Şimdi Ara

NOKiA ..::.. Tüm Serileri ..::.. >> Mutlaka Okuyun!!! <<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
11.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde Nokia Seri Telefonlarinin tümü var. Bizimle fiyat konusunda Ne Dogubank nede baska bir yer yarisabilir. isteyenlere duyrulur. Bayi fiyatlarinin altinda garantili cihaz satan arkadaslar benimle mutlaka diyaloga gecsinler. is yapmak istiyoruz. Mailim: montera@mynet.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepboy -- 6 Temmuz 2005, 3:09:04 >

• n91 bulabilirmisin
  • 6250 varmı? darbeye dayanıklı?
  • Arkadaslar fiyatlarda çok büyük farklar var. 6680 spotu tükendi. Piyasasi 800 YTL den asagi olmayan bu telefonu 600 YTL ye sattik. Haliyle elimizde spotu kalmadi. 6230i de tükendi.

Ciddi olan arkadaslar mail adresime mail atsinlar. Forumu takip edemiyorum.
  • bana 7610 ve / veya 6600 lazım fiyat nedir.
  • N 91 var arkadasim. Diger arkadasima cevabim 6250 nin miyadi doldu öyle telefonlarla ugrasmiyoruz.
  • N 91 size 900 $ + KDV olur. 7610 telefonu 500 YTL - 6600 telefonu 350 YTL. Not: Telefonlar sifirdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • n91 var elinizde öyle mi ianıyım mı
  • Seninde Finlandiya, Hollanda ve arabistan baglantin olsaydi sende de olurdu.
  • 6600?ne kadar baba
  • rica etsem bir fotosunu koyabilir misin hemen 5 tane sipariş vericem şöyle bi kağıda donanım haber yaz telefonu yanına koy hem de 1000 dolar dan sipariş vericem hemde artı kdv
  • quote:

Orjinalden alıntı: cepboy

N 91 size 900 $ + KDV olur. 7610 telefonu 500 YTL - 6600 telefonu 350 YTL. Not: Telefonlar sifirdir.

7610 spotları 400 YTL satılıyor

6600 ise hiç sorma 300 YTL ile 320 YTL arasında

sende piyasadan daha pahalı çıktı ne iş

6600 için 250 YTL çalışır başkada olmaz ok.

ama emin olmam gerekiyor telefonun sağlam ve kullanılır olduğundan
  • 6680 varmı fiyatı nedir?
  • bu artı kdv olayını anlamadım ben kaçak telefondan ne kdv si alıyorsun ....???

kolpa olmadığını kanıtla bize şöle resim koy mekanın ve malları göster bizlere.....!!!!

forumda böle dolandırılan birçok arkadaş var ağzımız yanmasın tekrar tekrar....!!!
  • N91 i nereden buldunuz yaa.... Türk işi N91 olmasın.
  • 6260 ne kadar.Bi de 6630 ve varsa n70?
  • 6680 için hala fiyat alamadık
  • quote:

Orjinalden alıntı: cepboy

N 91 var arkadasim. Diger arkadasima cevabim 6250 nin miyadi doldu öyle telefonlarla ugrasmiyoruz.

o zaman tüm serileri var demeyeceksin.Yeniler var diyeceksin.
  • arkadaşa mail atan varsa bizimle paylaşsın.
  • attım, cevap bekliyorum..aynen copy-paste yaparım gelince...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.