Şimdi Ara

nokia x1-00 kullananlar hafı kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyC -- 4 Kasım 2020; 13:2:12 >

• hafıza kartını pc ye takın, daha sonra bilgisayarımı açın orada görünür ona sağ tıklayıp biçimlendir diyin fat seçin ve hızlı biçimlendirin yanında ki tiki kaldırın daha yararlı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

hafıza kartını pc ye takın, daha sonra bilgisayarımı açın orada görünür ona sağ tıklayıp biçimlendir diyin fat seçin ve hızlı biçimlendirin yanında ki tiki kaldırın daha yararlı olur

biçimlendirme tamamlanmadı yazısı geliyor o yüzden telefonda denemekistedim hafıza kartı yeni
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyC

quote:

hafıza kartını pc ye takın, daha sonra bilgisayarımı açın orada görünür ona sağ tıklayıp biçimlendir diyin fat seçin ve hızlı biçimlendirin yanında ki tiki kaldırın daha yararlı olur

biçimlendirme tamamlanmadı yazısı geliyor o yüzden telefonda denemekistedim hafıza kartı yeni

hafıza kartının üzerine gelince seçenekler menüsü yok mu telefon da
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CyC

quote:

hafıza kartının üzerine gelince seçenekler menüsü yok mu telefon da

hafızayla ilgili hiçbir seçenek bulamadım

• Telefonda hafıza ile ilgili bir bölüm olduğunu hatırlamıyorum ama en iyisi pc'den biçimlendirmek hem daha rahat olursun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vandrak

Telefonda hafıza ile ilgili bir bölüm olduğunu hatırlamıyorum ama en iyisi pc'den biçimlendirmek hem daha rahat olursun :)

pc de biçimlendirme hatası veriyormuş

hocam ayrıyetten telefona özel biçimlendiren programlar var onları da deneyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bulamıyorum. Öyle bir menü koymamışlar galiba :)
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Benim şu an kullandığım 6230 da biçimlendirme var. Hafıza kartının üstündeyken seçenekler de çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.