Şimdi Ara

NOKiA ..::.. Tüm Serileri ..::.. >> Mutlaka Okuyun!!! << (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
11.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: berdush

Beyler forumu daha çok uzatmanın bi anlamı yok.

+1 FAKE NİKİN YAZDIGI BİŞEYİ UZATANLARA =

EDİT : Bu son msajımdır uyarı amaçlıdır
  • adam kayboldu zaten
  • Merhaba

Arkadaslar kusura bakmayin. 6780 adet telefonu 2 günde elimizden cikarmak pekte kolay olmadi. Bu ne demek oluyor. Bu su demek, devlet bütün spot cihaz satisini durdurmak icin gerekeni yapti. simdi grey spotlara ( calinti spotlara ) GSM firmalari aracaligi ile virüs gönderip kullanimina son verecekler. Birde bizim verdigimiz firma cikisli nokia faturali telefonlara hicbirsey olmayacak. Spot cihaz alacaklar grey mi yoksa faturali spot mu olduguna dikkat etsinler.

Simdi biz garantili ve faturali cihaz satisina döndük. Size verecegimiz fiyatlar piyasanin altinda fiyatlar olacaktir. Fakat N serisi icin hala calismalarimiz sürüyor.

N serisi telefon isteyen arkadaslar icin, arkadaslar türkiyede 12 tane var ve 7 tanesini ben getirttim. Yurtdisi baglantilarim var. Özellikle N91 Cihazini isteyen arkadaslar para transferini ve kisisel bilgilerini bize ulastirdiktan sonra 7 ile 10 gün icerisinde telefonlarina sahip olabilecekler.

Fotograf konusuna gelince N serileri 2006 ilk ceyreginde piyasaya girecegi icin bir iki gün beklesinler. Bu 8 ay beklemekten daha iyidir degil mi?

N70 - 600 $
    N90 - 1190 $ + KDV
    N91 - 1240 $ + KDV

KDV demek ekstra maliyetlerimizin dahil olmasi demektir. Yanlis anlasilmasin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepboy -- 6 Temmuz 2005, 18:38:03 >

• parayi vedikten sonra nasil emin olcam gönderceginden n91 resmini göster getirtim demişsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: cepboy

Merhaba

Arkadaslar kusura bakmayin. 6780 adet telefonu 2 günde elimizden cikarmak pekte kolay olmadi. Bu ne demek oluyor. Bu su demek, devlet bütün spot cihaz satisini durdurmak icin gerekeni yapti. simdi grey spotlara ( calinti spotlara ) GSM firmalari aracaligi ile virüs gönderip kullanimina son verecekler. Birde bizim verdigimiz firma cikisli nokia faturali telefonlara hicbirsey olmayacak. Spot cihaz alacaklar grey mi yoksa faturali spot mu olduguna dikkat etsinler.

Simdi biz garantili ve faturali cihaz satisina döndük. Size verecegimiz fiyatlar piyasanin altinda fiyatlar olacaktir. Fakat N serisi icin hala calismalarimiz sürüyor.

N serisi telefon isteyen arkadaslar icin, arkadaslar türkiyede 12 tane var ve 7 tanesini ben getirttim. Yurtdisi baglantilarim var. Özellikle N91 Cihazini isteyen arkadaslar para transferini ve kisisel bilgilerini bize ulastirdiktan sonra 7 ile 10 gün icerisinde telefonlarina sahip olabilecekler.

Fotograf konusuna gelince N serileri 2006 ilk ceyreginde piyasaya girecegi icin bir iki gün beklesinler. Bu 8 ay beklemekten daha iyidir degil mi?

N70 - 1000 $ + KDV
    N90 - 1190 $ + KDV
    N91 - 1240 $ + KDV

KDV demek ekstra maliyetlerimizin dahil olmasi demektir. Yanlis anlasilmasin lütfen.

Ne virüsü yaa? Direk kapatacak yok öyle virüs gönderme felan Sen bizleri bilgisiz mi sandın ?

• Look kardes o zaman cekilmis fotograflar icin birkac gün beklemen lazim. Ha deyince olmuyor hersey.

