Şimdi Ara

NOOYG - 128 GB USB 3.0 USB Bellek - 165 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biryerde bu ürünü gördüm. Özellikleri şöyle :
    USB Flash Bellek Nooyg Marka 3.0 ve 128 GB:
    - 1. Sınıf Innostor Chip Teknolojisi
    - 3.0 standartlarına uygun
    - 80 Mb / sn yazma hızı ( ort. )
    - 120 Mb / sn okuma hızı ( ort. )
    - 128 Gb Brüt Kapasite
    - sistem, dosya türü veya bilgisayara göre 220 Mb / yazma hızına ulaşma imkanı var
    - 2 Yıl garantili
    - windows 7,8,vista,xp,mac desteklemektedir
    - bu hız ve kapasitede piyasada bu fiyata tek !
    - 20 Mb'dan fazla okuma/yazma hızı seçeneği sunmadığı için onlar seçilmiştir, gerçek veriler yukarıda belirtildiği gibidir ...

Bu ürünü alan, kullanan, test etmiş olan arkadaş var mı? Başka hiçbir sitede ne inceleme ne tanıtım bulamadım.
    Yardımcı olursanız (değerli bilgilerinizle) memnun olurum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufanuyaroglu -- 7 Nisan 2013; 19:49:47 >

• 165 lira olan yerlerde çakma olmasın sakın?
  • Vallahi ne bileyim kardeş. Bilhassa da o siteden alıp da kullanmış olan donanımhaber kullanıcıları olsa da fikirlerinden istifade edebilsek. Sitede satın alıp da yorum yapanlar sadece "hızlı" demiş. Ne kadar hızlı, kaç MB/s falan hiçbir bilgi yok. Bizim gibi insanlar olsa aldığı ürüne ; usb 3.0 da okuma yazma hızı şöyle, usb 2.0 da böyle, crystaldisk mark test çıktıları şunlar derdik. :) Maalesef başka bir test - inceleme sitesinde de bununla ilgili bir bilgiye rastlamadım. Sadece satan başka 1-2 site var. Orada da 289 TL falandı.
    İnşallah o siteden o fiyata alıp da kullanan biri şuraya bir yorum yazar da aydınlatır bizi.
  • Şuradaki mesajda arkadaş sanırım aynı üründen bahsediyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyilmaztr

Şuradaki mesajda arkadaş sanırım aynı üründen bahsediyor. :)

Teşekkürler. Evet malum ürün bu. Bilmiyorum ben de bi riske girip alıcam sanırım. Aldığım zaman buraya hem testini yapar koyarım, hem de ürünün başka bilindik nesnelerin yanında fotoğrafını çekerim. (Boyutlarının da tam olarak ne olduğu belli olur en azından)
  • ortalama 700 lira olan piyasa fiyatına karşı gayet ucuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tufanuyaroglu

quote:

Teşekkürler. Evet malum ürün bu. Bilmiyorum ben de bi riske girip alıcam sanırım. Aldığım zaman buraya hem testini yapar koyarım, hem de ürünün başka bilindik nesnelerin yanında fotoğrafını çekerim. (Boyutlarının da tam olarak ne olduğu belli olur en azından)

Eğer üründen,bahsi geçen fiyata alırsan ve memnun olursan her yönüyle hemen buraya yaz,ben de alıcam bir tane.Anlıyormusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

quote:

quote:

Eğer üründen,bahsi geçen fiyata alırsan ve memnun olursan her yönüyle hemen buraya yaz,ben de alıcam bir tane.Anlıyormusun.

Ürünü aldım. Görüntüsü ile ilgili fotoğraflar şunlar. (En azından boyutları ile ilgili fikir edinmeniz açısından.)
    Eğer kullanan varsa bilir TPLink'in wireless adaptörüne çok benzeyen bir kasa tipi var.

NOOYG - 128 GB USB 3.0 USB Bellek - 165 TL  NOOYG - 128 GB USB 3.0 USB Bellek - 165 TL
     NOOYG - 128 GB USB 3.0 USB Bellek - 165 TL  NOOYG - 128 GB USB 3.0 USB Bellek - 165 TL

Partition programı ile de USB 2.0 portu üzerinden yüzey tarama testi yaptım.

Son olarak USB 3.0 portundan HDTune ile okuma testi yaptım.

Yazma testi ile ilgili resmi şimdi ekleyemedim ama ortalama 60 MB/s çıkıyor.

