Şimdi Ara

Non-Premium yalanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 949151515. non-premium topici ban.gif ile sunar.

Enter tuşu çalışmıyor gibi görünüyor değil mi? Aslında çalışıyor.

Connect'e basar basmaz Non-Premium ekranı gelmesi sizce normal mi?

Evet connect'e basar basmaz Non-Premium çıkıyor çünkü o servera girmeyi denemiyor bile.

Tespit:

Beramus 3 te %80 ten daha az bir yoğunluk vardı (Yani tek tık girilebilecek şekilde.) beramus 1 ve 2 doluydu. Beramus 3 e tıklayıp enter'a bastım o sırada hiçbirşey çıkmadı ama bilgisayar hafiften kasılmaya başladı. O sırada b1 b2 ve diğer tüm dolu serverlara tıkladım ve non-pre verdi eğer denemeye tenezzül etseydi o sırada b3 e olan bağlantıyı durdururdu. O kadar non-pre den sonra b3 te char el sallıyor.

Server durumu güncellendiği sırada (Bu ne zaman bilmiyorum belki de sadece her oyunu açıp kapadığında güncelliyor olabilir) non-pre ler değişir bunu unutmayın.

K2network bizim denediğimizi zannettiriyor ama aslında biz hiçbirşey yapmıyoruz. (Taaki liste güncellenene kadar o da ne zaman acaba (Kaç yıl mesela [Abartı]). . .)

Sürekli connect'e basarak elbet giren vardır ama sayıları ne kadardır bilinmez ben sadece bir tespitimi açıkladım.

O non-premium sadece süs ekranı, en azından 1-2 saniye geçmesi lazımdı non-premium demesi için. Tam denediği sırada servera girme şansınız vardır o da ne zaman oluyor bilinmiyor o anâ rastlayabilen varsa oyuna girebilir.

Serverlar boşken , premiumluyken enter ile oyuna girebilrsiniz bu da ayrı bi şey, enter a basınca hiçbirşey olmuyorsa anlayın connecte basınca %99 non-premium hatası alacaksınız.

Not: Bu durum saate göre değişiklik gösterebilir.

Sonuç:

quote:

Orjinalden alıntı: .::BaTu::.

K2 Network yeni dalaveresini sunar...

Premium aldırıcı v9.0

Non-Premium yalanı

Shareware, 3 gün trial pre aldırıcı v9.0

Edit: Düzeltme.

Hatam varsa düzeltin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreaOfEffect -- 25 Ağustos 2006; 13:10:03 >

• eee yani
  • benim düşüncem serverın kapasitesini azalttılar ve girerken doluysa direk non premium verior dikkat et yani eğer boşsa direk connecting please wait dior dimi? Yani boş olduğunda bağlanıor.
  • Sonuç: Sürekli aynı işi yapmaktan bozulmuş bir el.

Sadece tespiti açıkladım, yorum yazmasanız da olur okusanız yeterli Şimdi 2 kere entera 3 kere connecte arkada 1000 tane explorer sayfasıyla ve evin etrafında 5 tur atarak seri bir şekilde söyleninleri yaparsanız girersiniz desem eminim sizin için daha önemli birşey olurdu.

Evet aynen öyle, serverler doluyken yapabileceğimiz fazla birşey yok (Premium almak dışında) Eskiden en azından denemiş oluyorduk ama şimdi onu bile yapamıyoruz, sürekli oyunu aç kapa yapsak belki ama onunlada uğraşılmaz. Adamlar dc olayını ortadan kaldırdılar ama birşey değişmedi.

2-3 saat deneyip oyuna girememek, çok kötü birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreaOfEffect -- 24 Ağustos 2006; 23:37:35 >

• evet haklısın

bende ilk başta b3e tıklamıştım sonrada b1e tıkladım sonra su içmeye gittim () geldiğimde el sallıyordu girdim oley dedim b1e girmişim sonra gate e tıklayınca b3 olduğunu anladım

ve enter-click ile ne kadar denesemde giremedim ama oyundan çıkıp girdikten sonra tek attığım server bile oldu (manes-pathos-edana değil beramus)
  • bence kısa ve öz şunu sölemek gerekiyor

OYUNUN İÇİNE ETTİLER

GİRENE KADAR Bİ EZİYET ÇEKİYORUZ GİRDİKTEN SONRASI BAŞKA BİR EZİYET ZATEN

SIRF SIKINTIDAN OYNUYORUM ŞU OYUNU

KNİGHTONLİNE

• bunu neden yaptıkları apaçık belli;
    yaz günü ve tüm okullar kapalı ve herkes oyunda serverlar desen patlayacak kapasitede.
    bu yüzden premiumlular (namı deer oyuna üye oyuncular ve üst düzey gibi gösterilen oyuncular )
    oyuna asla giremio zorluk ve sıkıntılar yaşıo.
    bu sebeple de oyunun bize yaz sonunda yaptığı bu kelek eylül 15 e kadar dewam eder.

merak etmeyin ki eylül ün 15 ünde serverları tekrar düzeltirler
    zaten okullar açıldımı da oyunda öle bi rahatlama olcakki

millet okuluna işine gücüne gitçek ve oyun tekrar sakinliine kawuşmuş olcak ( taakii hergün saat 4 ten sora millet okulundan işinden gücünden çıkıp oyuna gircek ama fazla yoğunluk yaşanmıcak yine)

ben derim ki tam yaz sonu doyasına herkes gönlünce oynasın şu oyunu. ama ne yazıkki bu kazığa herkesden çok üzüldüm

ben den bu kadar yorum sizin konu hakkında...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel bi tespit tebrik ederim emeğe saygı

NOT:diğer saçma %100 girdim %1.8 trilyon buldum falan filan gibi bir saçma topic değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaltıkRatio -- 24 Ağustos 2006; 23:38:29 >
  • Eet Çok haklı bence bu stilin gelmesinin sebebi insanların servera girmeyi denediğini sanıp orda
    Uzun süre takılmasını sağlayıp daha az başarı ile serverlara girmesini sağlamaktır..
    Dolayısıyla premium sayısını arttırmaktır...
    Not:Cümle devrik olabilir...

Premium aldırıcı v9.0
  • ewt haklısın ordaki non pre yalan.server a girmeyi denemio bile.o kadar hızlı gelmiodu normalde.oluyodu ama çok boşsa server.şimdi ne zmn olursa olsun aynı şekilde tak die non pre gelio.bu k2 ye
  • Bu oyunun sonu tamamen paralı olacak söylüyorum bu kadar popüler olduktan sonra neden k2 onu beleş tutsun ki...
  • zaten isim ve şifre girdikten sonra server menüsü gelmeden pre su kadar gun kaldı yazıyor. Buda arkadasın dediği gibi direkt olarak server tarafından rededilmek yerine servera girmenizi denemden non pre vermesini saglıyo. Böylece bütün entra hızlı basma amuda kalkıp entra basma ailecek entra basma teorilerini çökertiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

Sonuç:

quote:

Orjinalden alıntı: .::BaTu::.

Premium aldırıcı v9.0

Non-Premium yalanı

Shareware, 3 gün trial pre aldırıcı v9.0

süper ya

• quote:

Orjinalden alıntı: S3ZGEK

Bu oyunun sonu tamamen paralı olacak söylüyorum bu kadar popüler olduktan sonra neden k2 onu beleş tutsun ki...

kardesım bu oyun paralı olamaz!!!!!
    paralı bır oyuna ancak parası olan gırebılır bunların amacı parasız oynıyan kısmı paralıya cevırmeye calısmak

bi cocuk gordu begendı bu oyunu sonra dedıkı oynıyım bir iki girdi baktı gzl ama ıstedıgı zmn gıremıo....
    care

premıum aldırıcı v9.00
  • hari ka tespit... gerci ben de paylasıcaktım oyuna nası girdiimi ama herkes ban diyecek die artık paylasmaktan kokuorum!! ay nı seyi bende farkettim furkan serverlerin bi tepki suresi olması lazım ama kafadan silip atıo seni almıo o yuzden mesela ben pathostayım p1 p2 p3 e birer kere tıklıyorum girmiosa ALT F4 tekrar login oluosun bole denemelerden sonra max 5. de herkangi bi servere giriosun.. tabiki yogunluktan dolayı 1 e pek girilmio.. %100 demiorum ama mantıklısı bu oluosada bole olur _5 kere apartmanın etrafın da tur atmakla deil_*

*area of efect ten alındı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekelvotkas

zaten isim ve şifre girdikten sonra server menüsü gelmeden pre su kadar gun kaldı yazıyor. Buda arkadasın dediği gibi direkt olarak server tarafından rededilmek yerine servera girmenizi denemden non pre vermesini saglıyo. Böylece bütün entra hızlı basma amuda kalkıp entra basma ailecek entra basma teorilerini çökertiyo

quote:

Orjinalden alıntı: fig00

hari ka tespit... gerci ben de paylasıcaktım oyuna nası girdiimi ama herkes ban diyecek die artık paylasmaktan kokuorum!! ay nı seyi bende farkettim furkan serverlerin bi tepki suresi olması lazım ama kafadan silip atıo seni almıo o yuzden mesela ben pathostayım p1 p2 p3 e birer kere tıklıyorum girmiosa ALT F4 tekrar login oluosun bole denemelerden sonra max 5. de herkangi bi servere giriosun.. tabiki yogunluktan dolayı 1 e pek girilmio.. %100 demiorum ama mantıklısı bu oluosada bole olur _5 kere apartmanın etrafın da tur atmakla deil_*

*area of efect ten alındı

En mantıklısı evet bu
    Diğer yöntemleri de ayrıntılı olarak test edeceğim, işe yarayan çıkarsa yazacağım.

Apartmanın etrafında da tur atarım

• Haklısın, hemde sonuna kadar. Zaten bu duruma geliceği belliydi
    yakında WoW gibi olur
    sadece PAY2PLAY olur.
    ya premium alın yada oyunu bırakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Purdew -- 25 Ağustos 2006; 6:58:47 >
  • haklı olabilirsin aslında
  • adam doğru yazmış sadece enterle girdim hemde d2 ye süper saol yani. saat 11:22
  • çok haklısın bunu bende farkettim ama güzel açıklamışsın..laf söyleyeni oyarım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.