Şimdi Ara

Nokian kışlık lastik alacaklar 2 kez düşünmeli.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
4
Favori
28.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence arkadaşlar nokian ın hakkını yiyorlar, özellikle kış lastiğinde çok iyidir. Halen daha nokian marka lastik fazla bilinmese de, buz ve kar şartlarında çok iyidir. Tabi lastik öncelikle bayat olmayacak, dişlerden daha önemli taze olması. Dişler çok iyi ve aşınmamış olup, lastik taze değil ise anında parçalara ayrılabilinir.
  • Bundan 1 hafta kadar önce 205/55R16 91H TS850 aldım.
    Bugün gazetede Hepsiburada reklamını gördüm WRG2 133TL fiyatı var aynı ebatta 2013 de yazıyordu ama web sitesinde böyle bir ibare yok inanmadım açıkçası.
    Şaşırdım ve araştırayım bakayım demiştim ki sizin yazışmalarınızı ve tartışmalarınızı gördüm...
    synthesizer özellikle yorumların çok hoşuma gitti sabırla verilmiş nükteli cevaplar süperdi hikaye gibi işi gücü bırakıp burayı okudum.
    Tarafsız gözle synthesizer 'i daha haklı bulduğumu tek hatasının sert yazılmış başlık olabileceğini belirtmek isterim.
    Zamanında çok araştırmıştım kış lastiklerini güncel fikrimi ileteyim ben de...
    Bu fiyata kuzeybatı illerimiz için kaçırılmayacak fırsat bence almayı düşünen varsa hemen alsın!
    Ancak araştırmamış olsam da bu desenin üretiminin biteceğini ya da bitmiş olduğunu düşünüyorum.
    Malum lastiklerde balon vs sonrası aynı deseni bulamamak sıkıntılara yok açıyor. Bu yüzden alacaklar dikkatli olsunlar mümkünse 1 adet de yedek alsınlar.
    İstanbul'da çok da yoğun karda kullanmayacağımdan TS850 konusunda hala tereddütteyim ben de ama bakalım yorumları da bir ara paylaşırım sizlerle...
    Sağlıcakla kalın fazla da gerilmeyin bu kadar bu işten para kazanmıyorsanız eğer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BORDERLINE -- 28 Kasım 2013; 15:36:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BORDERLINE

Bundan 1 hafta kadar önce 205/55R16 91H TS850 aldım.
    Bugün gazetede Hepsiburada reklamını gördüm WRG2 133TL fiyatı var aynı ebatta 2013 de yazıyordu ama web sitesinde böyle bir ibare yok inanmadım açıkçası.
    Şaşırdım ve araştırayım bakayım demiştim ki sizin yazışmalarınızı ve tartışmalarınızı gördüm...
    synthesizer özellikle yorumların çok hoşuma gitti sabırla verilmiş nükteli cevaplar süperdi hikaye gibi işi gücü bırakıp burayı okudum.
    Tarafsız gözle synthesizer 'i daha haklı bulduğumu tek hatasının sert yazılmış başlık olabileceğini belirtmek isterim.
    Zamanında çok araştırmıştım kış lastiklerini güncel fikrimi ileteyim ben de...
    Bu fiyata kuzeybatı illerimiz için kaçırılmayacak fırsat bence almayı düşünen varsa hemen alsın!
    Ancak araştırmamış olsam da bu desenin üretiminin biteceğini ya da bitmiş olduğunu düşünüyorum.
    Malum lastiklerde balon vs sonrası aynı deseni bulamamak sıkıntılara yok açıyor. Bu yüzden alacaklar dikkatli olsunlar mümkünse 1 adet de yedek alsınlar.
    İstanbul'da çok da yoğun karda kullanmayacağımdan TS850 konusunda hala tereddütteyim ben de ama bakalım yorumları da bir ara paylaşırım sizlerle...
    Sağlıcakla kalın fazla da gerilmeyin bu kadar bu işten para kazanmıyorsanız eğer...

