Şimdi Ara

Noobun 2 sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oyunda yeniyim ve 2 tane ufak sorum var.
    1) Oyun içinde yanımdaki adama tango vermek için tangoyu nasıl bölecem. Yani bende 5 tane var ama adama 1 tane vermem gerekiyor.
    2) Yeni çıkan kostüm sandığı sınırlı süreliğine mi satışta şimdi biraz para konusunda sıkışığım ama 1-2 haftaya almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkejderi001

Beyler oyunda yeniyim ve 2 tane ufak sorum var.
    1) Oyun içinde yanımdaki adama tango vermek için tangoyu nasıl bölecem. Yani bende 5 tane var ama adama 1 tane vermem gerekiyor.
    2) Yeni çıkan kostüm sandığı sınırlı süreliğine mi satışta şimdi biraz para konusunda sıkışığım ama 1-2 haftaya almayı düşünüyorum.

Öncelikle hoşgeldiniz
    1-ctrl'ye basılı tutup tangoya tıklıyorsunuz sonra vermek istediğiniz kişiye sürüklüyosunuz.
    2-Sınırlı olması lazım pek bilgim yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. soru mause ile sol tık yapıp vericeğin heroyu seçmen daha kolay.. edit: ynlş okuma

2. O kutuların altında şu tarihe kadardır yazıyorsa sürelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustLetmego -- 4 Mayıs 2014; 21:44:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chilianrose

quote:

Orijinalden alıntı: turkejderi001

Beyler oyunda yeniyim ve 2 tane ufak sorum var.

Öncelikle hoşgeldiniz
    1-ctrl'ye basılı tutup tangoya tıklıyorsunuz sonra vermek istediğiniz kişiye sürüklüyosunuz.
    2-Sınırlı olması lazım pek bilgim yok

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan955

1. soru mause ile sol tık yapıp vericeğin heroyu seçmen daha kolay.. edit: ynlş okuma

2. O kutuların altında şu tarihe kadardır yazıyorsa sürelidir.

evet ama tangonun tamamını veriyor o şekilde geri kalanı bana lazım oluyo ve yanımdaki russa geri vermiyor. LOLde bebelerden çektik burda Ruslardan :D
  • turkejderi001 T kullanıcısına yanıt
    Kimseninde dikkatinden kaçmıyor avrupa batıya gidiyorum herife burası avrupa batı ıngilizce konus diyorum no no russian sever diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tangoyu ağaç yerine adama bas oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 Atış Sorusu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnventroyden sürüklersen hepsini verir. tıkla, adamın üzerine götür ve gene tıkla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DieTie

Tangoyu ağaç yerine adama bas oluyor

tangoyu ağaç için nasıl kullanıyorsan, adamını ağaç olarak farzet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.