Ürün Fiyat / Performans açısından gayet iyi.

Bunların dışında da yaklaşık 25-30 arası HD formatında filmi belleğe yükledim. Kopyalama esnasında da, sonrasında bellekten izleme esnasında da bir problemle karşılaşmadım.

Şimdilik söyleyeceklerim bunlar.

• usb 2.0 testlerini de yaparsan daha bilgi verici olur teşekkürler ,incelemen çok güzel..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ürünü aldım. Görüntüsü ile ilgili fotoğraflar şunlar. (En azından boyutları ile ilgili fikir edinmeniz açısından.)
    Eğer kullanan varsa bilir TPLink'in wireless adaptörüne çok benzeyen bir kasa tipi var.

Partition programı ile de USB 2.0 portu üzerinden yüzey tarama testi yaptım.

Son olarak USB 3.0 portundan HDTune ile okuma testi yaptım.

Yazma testi ile ilgili resmi şimdi ekleyemedim ama ortalama 60 MB/s çıkıyor.

Ürün Fiyat / Performans açısından gayet iyi.

Bunların dışında da yaklaşık 25-30 arası HD formatında filmi belleğe yükledim. Kopyalama esnasında da, sonrasında bellekten izleme esnasında da bir problemle karşılaşmadım.

Şimdilik söyleyeceklerim bunlar.

Güzel gibi sanki,nerden aldın kaça aldın?iyi günlerde kullanman dileklerimle.

• tam almaya niyetleniyorum o paraya 1 tb disk alırım diyorum ve geri çekiliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: galata80

tam almaya niyetleniyorum o paraya 1 tb disk alırım diyorum ve geri çekiliyorum..

Şimdi aklımdan geçeni yazdın,
  • Hem MAC'te hemde PC'de(win7) kullanabilirmiyim arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Hem MAC'te hemde PC'de(win7) kullanabilirmiyim arkadaşlar?

özelliklerinde tümünü desteklediği yazıyor en yukarda,
  • quote:

quote:

Onu gordum hocam okudum. Fakat bazi external hdd lerde her iki isletim sisteminde (mac ve win7) ayni anda calismiyor.. Yani ona gore bicimlendirmek gerekiyor.. Bundada ayni problemi yasarmiyim acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Onu gordum hocam okudum. Fakat bazi external hdd lerde her iki isletim sisteminde (mac ve win7) ayni anda calismiyor.. Yani ona gore bicimlendirmek gerekiyor.. Bundada ayni problemi yasarmiyim acaba?

peki mac exfat destekliyor mu acaba!mac hiç kullanmadım da,eğer exfat deskteklerse exfat olarak biçimlersin misal hani.

• quote:

quote:

quote:

quote:

peki mac exfat destekliyor mu acaba!mac hiç kullanmadım da,eğer exfat deskteklerse exfat olarak biçimlersin misal hani.

Exfat bilmiyorum hocam, hiç duymadım çokta bilgili değilim bu konuda açıkçası.. Tecrubeli arkadaşlardan yardım bekliyorum :)

• Fiyat gayet iyiymiş.
  • Bu arada bellek geldiğinde NTFS formatlıydı. Sonrasında ben onu ExFAT olarak formatlayıp bu testleri yaptım. Bilginiz olsun.
    Bir de kasa kalitesi olarak zayıf. Almayı düşünenler dezavantajlarını da bilsinler. Hız ve sağlamlık isteyenler Sandisk EXTREME i de değerlendirmeye alabilirler.
    64 GB'ı na aynı parayı vereceksiniz belki ama hız ve sağlamlık açısından belki daha tatminkar olur sizin için.

Sorusu olan varsa sorsun. Karanlık nokta kalmasın. :)

Testleri de aksilik olmazsa bugün içerisinde ekliycem. (USB 2.0)

Bu arada diğer arkadaşın sorusuna cevaben ; s a h i b i n d e n ' den 139 TL'ye aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufanuyaroglu -- 23 Nisan 2013; 5:59:48 >
  • ATTO ile USB 3.0 ve USB 2.0 testleri de şu şekilde ;

NOOYG - 128 GB USB 3.0 USB Bellek - 165 TL NOOYG - 128 GB USB 3.0 USB Bellek - 165 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufanuyaroglu -- 23 Nisan 2013; 6:05:29 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.