Şimdi Ara

NORMA BİLGİSAYAR GÜVENİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar MSI marka bir notebook alacağım.http://normabilgisayar.com da çok uygun bir fiyata buldum fakat firma güvenilir mi değil mi bilemiyorum. bilgisi olan var mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neod -- 19 Mart 2012; 16:12:35 >

• Norma ile pc depo ilişkili diye biliyorum ama yine de bilene sor.
  • PCDEPO'dan i7 MSI GE620DX aldım.En dıştaki kutuda PENTA,notebook'un kutusunda NORMA,faturada PCDEPO yazıyor.İşinize yarar mı bilmiyorum.En ufak bir sorun yaşamadım
  • aynı firmaymış teşekkürler.
  • arkadaşlar bende merak ediyorum. bu sitede bir bilgisayar pcdeponun sitesinden daha ucuz? Sonuçta aynı firma sorun çıkarmı
  • firma aynı pcdepo norma diye geçer hatta havale vs pcdepo diye geçmez
  • sorun cikmaz...bilen bilir...
  • uzun yıllardır bu işi yapıyorlar tekonsa vatan hepsiburada kadar güvenlidirler
  • Güvenilir site sorun yaşamazsınız.
  • siteleri de kendileri de gayet güvenilir. hem sitelerinden alışveriş yaptım hemde ofislerine gidip alışveriş yaptım. sorun yaşamadım.
  • benim anlamadığım pcdepoda pc pahalı iken normabilgisayar.comda daha ucuz üstelik aynı pc. satan yerde aynı ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

benim anlamadığım pcdepoda pc pahalı iken normabilgisayar.comda daha ucuz üstelik aynı pc. satan yerde aynı ilginç

pcdepoda da fiyatlar sürekli değişiyor, f5 yaptığınızda bile değişme ihtimali var, dolara göre mi sürekli değişiyo anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: +18

quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

benim anlamadığım pcdepoda pc pahalı iken normabilgisayar.comda daha ucuz üstelik aynı pc. satan yerde aynı ilginç

pcdepoda da fiyatlar sürekli değişiyor, f5 yaptığınızda bile değişme ihtimali var, dolara göre mi sürekli değişiyo anlamadım.

dolara göre değişiyor bence. sanki türkiyede değilde başka ülkede yaşıyoruz Hepsiburada gibi net fiyat koysalar kimse bişey demiyecek
  • Tabiki güvenilir bir firmadır sonuçta herkes oradan alışveriş yapıyor yani Norma bilgisayar nami diğer PC-Depo adıyla geçiyor internetlerde dikkat etmişsinzdir bir çoğumuz.
    Ödemede orada görünen fiyat ne kadardı atıyorum 2100 ki sana kredi kartıyla taksit yaptığında 2200 gibi fiyata geliyor yaklaşık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.