Paylaşım için teşekkürler

• Bende geçen kış nokian wr2 kış lastiği almıştım, performansından memnun kalmadım,
    hepsiburada.com a olumsuz yorum yazdım hiç yayınlamadılar bile...
    Ankara da kış mevsimi çok sert geçiyor, bu sebeple kışı sert geçen iller farklı tercihlerde bulunabilirler.
    Kış mevsiminin daha yumuşak geçtiği iller için ucuza mal edilmiş nokian tercih edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviavukat -- 29 Kasım 2013; 14:36:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviavukat

Bende geçen kış nokian wr2 kış lastiği almıştım, performansından memnun kalmadım,
    hepsiburada.com a olumsuz yorum yazdım hiç yayınlamadılar bile...
    Ankara da kış mevsimi çok sert geçiyor, bu sebeple kışı sert geçen iller farklı tercihlerde bulunabilirler.
    Kış mevsiminin daha yumuşak geçtiği iller için ucuza mal edilmiş nokian tercih edilebilir.

birde olayın şu boyutu var. Bir kere olsun bile yolda kalınca o kış lastiği insanın gözünde biter. Belki o anda o yokuşta kar altında aşırı buzlanma vs. var. Ama genel olarak beğenmeme durumu var ise o ayrı konu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: net w

nokian konusunda vermiş oldukları güzel bilgilerden dolayı teşekkür ederim ..

@noktanınsâbiti @synthesizer

Gecenlerde kışlık lastik ararken bende üzerinde ilgi ile durmuş oldugum bir konudur ki ,agır kış şartlarında kullandıgım için aracı bu konuda duyarlı davranıyorum.Kayseri nokian bayiisine gittim lastik için yalnız 2012 son hafta üretimli lastikleri varmış ellerinde ve 2013 henüz gelmemiş yalnız benim anladıgım kadarıyla ellerindeki lastigi tüketip yenisini isteyecekler .Bana çok makül fiyatta söylediler yalnız benim hic bir şekilde içime sinmedi cünkü lastik 9 ay depoda beklemiş birde hangi şartlarda ve nasıl bekledigini bilmiyorsunda .yalnız Nokian wrd3 modeli gercekten kışlık serisinin üstün modeli desenleri ve hamur kalitesi benden gecer not aldı,hatta fayans üzerinde lastigin üzerine agırlıgınıZI verdiginiz zaman lastigi ceviremiyorsun o denli vakum ve hamur kalitesine sahip .fakat bu sene üretim tarihinden dolayı tercih etmedim tercihimi michelinden yana kullandım umarım memnun kalırım.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın..

Benim iş yerimde bir bayan var. Scenic aracına geçen kış benim tavsiyemle alpin aldı. Ama bütün yaz o lastikleri çıkartmadı. Şuan da hala onlar takılı. Kaç kere dedim ama gerek yok ben yavaş kullanıyorum diyor..

Bu sene çok merak ediyorum. Eğer onca sıcakta kullanıma rağmen hala karda iş yaparsa helal olsun diyecem michelin'e.

hocam ben bu dedigini 3 kis yaptim.yani iki yaz 3 kis ayni michelin alpin lastikle gezdim , inan hic ama hic sorun olmadi :)
    hatta diyebilirim ki , kis lastigi dis derinligi daha fazla oldugu icin yazinki asinmayi tolore ediyor.
    sadece yazin o lastikle pati cektirmemek gerekiyor yoksa disleri zarar goruyor.
    tasa topraga girmedikce , pati cektirmedikce yokusta kalkista filan cok sorun olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkese merhabalar, aracım polo 1.6 tdi bulunduğum yer tekirdağ. Ölçüler 185 60 r15, nokian lastik alacaktım fakat okuyunca hak verdim ve vazgeçtim. Islak zeminde de yol tutuşa çok önem veriyorum ve sessiz olması da önemli, bu bağlamda michelın alpin a4 mü, continental 850 mi, goodyear ug8 mi almalıyım? Veya farklı alternatifler ne olabilir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canilke -- 30 Kasım 2013; 23:58:42 >
  • Tekirdağlıyım bende 316 BMW aracıma 195/65 R15 91T Nokian WR D3 Kış Lastiği aldım yazlıklarda nokiandı bence nokian dan bu kadar kolay vaz geçme.
  • konu dışı ama güncel kar paleti konusu var mı forumda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levent.

konu dışı ama güncel kar paleti konusu var mı forumda?

Var ama konuyu başlatan arkadaş daha sonrasında ürünün satış temsilciliğini alınca konunun geçerliliği muamma oluşturdu. Ben de araştırdım ama o ürünler genelde hadi bi kartepe, uludağ yapalım derken iş yapar gibime geliyor. Çünkü 40-50km hızı geçemiyorsun ve asfaltta kullanılmaması gerekiyor.. Biz de ara yollar kapalı iken ana yollar açık olabiliyor.. Ayrıca daha fazla hız yapmam gereken durumlar olabiliyor..

O yüzden vazgeçtim.
  • Lassa akar bilgilendirme için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toganbay

Tekirdağlıyım bende 316 BMW aracıma 195/65 R15 91T Nokian WR D3 Kış Lastiği aldım yazlıklarda nokiandı bence nokian dan bu kadar kolay vaz geçme.

+1

http://forum.vwturk.com/showthread.php?86909-Nokian-WRD3-Kış-Lastiği-VW-Bora-Ayder-denemeleri-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabansipsak

quote:

Tekirdağlıyım bende 316 BMW aracıma 195/65 R15 91T Nokian WR D3 Kış Lastiği aldım yazlıklarda nokiandı bence nokian dan bu kadar kolay vaz geçme.

+1

http://forum.vwturk.com/showthread.php?86909-Nokian-WRD3-Kış-Lastiği-VW-Bora-Ayder-denemeleri-)

Ayderi yeniden görmek çok güzel. 2-3 yıl önce orada bir pansiyonda kalmıştım. Yazın istanbul 30 derece iken biz gece yorganla yatiyorduk. Geceleri buz gibidir kışın.

Ona rağmen yolları çok güzel acmislar. Yerler buzlu ama olacak o kadar.

Bir de İstanbul'un göbeğinde belediyenin en işlek yollardan birini ne halde biraktigina bakın. Bu greyder geçmiş hali.. Sabah 9 da cakismaya başlayınca böyle oluyor demek ki..

Nokian kışlık lastik alacaklar 2 kez düşünmeli..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle iyi günler pirelli winter kış olarak çok iyi deniliyor kullanan varmı fiyatı 390 tl gibi bide ondan iyi mihiclenin alpisi diyolar oda pahalıma geldi 550 tl gibi bulunduğum yet kayseri erciyes dışında çok kar olmaz ama buz yoğun olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba, dün netten michelın alpin a4 aldım, önceki aracımda michelın yaz lastiği vardı ve sessizdi o yüzden bildiğim markayı alayım dedim inşallah pişman olmam

• quote:

Orijinalden alıntı: canilke

quote:

Merhaba, dün netten michelın alpin a4 aldım, önceki aracımda michelın yaz lastiği vardı ve sessizdi o yüzden bildiğim markayı alayım dedim inşallah pişman olmam

olmazsınız iyi markadır
  • canilke C kullanıcısına yanıt
    Tekirdağ'ın bozuk yollarında özellikle kışın michelin gibi yumuşak lastik almak bence risk, balon yapar, tel kırar markayı kötülemek için demiyorum bunu bir rot balansçı olarak kaygılarım değil yerinde tespitlerim var.. deneyimlerimle söylüyorum.. umarım ekonomik ömrünü doldurana kadar sizi üzmez...
  • quote:

Tekirdağ'ın bozuk yollarında özellikle kışın michelin gibi yumuşak lastik almak bence risk, balon yapar, tel kırar markayı kötülemek için demiyorum bunu bir rot balansçı olarak kaygılarım değil yerinde tespitlerim var.. deneyimlerimle söylüyorum.. umarım ekonomik ömrünü doldurana kadar sizi üzmez...

Önceki aracımda dediğim gibi michelın vardı. Balon, kırık vs beni hiç üzmedi. Bakalım yine aldık michelın artık hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

quote:

quote:

olmazsınız iyi markadır

Teşekkürler taktığımda deneyimlerimi paylaşacağım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

quote:

quote:

olmazsınız iyi markadır

Teşekkürler taktığımda deneyimlerimi paylaşacağım

rica ederim

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.