Birde forumda sacma sapan yazilar yazan arkadaslara Bilgisizler ve sadece forumu doldurmak icin birkac cümle yazip forumu gereksiz hale getirdiginiz icin bir kez daha

arkadaslar lütfen biraz ciddi olalim lütfen
  • Arkadasım boyle bır konuda topic açtın fazla bilgi vermden gittin. Dogal olarak herkes suphelendi. İnternetten konuşuyoruz insanlar sana guvenmeden soylediğin paraları sana nasıl saysın...

İyice bilgi verip guvenilir oldgunu kanıtlarsan bu fiyatlara burdan rahatca alıcı bulabilirsin..
    Tekrar tesekkurler...
  • Dükkanının resmini ve kendinin resmini çekip ekleseydin iyi olurdu ..
  • Attara kardesim nette yeni basladik bu ise. Yakinda hepsi olacak. Bana güvenmeyen arkadaslar beklesinler o zaman. Hersey zamanla oluyor.

Kisaca benden istediklerinizi maddeler halinde yazarsaniz sevinirim. Hepinizde birsey söylüyorsunuz. Bu yüzden Yanitlarda eksiklikler oluyor. Özellikle telefon alacak arkadaslardan bekliyorum. Almayacaklar topic ki kullanmasinlar lütfen.... Kullanacaklar varsada özenli kullansinlar please..........
  • quote:

Yakinda hepsi olacak. Bana güvenmeyen arkadaslar beklesinler o zaman. Hersey zamanla oluyor.

Kisaca benden istediklerinizi maddeler halinde yazarsaniz sevinirim. Hepinizde birsey söylüyorsunuz. Bu yüzden Yanitlarda eksiklikler oluyor.

o zaman sana bu forumda en çok sorulabilecek soruyu yazıyorum..

6630' un fiyatı???
  • bana yasal güvence wer parayi yatirdiktan sonra ya alamassam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LooK -- 6 Temmuz 2005, 1:03:57 >
  • quote:

Attara kardesim nette yeni basladik bu ise. Yakinda hepsi olacak. Bana güvenmeyen arkadaslar beklesinler o zaman. Hersey zamanla oluyor.

Kisaca benden istediklerinizi maddeler halinde yazarsaniz sevinirim. Hepinizde birsey söylüyorsunuz. Bu yüzden Yanitlarda eksiklikler oluyor. Özellikle telefon alacak arkadaslardan bekliyorum. Almayacaklar topic ki kullanmasinlar lütfen.... Kullanacaklar varsada özenli kullansinlar please..........

Yaw ATTARA DEİL YAW ATTRA o söylemeden ben söyliim dedim . HALA FOTO BEKLİOM

• 6630 spot cihazi 2 gün önce tükendi. 330 $.di. Simdi 2 yil kvk ve genpa garantilisi 800 YTL.
  • quote:

Orjinalden alıntı: odogankaya

quote:

Attara kardesim nette yeni basladik bu ise. Yakinda hepsi olacak. Bana güvenmeyen arkadaslar beklesinler o zaman. Hersey zamanla oluyor.

Yaw ATTARA DEİL YAW ATTRA o söylemeden ben söyliim dedim . HALA FOTO BEKLİOM

HARBİDEN DE HAA

KARDEŞİM HER FORUMDA BÖYLE SÖYLÜYORLAR, Bİ ÖĞRENEMEDİLER

• quote:

6630 spot cihazi 2 gün önce tükendi. 330 $.di. Simdi 2 yil kvk ve genpa garantilisi 800 YTL.

ok. saol... fiyat digerlerine gore daha makul...
    peki tekrar getirtme durumunuz varmı nezaman gelir bu fiyatlarla??
  • Bu fiyatlar piayasaya göre düsüktür. nedeni piyasadan devamli olarak daha asagida satis yapiyoruz. Bu telefonlar elimizde olan telefonlardir. istek halinde tekrar tekrar gönderebiliriz. Bir isyerimiz var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: silencer01

quote:

Orjinalden alıntı: deville

6250 varmı? darbeye dayanıklı?

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=3333903

quote:

Orjinalden alıntı: deville

burası ilan sitesi değil ki?

bu arkadaşa neden aynı cevabı vermedin @deville?

ruh hali değişkenliği. rahatsız oluyorsanız şikayet edin.

• Acaba söyler misin işyernin adresini mümkünse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reactive -- 6 Temmuz 2005, 1:34:39 >
  • Adres vermiyecegim ama fotograflarini atacacagim. Tabi simdi degil. Zamanlaa...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.