Arkadaslar bilgisayarimda bi gariplik var. bazi programlari acmiyo.ozellikle pes serisini.exe yi calistirdiktan sonra 10 dak bekliyo bakiyorum butun islemciyi kullaniyo.ama acmiyo. ayrica bir programi kapattiktan sonra bilgisayar 3-5 sn. takili kaliyo.ozellikle office programlari cok yavas calisiyo. sebebi ne olabilir fikri olan bir arkadas varsa sevinirim
Arkadaslar bilgisayarimda bi gariplik var. bazi programlari acmiyo.ozellikle pes serisini.exe yi calistirdiktan sonra 10 dak bekliyo bakiyorum butun islemciyi kullaniyo.ama acmiyo. ayrica bir programi kapattiktan sonra bilgisayar 3-5 sn. takili kaliyo.ozellikle office programlari cok yavas calisiyo. sebebi ne olabilir fikri olan bir arkadas varsa sevinirim
kullandığın xp'nin arka planında çalışan bir sürü spyware olabilir.Tavsiyem format at hemen sonra sağlam bir anti-spyware+antivirus kur sonra dene sistemin performans olarak oldukça iyi
arkadasim tesekkur ederim. ama windows task managerdan processlere bakiyorum.islemciyi kullanan bi prog yok.
sanırsam bir tur virus veya spyware bilgisayarın etkiliyor olabilir. anti virus yazılımlarını yukleyip tarattıtırsan sorunu halledebilirsin sanırım...
saygılarımla
windows defender NOD32 Zone alarm işinizi fazlasılya görür