Şimdi Ara

Nook simple touch mi yoksa Nook simple touch with glowlight mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Nook simple touch mi yoksa Nook simple touch with glowlight mi?

(En Son Oy Tarihi: 21.10.2014)
Giriş

Simdi yeni cikan "nook simple touch with glowlight" (NE UZUN ISIM ARKADAS!) almayi dusunuyorum.

Sizce degermi?

Tek farki icinde dahili 8 led isik kaynagi var ve ekran koruyucusu dahil FAKAT bazi yorumlar yazilarin keskinliginin azaldigini belirtiyor.

Dusunuyorumki hani genelde yatakta veya karanlik odamda oturup kitap okumayi sevdigim icin bunu alabilirim. Ote yandan hani sevmiyorsam acmam isigi kullanmam yani, ama gerektiginde de fellik fellik isik aramama gerek kalmaz.

isim ve hobilerim yuzunden COK okumam gerekiyor ve uzun sureli okumam lazim oldugu icin aliyorum.

uzun oldu kusura bakmayin ama bi dusuncenizi merak ediyorum.

• Tablet araştırırken ebook reader sevdasına düştüm. Ben de sorunuzun cevabını bekliyorum. Aydınlatma ebook reader mantalitesine ters bence. Nedeni gözlerin yorulmaması amaç değilmi. Merak edilen acaba gözleri yoruyor mu? Ya da ışık şiddet ayarı yapılabiliyor mu ve hassasiyeti nedir?

Kullanan birilerini bulmak lazım. Ben Sony PRS T1'e bakıyordum. Işıklı Nook ilgimi çekti. Siz nereden temin etmeyi düşünüyorsunuz? Öğrendiğiniz detay varsa paylaşırsanız sevinirim.

Bence bu başlık konu dışında olmamalıydı.
  • Ben aşağıdaki ilandan sipariş verdim. Arkadaşa güvendim. Cihazın stoklara girmesini bekliyoruz (12 Haziran). Güvenilir biri, her durumdan haberdar ediyor.

http://www.sahibinden.com/listing/alisveris-kitap-dergi-film-e-kitap-okuyucu-sifir-kutusunda-nook-simple-touch-with-glowlight-85473741/detail/

Ayrıca miiguru sitesinde de var. Kargosuyla daha pahalıya gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urfabirecik

Ben aşağıdaki ilandan sipariş verdim. Arkadaşa güvendim. Cihazın stoklara girmesini bekliyoruz (12 Haziran). Güvenilir biri, her durumdan haberdar ediyor.

http://www.sahibinden.com/listing/alisveris-kitap-dergi-film-e-kitap-okuyucu-sifir-kutusunda-nook-simple-touch-with-glowlight-85473741/detail/

Ayrıca miiguru sitesinde de var. Kargosuyla daha pahalıya gelir.

370 pahali gibi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amerikadan gelecek bir dostum olsa sadece cihaz maliyeti: 265 tl civarı. Malesef öyle bir imkan yok. Bu sekilde "ürün"+"kargo(abd ve tr)"+"satıcı karı" şeklinde olunca fiyat artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urfabirecik -- 7 Haziran 2012; 23:26:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: urfabirecik

Amerikadan gelecek bir dostum olsa sadece cihaz maliyeti: 265 tl civarı. Malesef öyle bir imkan yok. Bu sekilde "ürün"+"kargo(abd ve tr)"+"satıcı karı" şeklinde olunca fiyat artıyor.

üründe türkçe menü varmı biliyomuusnuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Henüz elime ulaşmadı, ama Türkçe menü yok. Kullanımda çok ciddi dile ihtiyaç olduğunu sanmam. Birkaç videosunu youtube'den izleyin bence.
  • izledim videolarını , elinize geçince sizde bi +- degerlendirme yaparsınız umarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.