Şimdi Ara

Nokia X6 Kulakliktan az ses geliyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba arkadaşlar nokia x6 16 gb var bende.müzik dinlemek için aldim telefonu ama hoparlöründen degil kulaklikla dinlerim hep. metal rock tarzi dinledigim için yüksek ses gerekiyor bana ve en son sesde dinledigim halde o ses yetmiyor bana :( kesinlikle kulaklıktan kaynakli degil kardeşimin telefonuna (blackberry) bangır bangır geliyor ses fakat x6 da az :( ses yükseltme programi,kodu veya şifresi varsa söylermisinz yada izleyebilecegim başka bir yol lütfen yardimci olun :(

• bendede var orijinal kulaklıktan az geliyor pc kulaklığını bağla
  • ya kulaklıktan kaynaklanmiyor zaten kendi sesi az çıkıyor sizede öyle gelmiyomu ?
  • benim teldede oldu çok sokup çıkarmaktan kulaklık giriş bozuldu bende kulaklık bozuldu diye bi sürü kulaklık değiştirdim gittim değiştirttim
  • beyler sorunuma bi çözüm bulun ya :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonfble

beyler sorunuma bi çözüm bulun ya :((

Bende de Nokia 5130 Xpress music var kulaklığı tak çıkar tak çıkar yaptık en sonunda ses bir gitti sonrada ayvayı yedi ,şimdi müzik dinlemek için kulaklığı kulak zarıma dayamak zorunda kalıyorum.yani sana şu kadarını söyleyeyim bence sen o kulaklığı at abi onun yerine ne al biliyormusun değişik bir model tercih et mesala 2.el yapım olabilir,nokianın kendi kulaklıkları pek dayanıklı olmuyor çünkü tamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Ugur -- 24 Ocak 2012; 20:07:40 >
  • beyler anlamiosunuz sorun kulaklıkta degil x6 az ses verior :( ne biliyim sizede öyle gelmiyomu ? :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonfble

beyler anlamiosunuz sorun kulaklıkta degil x6 az ses verior :( ne biliyim sizede öyle gelmiyomu ? :(

Telefonunun stereo girişi kapalı değilse ses genellikle az gelir o yüzden stereo girişini kapalı tut ve equalizer ses ayarlarınıda yap tamam.nokia kullanıyorsan bu sorunlarada katlanacaksın yapcak bir şey yok başka bu konuda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.