|
Bildirim
İçimizin dışımızın huawei olduğu yerde azıcık nokia tuzu serpiştirmek iyi gelir belki.
|
Nokia’yı her halükarda Huawei’ye tercih ederim. Sonuçta bildiğimiz Finli Nokia. Nokia telefon piyasasında liderken bile kullanıcı verilerini kullanıp buralardan para kazanan bir şirket olmadı. Avrupalılar insan hakları ve mahremiyet konusunda duyarlılar. Nokia da öyleydi. Piyasadaki tek Avrupalıydı yitip gitmesi bu yüzden çok kötü oldu. Şimdi bütün piyasa kullanıcı verilerine göz dikmiş durumda. Bir tek Apple bu konuda duyarlı. Gerisini at çöpe.
|
Şirket için iyi bişey, bizim için hiç bir anlamı yok
Ülkenin profesörü Huawei 5g için teknoloji üretir, o ülke hala 5G kullanamaz, şaka gibi Devlet olarak Huawei ile teknoloji için anlaşsanız da 5gyi kullanmaya başlasak bir an önce olmaz. İlla beklicez 2027de 5,5g kullanıcaz, dünya 6gye geçerken :) Sürüyü en arkadan takip edicez, koyun sürüsünün aksak koyunları olarak |
Yerli ve milli olmadıkça 5G’ye geçilmeyeceği resmî ağızdan dillendirildi. O yüzden ULAK’ın çalışmalarının bitmesi bekleniyor. Çinli olmasa bile yabancı baz istasyonu her zaman risktir. İletişim sadece sesten ibaret değil bu yüzden milli olma ısrarı doğru.
|
Nokia nın 165 yıllık geçmişi bir sürü patenti var.
5800 Xm 3.5g Lumia serisi 4.5g lte özelliklerine sahipti çoğu firmadan önce geçtiler. Ne olduğu belli bir firma. Bunlar da kullanıcı verilerini çalacaksa yerli firmamız ne işe yaracak . |
Nokia iyi bir frima
|
800 yıl sonra falan belki olabilir. Tabi ozaman çin başka seviyede olur bizde anca bu seviyede. Çin gibi olmak için çin kadar nitelikli elemanın olması lazım. (Genellemiyorum, ama durum bu işte)
İşin birde politik tarafı var. Çin kominist partisinin adının şahsi bir takım olaylara, aklama vb. durumlara karıştığını duydunuzmu hiç? Belki 15bin yıl sonra falan olabiliriz düşündümde. |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 29 Nisan 2022; 11:43:56 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 29 Nisan 2022; 14:01:49 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasirata -- 29 Nisan 2022; 15:39:22 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 29 Nisan 2022; 16:27:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Dostum iyi güldürdün. Sıcaktan enerjim tükenmişti, kahve içmiş kadar oldum Sen beni güldürdün, neye inanıyorsan O da seni güldürsün < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevzuderin -- 1 Mayıs 2022; 10:28:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |