ARKADAŞLAR; ŞU DAKKA YANİ 07:20 İTİBARİYLE BANKMADA PARA KALMADI POT YOK VE LVL 61 MAGEYİM ! AÇLIKTAN AĞZIMIZ KOUYO Bİ NASIL PARA KAZANACAĞIZ KİMSEDE PARA KALMADI. MİLLET ARTIK BİŞEY ALAMIYO VE TAKAS YAPIYO. AMA GEL GELEİM HUMUNLARDA PARA B.K NASIL Bİ ÇÖZÜM ÜRETEBİLİRİZ.... BEN GM E TOWNDA BAĞIRDIM PARAMIZ KALAMDI BİRAZ PARA KOY BANKAMIZA HEP ALACAK DEĞİLSİN BİRADA VER DİYE.. AMA SONUÇ YOK. OYUNDA BİŞEKİLDE PARA YAPMAMIZ LAGZIM AMA HUMUHLAR ALIŞVERİŞ YAPMIYO BİZDEN. BİZDEDE YOK SONUÇTA ALİŞVERİŞLE PARA KASAMIYOZ. SİZİN Bİ ÇÖZÜMÜNÜZ VARMI ?
Clanca human olun
bowl dön bi party blup bosslardan düşen itemleri satın %20daha ucuza aynı durum benedede vardı lycaon pendantı 65'ten sattım
quote:
Orjinalden alıntı: madyb
bowl dön bi party blup bosslardan düşen itemleri satın %20daha ucuza aynı durum benedede vardı lycaon pendantı 65'ten sattım
yuh bea o kadar da değil lycoan en az 250M eder
quote:
%200 ucuz satmışın
quote:
Orjinalden alıntı: M@TRIX_78
quote:
%200 ucuz satmışın
parasızlık ınsana her seyı yaptırır (bazı seyler harıc )
sen gel cypherdeki fiyatları gör yıkılırsın gülmekten
10gb giden holy water simdi 10milyon adam flood yapio (fang of bakirra 19m) merchanta baktım 28 tane war :P
para bulma konusuna qelince master itemleri cypher hariç her serverde satılır bu yüzden bowl da aksmanız şart abyss le olacak iş değil