Şimdi Ara

Nolur yardım edin (Lol bağımlılığı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Allahın belası oyuna 2 sene önce başladım.Ve şu an son sınıfım sınav hazırlığı yerine lol oynuyorum.Batı sunucusunda oynadığım için çocuk problemiyle falan karşılaşmıyorum sorun tamamiyle kendimde.Oyunu bırakamıyorum.Oyunu oynarken yemin ederim çok sıkılıyorum ama oyunu oynayamadan yapamıyorum.Çok garip birşey.Arkadaşım yok derslerim kötü lol oynamasam sıkılcam zaten diye düşünüyorum bırakacağım zaman.Tekrar oynuyorum.Allah belasını versin bu oyuna başladığım günün.Mesela psikolojimide bozuyor.Bir oyun çok öldüğüm zaman karamsarlaşıyorum iyiden iyiye kafayı yedim sanırım nolur biri bana yardım etsin ne yapmam lazım

• Lol oynayan herkese acımışımdır. Allah kolaylık versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah başka dert vermesin

• Hocam ben de bagimliydim yazın 3 ay internetsiz yaşadım yaz bitince yükledim ama oynamadım sıktı artık

Ozet:İnterneti kes

• Dota oyna

• Lolcü velet yaz youtube tüm videoları izle bırakırsın zaten

• knight tarzı bir oyun oynayıp bırakmış olsaydın şimdi bunları yaşıyor olmazdın bende severek lol oynarım ama sadece arkadaşlarım oldugu zaman tek başıma yüzüne bile bakmam oyunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZippoCH

Allah başka dert vermesin

Hocam komik gelebilir hatta banada bazen öyle geliyo ama oyunda beni çeken anlamsız birşey var,yani oynamak istemesem bile zorla oynuyormuşum gibi.O lig sistemi profesyonel arena maç takipleri falan çok hoşuma gidiyor. Yani oynamasam bile açıp yayın ya da youtube dan lol videosu falan izlerken buluyorum kendimi.Kendimi kaybettiğimi düşünüyorum artık
  • Lol oynayan arkadaşlarımda senin gibi o oyunda bişey var başlayan bırakamıyor Ama tavsiyem 1 ay hiç oynama ve onun yerine başka bir işle uğraş 1 ay sonra kendiliğinden geçer hissettiklerin ama ilk ay çok zorlar
  • LoL bağımlılığını yenmenin tek çaresi, DOTA bağımlısı olmaktır!
  • BAN ye anca öyle bırakırsın
  • Bende öyleydim 2 sene oynadım oynadım bi gün napıyorum bana bu oyunun bi faydası yok dedim ve direk oyunu tamamen kaldırdım, lolle alakalı sayfaları vs. takipten çıktım, yayın sitelerini engelledim. 1 buçuk yıldır falan oynamıyorum geçen arkadaşa uğradım o oynuyordu ve gördüm ki oyun ben bıraktıktan sonra moka sarmış (en son 5.sezon ortalarında oynadım).
    İyi ki bırakmışım diyorum çok zamanımı çalıyordu çünkü. İzlediğim dizeleri bile bırakma noktasına gelmiştim. Lole harcadığım zamanı dizi izlemeye harcıyorum en azından daha zevkli ve faydalı.
    Knight ve metin2yi bırakmak çok zor olmuştu benim için. Bide bi ara silkroad oynamaya başlamıştım neyse ki oynayan arkadaşım yoktuda fazla uzun sürmemişti bırakmam.
    Edit: O montaj videolarını izleme, daha önce izlediğim gameplay videolarını tekrar izleme, sürekli yayın takip etme hastalığı bendede vardı. Şimdi düşününce kendime acıdım bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 27 Nisan 2016; 22:51:38 >

• Ben de lol bağımlısıydım daha sonra sınav stresi sebebiyle falan bıraktım ara ara.Kyk da internet yok oynayamadım kaç aydır artık aklıma hiç gelmiyor.Tavsiyem biraz irade göster.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • metin2'yi bırakan adam lol'ü iplemez bile.
  • Lol oyun değil Dota varken. Ama ikisinide bıraktım. Hiç zor olmadı bırakmam. Artık aklıma bile gelmiyor. Her şey iradede bitiyor.

Sana abi tavsiyesi bak daha yaşında fazla büyük değil yol yakınken bırak.
    Kendini geliştirmeye bak, lol yerine git yabancı dil öğren, yabancı dizi bile izlesen lol den daha faydası olur eminim.
    Spora başla. Başka aktiviteler bul.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.