Şimdi Ara

Non-Premium yalanı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iyi bir çalışma
    emege saygı
    helal olsun sana
  • bence de doğru söylüyor arkadaş connect tıkladığımzda hep non pr diyo.bencede server a girmeye bile çalışmıyor.
  • oyunu berbat ettıler
  • quote:

Orjinalden alıntı: fig00

hari ka tespit... gerci ben de paylasıcaktım oyuna nası girdiimi ama herkes ban diyecek die artık paylasmaktan kokuorum!! ay nı seyi bende farkettim furkan serverlerin bi tepki suresi olması lazım ama kafadan silip atıo seni almıo o yuzden mesela ben pathostayım p1 p2 p3 e birer kere tıklıyorum girmiosa ALT F4 tekrar login oluosun bole denemelerden sonra max 5. de herkangi bi servere giriosun.. tabiki yogunluktan dolayı 1 e pek girilmio.. %100 demiorum ama mantıklısı bu oluosada bole olur _5 kere apartmanın etrafın da tur atmakla deil_*

*area of efect ten alındı

Daha önce bir topicte yazmıştım. Serverların tepki süresi falan yok. Servera ilk girdiğinde premium olup olmadığını kontrol ediyor ve serverların doluluk oranını tespit ediyor.

Eğer preimum isen pek bir zorluk çıkarmadan seni oyuna alıyor. Yok pre değilsen o zaman serverların doluluk oranına göre seni oyuna almaya çalışıyor. Eğer sen oyuna girdiğinde serverlarda boşluk var ise connecting yazısı çıkıyor. Ancak sen entere basana kadar senden önce biri girmiş ise bu sefer connecting den sonra hemen non pre çıkıyor.

Eğer sen oyuna girdiğinde serverlar zaten dolu ise o zaman hiç connecting falan çıkmaz ve enter bile bastırtmaz sana. Bu durumda bir saat bile beklediğim olmuştur ama yine enter çalışmamıştır.

Benim tespitim serverların tepki süresi yerine oyuna her girişinde server durumlarını bir yerde tutuyor ve ona göre karar veriyor.

Bu durumda yapılacak en mantıklı şey senin dediğin gibi ALT-F4 yapıp tekrar oyuna girmeye çalışmak veya pre almaktır. Bence başka hiç bir yöntemi yok.

• Oyunun hepten içini ettiler ya bu arada tenenzül değil tenezzül
  • Premium almak şart oldu artık başka çaresi yok
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

Sonuç:

quote:

Orjinalden alıntı: .::BaTu::.

K2 Network yeni dalaveresini sunar...

Premium aldırıcı v9.0

Shareware, 3 gün trial pre aldırıcı v9.0

katılıyorum
  • PRE Bende Var giremiorum
  • çok haklısın kardeş bunu bende çözdüm çünkü premiumlarda tek enterde girio ama pre olmayanlarda enter tuşu basmıyo doluyken :)
  • yani kendimizi yavaş yavaş oyundan soğutsak iyi olacak nede olsa paralı olunca oynamayacağım
  • zaten bu oyunu bırakırsam yeni 1 oyun cıkıomuş online oyunları arkada bırakacak 1 oyun oyunda lvl kasmak yokmuş görev yapıomusun ona göre puan veriomuş ölede gücleniosun v.s. görevlerde dielim wormden 10 tane kes falan deil dielim savaşdasın adamın teki yemek yemek die barıo sen okulunu kopartıb veriosun oda yiyo böle fantastik şeyler :)) inş. yakında cıkarda oyunun ismini öreniyim veririm size.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

Sonuç: Sürekli aynı işi yapmaktan bozulmuş bir el.

Sadece tespiti açıkladım, yorum yazmasanız da olur okusanız yeterli Şimdi 2 kere entera 3 kere connecte arkada 1000 tane explorer sayfasıyla ve evin etrafında 5 tur atarak seri bir şekilde söyleninleri yaparsanız girersiniz desem eminim sizin için daha önemli birşey olurdu.

Evet aynen öyle, serverler doluyken yapabileceğimiz fazla birşey yok (Premium almak dışında) Eskiden en azından denemiş oluyorduk ama şimdi onu bile yapamıyoruz, sürekli oyunu aç kapa yapsak belki ama onunlada uğraşılmaz. Adamlar dc olayını ortadan kaldırdılar ama birşey değişmedi.

2-3 saat deneyip oyuna girememek, çok kötü birşey

k2 ye Sınırsız

• bunu bende bılıodum ban felan yazılır dıe acmmadım topic entere basıorum alıcaksa connect cıkıo almıcaksa bısı cıkmıo entere basınca connect cıkmassa tıklamayı deneyın non-pre.
  • kısacası usernameden sonra server seçme ekranında durun, sonra modemin fişini çekin yani bağlantınızı kesin ve bağlantınız kesikken herhangi bir servera çift tıklayın karşınıza non-pre geliyor. şerefsizliğin bu kadarına pes
  • peki bu ne

premium var da neye fayda !!

Non-Premium yalanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: HloveJ

Haklısın, hemde sonuna kadar. Zaten bu duruma geliceği belliydi
    yakında WoW gibi olur
    sadece PAY2PLAY olur.
    ya premium alın yada oyunu bırakın

en güzeli kimse kusura bakmasın

oyun çok seviyesizleşio 0-12 yaş grubu sayesinde

• quote:

Orjinalden alıntı: cLk

kısacası usernameden sonra server seçme ekranında durun, sonra modemin fişini çekin yani bağlantınızı kesin ve bağlantınız kesikken herhangi bir servera çift tıklayın karşınıza non-pre geliyor. şerefsizliğin bu kadarına pes

LoL Bu adamlar bizi parmaklarında oynatıyorlar
  • numand bu ımzandakı şişman çocuk kım baya bı kendınden geçmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekelvotkas

. Böylece bütün entra hızlı basma amuda kalkıp entra basma ailecek entra basma teorilerini çökertiyo

muahha zuahah puahha duahah jfauafgıja koptum vallahi süpersin

edit: son derece haklısın @areaofeffect ama oyundan cıkıp girmeye gerek yok %90 boş olan çitos 3 (patos 3 ) e girip back yapsan aynı şey oluor oyuna çıkıp girmeyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitromaniac_ -- 25 Ağustos 2006; 20:52:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.