Şimdi Ara

Non-Premium yalanı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tekelvotkas

zaten isim ve şifre girdikten sonra server menüsü gelmeden pre su kadar gun kaldı yazıyor. Buda arkadasın dediği gibi direkt olarak server tarafından rededilmek yerine servera girmenizi denemden non pre vermesini saglıyo. Böylece bütün entra hızlı basma amuda kalkıp entra basma ailecek entra basma teorilerini çökertiyo

aynen
  • yaw bu k2 netwörkü döwmek lazım önceki knight ne güzeldi herkes eziqti süperdi ya birine alışmadan başka bişi geliyor olmaski böyle şey
  • aynen premiumsuzlar herhangi bir serverı tıkladığın anda non premium server belki biraz boş olsa bile girmior niye pre alalım diye
  • AreaOfEffect haklı gibi görünüyor. Ben de bir ekleme yapayım.

1. Oyuna girin non premium bir account ile.
    2. Sunuculardan birini seçin non premium mesajını alın.
    3. Modemi kapatın.
    4. Yeniden deneyin.
    5. Disconnected gibi bir mesaj yerine yine non premium mesajını alın.

Sonuç: Non premium bilgisi bir kere alınıyor, eğer premium yoksa bundan sonrakilerde hiç girmiyor. Sunucudan veri alınmıyor. Benim anladığım bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

AreaOfEffect haklı gibi görünüyor. Ben de bir ekleme yapayım.

3. Modemi kapatın.
    4. Yeniden deneyin.

Sonuç: Non premium bilgisi bir kere alınıyor, eğer premium yoksa bundan sonrakilerde hiç girmiyor. Sunucudan veri alınmıyor. Benim anladığım bu.

mesela 5dk bir sadece 2-3 snliğine bizim bilgisayarla k2 serverı bağlantı kuruyor ve o sırada şans eseri giriyorsun yok giremiyorsan zaten non-pre olduğun için yine 5dk sonraya kadar boş yere tıklıyoruz o sırada otomatik non-pre mesajını görüyoruz hep. bunun gibi bişey oluyor heralde

• quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

AreaOfEffect haklı gibi görünüyor. Ben de bir ekleme yapayım.

3. Modemi kapatın.
    4. Yeniden deneyin.

işte bu yüzden (kendim öyle yapıorum bir taktik fln kesinlikle diildir) girebildigim herhangi bir servera girip back yapıorum ve tekrar deniorum olmazsa tekrar öyle güncelliyo diye düşünüorum...
  • Ya Parasında Degiliz ArkadasLar Bari Alimi Kolaylastirsalar Premium Almakta ßir Dert. yok sms at Yok 50 $ sinir gelr yok ßlock Olur vs vs. Paypal Koysunlarda Alalım 10 20 ytL nin Hesabıında degiliz.

• ya bende 2 tane char war 1 tane pre li 1 taneside normal, normal pre li ile deniorum mesela beramus listesi için enter tuşuna basıorum açılıyo liste ve sonra bidaha enter tuşuna bastığımda etkisiz oluyo yani bi işe yaramıyo,, ama l4n3t olası pre li charla giriorum server listesi açılıo beramusu seçiyorum bidaha enter dediğimde ber.1 ber.2 ber.3 say. açılıoo bi enter daha bastığımda giriyo. bunda bi iş war ama çözemedim deliricem illa diğer charada pre alcaz

• NoN-Premıum yalan neden yalan entera yada connect tusuna bastıgımıza Connecting.Please.Wait bile demiyor

Önümüzdeki Patchle İnsallah Çözülür

ID:DuTy_Shadow

IRK:0rC

LWL:63

NP:42,069

Shadow Wain

• quote:

Orjinalden alıntı: KOfactor

peki bu ne

premium var da neye fayda !!

bu çok daha kötü.
  • Forumun başka bi yerinde görmüştüm bi taktik şimdi denedim yemin ediorum ki girdi. Ama şans mı yoqsa gerçekten %100 mi girio bilmiom ama girdi.

Anlatıım

ID we PASS ı yazıoruz entere basıoruz sonra karşımıza bi yazı çıkıo. Çıktıı anda hmn entere basıp klavye ile gircemiz serveri hızlıca seçip entere basılı tutuyoruz. Sonra connecting pls wait ama şans ta olabilr ben cumartesi gnü saat 16 da o3 e girdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyücü_13

ID we PASS ı yazıoruz entere basıoruz sonra karşımıza bi yazı çıkıo. Çıktıı anda hmn entere basıp klavye ile gircemiz serveri hızlıca seçip entere basılı tutuyoruz. Sonra connecting pls wait ama şans ta olabilr ben cumartesi gnü saat 16 da o3 e girdim.

yok böle bişi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyücü_13

Çok hızlı entera basınca galiba listeyi hemen günceleyemiyor bir kere de olsa şansını deniyor ben öyle denedim non-pre veriyor (Ama connecting yazıyor, deniyorum 3 saniye sonra veriyor ondan sonra hep denemeden 1 saniyede non pre )

• kardes tespitin dogru sadece enter atabildigin serverlara girebiliosunuz
  • bence doğru olabilir çünkü bağlantım koptuğunda bile non-pre dedi 1 dk sonra dc verdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: S3ZGEK

Bu oyunun sonu tamamen paralı olacak söylüyorum bu kadar popüler olduktan sonra neden k2 onu beleş tutsun ki...

aynen
  • ben zaten serverlara 1 kere enterla basarak deniyorum girmezse Alt+F4 yapıp tekrar deniyorum 3 denemede de girmezse oynamıyorum.zaten 1-2 haftadır charın yüzünü göremiyorum.
  • ya oyun zaten tamamen paralı oldu sayılır ilk 3 gün pre li baslıyo o da deneme süreci zaten ondan sora servera giremiyoz
  • ewt enter çalışıyor girerse saten anca öyle giriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: emredici

quote:

Orjinalden alıntı: KOfactor

peki bu ne

premium var da neye fayda !!

bu çok daha kötü.

yani eskıden saat 23:20 sularında gırıyoduk sımdı gece yarısı bile d1 e almıyo
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.