Bildirim
nokia yazılım güncellemesi sonucu uygulama açma sorunu (yardım,acil)
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
hiç mi bilen yok ya... -
Yazılımı tekrar yüklemeyi dene . Belki önceki güncelleme sırasında sorun çıkmıştır. -
yazılımı tekrar yükledim ve aynı sorun malesef devam ediyo.. :S -
merhaba arkadaşım aynı sorun e 72 de de vardı , java uygulamalar yeni versiyonda çalışmıyordu , sorunu çözümü şöyle , uygulamaları yüklemeden önce telefonun dilini ingilizceye cevir uygulamaları öyle yükle çalıştığını göreceksin , daha sonra telefonu türkçeye çevirip kullanmaya devam edebilirsin kolay gelsin.. -
çok teşekkür ederim arkadaşım ya sağol aylardır bunun çözümünü arıyodum :))
quote:
Orijinalden alıntı: mucofb
merhaba arkadaşım aynı sorun e 72 de de vardı , java uygulamalar yeni versiyonda çalışmıyordu , sorunu çözümü şöyle , uygulamaları yüklemeden önce telefonun dilini ingilizceye cevir uygulamaları öyle yükle çalıştığını göreceksin , daha sonra telefonu türkçeye çevirip kullanmaya devam edebilirsin kolay gelsin..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- çin nokia imei değiştirme kodu
- stereo ses nedir
- telefondan hesap makinesi silindi
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- asker telefonu
- dimensity 8400
- firmware nedir
- türk telekom numara değiştirme
- pin kodu kaldırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X