Şimdi Ara

noldu bu laptopa anlamadım :( lg e500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar ben lg e500 kullanıcıyım daha dogrusu kullanıcısydım :) 2.5 senelık laptopum
    gecen hafta guitar hero world tour oynarken anormal bır ses cıkararak takıldı ve kendını kapattı yenıden actıgımda ekranım 8 parca halında gozukmekteydı masaustunde resımlerın parcalar halında gozukmesı gıbı :) daha sonra format attım laptopa sonra drıverları yuklemeye calıstım ekran kartı drıverı bır turlu yuklenemedı ısrarla denedıgımde ıse bılgısayar reset atıp yenıden actıgımda sorun gıderıcı gıbı bırsey cıkıyordu karsıma herneyse teknık servıse gonderdım laptopu dun cevap geldı
    anakartda problem oldugunu belırtmısler aynı zamanda klavyesındede sorunlar oldugunu belırtıp 600 tl lık bır fıyata degıstırme teklıf etmısler.
    anakartı problemlı olan bı bılgısayar acılırmı onuda bılmıyorum :)
    bu sorunun aynısı aynı laptopu kullanan bı yakınımızdada mevcut bunuda belırttık ama o yonde bı acıklama yapılmadı buna benzer bır sorun yasayan e500 kullanıcısı varmı sonuc olarak aynı ıkı laptopda aynı ıkı sorunun hemen hemen aynı zamanlara takabul ederek arzalanması bana kullanıcıdan cok fabrıka hatası fıkrını verıyor
    ayrıca bu sorundan anlayan bırısı bu hasar tespıtını dogrulayabılırmı pek guvenmıyorum lg nın teknık servısıne daha oncede cok ugrastırdılar bır takım seyler ıcın

bu arada bundan 6 ay kadar oncede ıslemcı fanım degıstırılmıstı laptopda asırı ısınma ve 20dk da pılı bıtme gıbı sorunlarda vardı garantı bıttıkten sonra basladı hepsı sansıma :)

not: konuyu nereye acıcagımı sasırdım yanlıs yere actıysam ozur dılerım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacksonkelly -- 17 Temmuz 2010; 17:56:49 >

• tesekkurler teyıt ettıgın ıcın

cok can sıkıcı peki ben bunun tamirati ıcın onay versem degıstırılen parcalara 6 ay garantı uzatıyolar dıye bılıodm en azından ıslemcı fanında ole oldugu soylendı pekı bu garantı butunuyle laptop ıcın gecerlımı yoksa parca ıcınmı gecerlı bır bılgınız varmı bu konuda
    600 lıra masraf yapıp tekrar sorunlar yasama olasılıgı varken
    yenı bır laptop alıp fark odeyerek garantı uzatmak daha mantıklı gelıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacksonkelly -- 17 Temmuz 2010; 18:18:55 >
  • cok tesekkurler yardımın ıcın yenı laptoplara bakmaya baslamıstım zaten ama kafamda soru ısaretlerı vardı sayende kalmadı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.