birkac gün icinde verecegim sabirsiz olmayin!!

• quote:

Bak tekrar söylüyorum ben nette satislara yeni basladim. isin ilginc tarafi iyide gidiyor. Senin gibi birkac akilli mutlaka cikacak. Ama sizede gereken cevabi birkac gün icinde verecegim sabirsiz olmayin!!

pm ye mesaj atarsin artik sikti bu geyik herhalde 1hafta yok yok 2 hafta zaman sana bakalim ne yapacaksin bu zaman icinde
  • Yaw arkadaşım resim eklemesi o kadar kolay diil ha deyince konmuyo bekliyeceniz demişinde bu atla deve diil yani çekcen resmi gelcen siteye koycan tabi resimlerde tellerin yanında donanimhaber yazılı kağıtlar olacak.
  • Resimleri yarin aksam göreceksiniz. Yanindada cepboy yazili bir kagit olacak. Yarin olmasa en gec ertesi gün olur.

Ne yapalim resim istiyorsunuz
  • arkadaşlar bu arkadaşla alışveriş yapacaksanız ya elden yada gittigidiyor'dan alışveriş yapın kendisi ciddi olsaydı ya Sıcak Fırsatlar yada İkinci El bölümünde yazardı.
  • biri bana pm den n70 mi n90 mı n91 mi almayalım mesaj atabilkir mi. yane ne kadar farkları var almışken ne alınmalı?
  • quote:

Resimleri yarin aksam göreceksiniz. Yanindada cepboy yazili bir kagit olacak. Yarin olmasa en gec ertesi gün olur.

photoshop olmasında
  • quote:

Orjinalden alıntı: ç@KAL

quote:

Resimleri yarin aksam göreceksiniz. Yanindada cepboy yazili bir kagit olacak. Yarin olmasa en gec ertesi gün olur.

photoshop olmasında

Başka bir dükkanın resimleri olmasın ?

• Size ben daha ne yapim
    quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

quote:

Orjinalden alıntı: ç@KAL

quote:

photoshop olmasında

Başka bir dükkanın resimleri olmasın ?

• ya cepboy sen ne kafa adamsın tuttum seni walla ama daha önce nerdeydin be dostum forumda can sıkıntısında ölüyorduk böyle seyirlik bisey gerekiyordu cok sagol gerci sende haklısın genpa ve kvk ile yarısmak günde 300 tel satmak kolay degil insan stress oluyor bi sekilde eylenmesi stresini atması gerek olsun kimse desteklemese bile ben destekliyorum seni yürü kocum kim tutar beee
    bak yarın filan ön kayıtla telefon alımına basla bi an önce ondan da baya malzeme cıkar

• Zenginin mali zügürdün cenesini yorarmis.
  • wala kim ne derse desin ben cepboy a güveniyorum.
    bende N91 için ön sipariş vermeye karar verdim.
    sayın cepboy fiyat benim için hiç önemli değildir.
    900 dolar artı kdv demişsin spotun kdvsi olmaz ama olsun oda senin karın olsun.
    hem ben sana bol sıfırlı bi çek yazacağım.
    kusura bakma şimdilik sadece resmini yollayabilirim.
    eğer adını soyadını iş yeri adresini yazarsan ve bize güven verirsen gerçeğide eline ulaşır

• ben bu hikayeyi bi yerlerden hatırlıyorum...ne? biri eniyipazar mı dedi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dredd

ben bu hikayeyi bi yerlerden hatırlıyorum...ne? biri eniyipazar mı dedi?

Cepboy;
    Arkadaşlar haklı, ne bir isim ne bir adres vermişsin ondan sonra düdüklenmeye devam edin diyorsun...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.