evet arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum varmıdır böyle birşey
cebe yönlendir
şaka mı bu???
boyle arayan no gosteren tlf pıyasaya cıkalı cok oldu
quote:
Orjinalden alıntı: eleny
şaka mı bu???
telefon o türden bi telefon değilse normal telefon işte
quote:
Orjinalden alıntı: kayseri_lee
quote:
Orjinalden alıntı: eleny
şaka mı bu???
telefon o türden bi telefon değilse normal telefon işte
hımm ok.. o zaman cebe yonlendır..hattın neyse müsteri hizmetlerini ara trkcel 444 0 532 telsım 444 0 542 olması lazım.. nasıl yonlendırılecegını sana soylerler
yok abicim ufak bi alet satılıyor bide 4 yıl önce falan almıstık eve gidince modele markaya falan bakarım telefonla hattın arasına takıyorsun cep ev her türlü noyu gösteriyor cok güzel bişi ttelekomun sitesindede olabilir bi arastır var öle bi cihaz bundan emin olabilirsin bu arada cebe yönlendirirsen 3 tarafında g. girer hesap
ev telefonunun bağlı olduğu santral analogsa o alette bi işe yaramaz. digital santral olması lazım. yani numarayı gösteren telefon alsan da gözükmeyecektir. santralle alakalı. cebe yönlendirmeyi bilmiyorum dediğim gibi digitalse olabilir.
ev telefonunun bağlı olduğu santral analogsa o alette bi işe yaramaz. digital santral olması lazım. yani numarayı gösteren telefon alsan da gözükmeyecektir. santralle alakalı. cebe yönlendirmeyi bilmiyorum dediğim gibi digitalse olabilir.
aynen oLe bızım ewde oldugu gıbı yanı telsız bu olaya uyumlu ama iş santralde bıtıo
quote:
Orjinalden alıntı: # jackal #
quote:
Orjinalden alıntı: RaYNoX
aynen oLe bızım ewde oldugu gıbı yanı telsız bu olaya uyumlu ama iş santralde bıtıo
Ama şunuda unutmamal lazım Analog santral diye bahsettiğin santralden neredeyse kalmadı. Varsada abone sayısı çok az yeniliğe gerek duyulmayan köylerde vardır. Aklıma gelmişken bu zihniyetede
doooru bn yesılkoyde oturuorum ordan olsa gerek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme