Şimdi Ara

Non-Premium yalanı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bençe çok saçma sapan bir topic ve konu bu... premiumlu olunca sağ üst köşede daha serverler gelmedn premium yazısı yeşille geliyor. tabii ki server gelince premiumlu değilsek non premium yazısı gelecek. başka ne bekliyosun ki?
  • çoook oru sölüyor enter tuşu çalışmıyor deil çalışıyor hha ben hep enterle giriyorum ....

bişe dicem ama kızmayın ben bu konuyu ççok önceden de biliyodum ama topicini açmadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

949151515. non-premium topici ban.gif ile sunar.

Enter tuşu çalışmıyor gibi görünüyor değil mi? Aslında çalışıyor.

Connect'e basar basmaz Non-Premium ekranı gelmesi sizce normal mi?

Evet connect'e basar basmaz Non-Premium çıkıyor çünkü o servera girmeyi denemiyor bile.

Tespit:

Beramus 3 te %80 ten daha az bir yoğunluk vardı (Yani tek tık girilebilecek şekilde.) beramus 1 ve 2 doluydu. Beramus 3 e tıklayıp enter'a bastım o sırada hiçbirşey çıkmadı ama bilgisayar hafiften kasılmaya başladı. O sırada b1 b2 ve diğer tüm dolu serverlara tıkladım ve non-pre verdi eğer denemeye tenezzül etseydi o sırada b3 e olan bağlantıyı durdururdu. O kadar non-pre den sonra b3 te char el sallıyor.

Server durumu güncellendiği sırada (Bu ne zaman bilmiyorum belki de sadece her oyunu açıp kapadığında güncelliyor olabilir) non-pre ler değişir bunu unutmayın.

K2network bizim denediğimizi zannettiriyor ama aslında biz hiçbirşey yapmıyoruz. (Taaki liste güncellenene kadar o da ne zaman acaba (Kaç yıl mesela [Abartı]). . .)

Sürekli connect'e basarak elbet giren vardır ama sayıları ne kadardır bilinmez ben sadece bir tespitimi açıkladım.

O non-premium sadece süs ekranı, en azından 1-2 saniye geçmesi lazımdı non-premium demesi için. Tam denediği sırada servera girme şansınız vardır o da ne zaman oluyor bilinmiyor o anâ rastlayabilen varsa oyuna girebilir.

Serverlar boşken , premiumluyken enter ile oyuna girebilrsiniz bu da ayrı bi şey, enter a basınca hiçbirşey olmuyorsa anlayın connecte basınca %99 non-premium hatası alacaksınız.

Not: Bu durum saate göre değişiklik gösterebilir.

Sonuç:

quote:

Orjinalden alıntı: .::BaTu::.

K2 Network yeni dalaveresini sunar...

Premium aldırıcı v9.0

Non-Premium yalanı

Shareware, 3 gün trial pre aldırıcı v9.0

Edit: Düzeltme.

Hatam varsa düzeltin.

ben bunu fire drake geldiğinden beri uyguluyorum lol topic açma gereğide duymadım

• quote:

Orjinalden alıntı: £˧TÂ

zaten bu oyunu bırakırsam yeni 1 oyun cıkıomuş online oyunları arkada bırakacak 1 oyun oyunda lvl kasmak yokmuş görev yapıomusun ona göre puan veriomuş ölede gücleniosun v.s. görevlerde dielim wormden 10 tane kes falan deil dielim savaşdasın adamın teki yemek yemek die barıo sen okulunu kopartıb veriosun oda yiyo böle fantastik şeyler :)) inş. yakında cıkarda oyunun ismini öreniyim veririm size.

oda onlne bir oyun ve paralı olcak yanılmıyorsam geçenayın lvl dergisinde vardı incelemesi.adıda warhammer mi ne.Tecrübesine göre orc ların cüsseleri cücelerin sakalları uzayacak gibi şeyler varmiş

• amannnnnnnnnn
  • ozmn dionuz premium alın ama yukarda fotosunu gördüm oda bi boka yaramıyo kısaca knıght oynamak istiosanız sabah 7-8 arası kalın charınızı oyuna sokun yatın bi 2 3 saat sora kalkıp oynayın (cafede oynayanlar için gecmis olsun)

• kanka bu gün bana aynısı oldu o3 non 02 non 01 e tek tıkta aldı saat 19,15 sıraları bide savaş var hesap edin yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend tirAn -- 18 Eylül 2006; 23:23:37 >
  • Servere Girilmiyo Saat Sabah 12 Yi Gecerse Ancak Lag Oluncak Giriyo Ondada Dc Yiyosun Server Res Yersede Olyuyo Tabi Boyle İste
  • yeni mi buldun
  • ewet cok haklısın
  • ßen bunu bılıorum fakat topic açmamıstım yınede ugrasmısın bılmeyenler vardır Emege saygı..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.