Şimdi Ara

Nomu S10 Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NOMU S10, NOMU severler arasında popülerlik ve şöhret kazanmıştır. Şimdi NOMU'nun daha büyük ve daha güçlü bir versiyonu var: IP68 + su geçirmez ve 5000mAh ultra büyük pilli S10 Pro. Neden denemiyorsun?
    IP68 + derecelendirme NOMU S10 Pro, açık hava sporu, su geçirmez, darbeye dayanıklı akıllı telefon bir çeşittir, 5.0 "ekranlı, çift SIM kartlı ve her türlü zorlu ortamda ve belirli koşullar altında çift bekleme tasarımına sahiptir .Dalların üzerinden gitmek için yanınıza alın ve çapraz akışlar, 5000mAh güç süper uzun süre bekleme, hiçbir şey ilerlemenizi engelleyemez.

Daha fazla bilgi için bizi takip edin.

• Ben bu telefonu aldım gumrukten geri döndü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yüzden harika
    S10 Pro için çok zevkli bir deneyim kullanıyorum. Hız çok hızlı. 1 yıllık uzun süreli kullanım için veri gecikmesi problemini görmedim. Ana akıllı telefona göre biraz daha kötü olmasa da, çalışan hız sağlam bir telefon olarak son derece mükemmel.
  • Bence herkes NOMU S10 Pro üzerinde böyle bir izlenime sahipler - telefonu kullanmışlarsa --- süper su geçirmez, süper yüksek sesli hoparlör, hızlı ve hassas hareket kontrolü, büyük depolama kapasitesi, tıpkı adamın videoda söylediği gibi
    https://www.youtube.com/watch?v=CUy4eg6IBoQ
    Bu özelliklerin hepsi bir telefon için çok önemlidir. Bu arada, konuşmacı gerçekten güzel, ses çok gürültülü ve net.
  • Bu sadece benim için mükemmel. Açık arazi araştırmacısı olarak, bir telefon seçtiğimde uzun pil ömrü her zaman öncelik taşıyor. Neyse ki, S10 Pro buldum. Genellikle kullanımın üçüncü gününden sonra meyve suyu biter. Yolculuğumun daha pürüzsüz ve çok daha güvenli olmasını sağlar. Burada inanılmaz telefon hakkında bilgi edinebilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=8DmA_1C7d-Y
  • Ne kadar zor Nomu S10 pro, S10 Pro deli 4,5m serbest düşüşünü görmek için dört şişe Pepsi üfleme, sadece videoyu kontrol edin.
    https://www.youtube.com/watch?v=0U9_-P03VBU
  • Büyük pil + hızlı şarj, bir telefon için mükemmel açılır kutu. Çok uzun hizmet süresine ihtiyaç duyarsanız, ancak şarj etmek için çok zaman harcamak istemiyorsanız, deneyebilirsiniz. Her neyse, ondan çok memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 16 pro 256gb => indirim
    20 sa. önce açıldı
    REDMİ NOTE 10 PRO TR CİHAZI
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada, bir kılıf takmak telefonu çirkin yapar ve ameliyatı rahatsız eder. Çoğu kişi bir telefon seçtiğinde, görünüm renk dahil olmak üzere üzerinde düşünülmesi gereken önemli bir faktördür. Ancak aslında çoğu kişi molalar korkusu ile telefonda bir dava vereceğiz, o zaman telefonun görünümünü değiştiriyor. NOMU hayranı olarak, süper düşüşe karşı dayanıklı olduğundan kutuya bir kutu takmam gerektiğim için kesinlikle destekliyorum.
  • Birincisi, teslimat hızı çok hızlıdır. Kutuyu açtığımda beni şaşırttı. Serin bir görünüm, temiz sistem, birkaç fabrika yazılımı, böylece gereksiz yazılımları kaldırmam gerekmedi. Sonraki pil performansı iyi,% 49 elektrik, sadece ilk gece için% 1 tüketiyor. Bu ne sürpriz! Sağlam işlevi test etmediniz, ancak olağanüstü işçilik göz önüne alındığında iyi düşünün.

Lütfen haberlerinizi ve incelemelerinizi paylaşın.
  • bir telefonun su geçirmez ve damla geçirmez olması, soğuk ve ısı ile baş edilmesi ve sert çevre olması ve büyük pil, güçlü sinyal ve güçlü navigasyon kapasitesi ile güçlendirilmesi kolay olmadığı için iyi bir sağlam telefon yapmak kolay değildir. Aynı zamanda ince ve güzel kalın. AGM, uzun süredir sevdiğim ilk sağlam telefon markası. Ancak, telefonu çok pahalıdır. Geçen sene NOMU'yu öğrendim. Nispeten, kaliteli ve uygun fiyatlı iyi bir markadır.
  • Büyük telefonu beğendim, bu S10 pro, ekran yeterince büyük. Daha büyük bir kelimenin bir modunu ayarlayabilirim. Onları net ve rahat görebiliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.