Şimdi Ara

NOKiA ..::.. Tüm Serileri ..::.. >> Mutlaka Okuyun!!! << (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
11.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cepboy

Adres vermiyecegim ama fotograflarini atacacagim. Tabi simdi degil. Zamanlaa...

Telefonlar Piyasaya çıkınca mı
  • Hayir. Simdi N serileri türkiyede spot konumunda oldugu icin ve türkiyeninde son durumlari ortada oldugundan adres vermiyoruz.
  • quote:

yooo hemen simdi
  • arkadaslar neden bu kadar uzattiniz. size bir anlam veremiyorummmmmmmm
  • muhahaha diyene bak
    quote:

arkadaslar neden bu kadar uzattiniz. size bir anlam veremiyorummmmmmmm
  • cepboy, arkadaşım sen malını satmak istiyorsun ve böle bu ortamdanda sana çok müşteri çıkar. Ama kimsin ,neyin nesisin kimin fesisin ,saı çizmeli mehmet ağa. sen bu telleri bize nasıl ulaştırıcan, biz sana parayı nasıl vericez bize bunları anlat ve kendini güvenilir yapki insanlarda seninle doğru düzgün fiyat konuşsunlar.

quote:

6630 spot cihazi 2 gün önce tükendi. 330 $.di. Simdi 2 yil kvk ve genpa garantilisi 800 YTL.

6600 fiyatına 6630 satıyorsun. Bu fiyatı garantile almıycak adam bilmiyorum.
    Dükkanım var demişsin nerde gelip mallara bakalım.

Bizi bu konularda aydınlat lütfen.

yoksa bu topic böle geyik bi şekilde devam eder
  • İyİ ozaman bekliyoruz mümkünse en kısa zamanda olsun cepboy dostum çünkü daha öncede söylediğim gibi, resmi gördüğüm zaman 4 tane N91 siparişi wereceğim sana bunu yakın çevreme anlatınca güwen bana kişi sayısı çok daha artacak...
    quote:

• Arkadaslar takdir edersiniz ki böyle bir ortamda çok müsterinin cikacagini hepimizde biliyoruz. Fakat bazi uyaniklar yüzünden bircok arkadas dolandirilmis.

Amacim burada 5 - 6 arkadasa telefon vermek ve güvenilir oldugumu ispatlamak. Bunu basaracagimi biliyorum. Sizden ricam topici ayakta tutmaya devam edelim. Buna inanin herkes mutlu olacak.

N seri icin calismalarimiz hizla devam ediyor. Fakat diger spot satislarini durdurduk. Biz bayilere binlerce spot verdik. Simdi bir ay icinde spot buldunu buldunuz yoksa bulamayacaksiniz.
  • cepboy senden 3 telefon fiyatı istym begenirsem anında alcam.6680,6681,6630
  • 6680 - 550 $ faturali 12 ay garantili. Sifir ve kutusunda.
    6630 - 400 $ faturali 12 ay garantili. Sifir ve kutusunda. ( Fabrika fiyatindan cüzi karla satiyoruz.)
  • 7610 için uygun bi fiyat sölersen alabilirim
  • cepboy kardeş dükkanın adresini vermenin ne sakıncası olabilirki?ben inanırım.6230i'yi 600'e satabilirsin buna inanıyoruz yani yanında fotoğraf çektirmen bize sadece elinde 6230i olduğu anlamına gelir değil mi?
    bize dükkanın adresi lazım ki gelip alabilelim yoksa kimseninde güveneceğini sanmıyorum sana büyük sitelere bile güvenin az olduğu bi memlekette
    yanlışsam söyle lütfen!...
    SAYGILAR..
  • Nokia 7610 - 320 $
  • Beni büyük online shoplar veya diger büyük firmalar baglamaz. Ben kilit birisiyim. Sürümden kazaniyorum. Hergün 100 ile 300 arasinda cihaz satiyorum. Nettede bu satislara yeni basladim ve verim almaya basladim bile.
  • kardes sen açık adres vermiceksen ben sana msn ve mail adresi verim ordan haberleşelim:erhan850@hotmail.com bu arada +kdv diil dimi?
  • msn yazsan ii olur
  • quote:

Bu fiyatlar piayasaya göre düsüktür. nedeni piyasadan devamli olarak daha asagida satis yapiyoruz. Bu telefonlar elimizde olan telefonlardir. istek halinde tekrar tekrar gönderebiliriz. Bir isyerimiz var.

quote:

açıkçası bana hiç güvenilir gelmiyorsun...Fiyatlar piayasaya göre düşüktür diyorsun ama neden düşüktür söylemiyorsun, neden olarak "piyasadan devamli olarak daha asagida satis yapiyoruz" diyorsun ne alakası var ??Bir isyerimiz var diyorsun adres vermekten korkuyorsun belki ben elden almak istiyorum ! adres vermeyeceğim diyorsun zamanla foto vereceğim diyorsun ne malum bu arada herhangi bir telefoncuyu ayarlamayacağın ??

• Arkadaslar istanbulda degilim. istanbuldan birkac baglanti yapiyorum az kaldi. Sonra o begendiginiz telefonlara kavusacaksiniz. sizde rahat edeceksiniz bende rahat edicem
  • ulen iki gündür okuyorum ama o kadar insan yazmış. Adam hala yok bağlantı kuracam yok resmi sonra gönederecem. falan filan. Hepsi hikaye ne adamın elinde telefon var nede bu fiyatlara satıyo .Günde 300 tel satılıyomuş. Kime satıyon bilader sen bunları nasıl satıyon. dükkan var diyorsunn adres vermiyorsun. dün 330 $ dı 6630 bugün 400 olmuş ne bu yaaa.......

Satacak adam çıkar ortaya ben burdayım der,dükkanım şurda der milletde gelir bakar. Yoksa politikacılar gibi milletin ağzına balı çalıp konuşturmazsın burda.

Bir alternatif daha bu teller çalıntıdır ve sen elden çıkartmaya çalışıyorsundur fakat cesaretini toplayamadın henüz ki ASENA gibi kıvırtıyorsun iki gündür.

• ben 6630 un spotu 330 $ di dedim dün. Ve zaten 2 gün öncede tükendiginden bahsettim. iyi okumalisin. Ama isteyenlere 380 $ a bulurum.

Ben burdurdayim. istanbulda degilim. Eger gelip görüsmek isteyen varsa mailime msn adresi ile telefon numarasini biraksin.

montera@mynet.com
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.